minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
...hmm, nije reč o bilo kojim fantazijama, već o onim seksualnim, da bi tema bila u skladu sa ovim pdf-om, onim koje odvode vaše biće da zatreperi, onim o kojima je užasno neprijatno pitati nekoga, onim na koje još neprijatnije odgovoriti... zapravo, o njima nikada ne treba razgovarati, čak ni sa samim sobom, treba ih arhivirati u tabu teme i tamo zaključati zauvek...
...ali...
...forumaši su posebna sorta ljudi, ne mogi izdržati a da ne beknu bar nešto... tako da sam siguran da će tema ipak dobiti neki smisao...
...pitanja:
1. da li je tačno da su muške fantazije prostije i da su ženske daleko složenije?
2. da li su uvek iste, ustaljene i šablonske... ili taj film u glavi uvek režirate iznova?
3. da li od partnera zatražite realizaciju neke sitnije fantazije? jer pretapanje u stvarnost onih pravih će izgubiti na smislu i značaju... može biti veoma frustrirajuće gubljenje sopstvenih fantazija.
4. da li vas uopšte zanima šta je onom drugom u glavi?
5. da li ste spremni, tj. imate li volje i želje za ispunjenje tudjih fantazija?
6. da li bi priznali partneru da on uopšte nije u njima?
7. da li se plašite da su vaše fantazije devijantne i perverzne?
8. da li ste nekog uplašili, prepali sa svojim najtajnijim mislima?
9. šta mislite koje su najčešće fantazije kod muškarca a koje kod žena?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10. zaboravite da sam išta pitao i nonšalantno predjite na drugu temu...
...ali...
...forumaši su posebna sorta ljudi, ne mogi izdržati a da ne beknu bar nešto... tako da sam siguran da će tema ipak dobiti neki smisao...

...pitanja:
1. da li je tačno da su muške fantazije prostije i da su ženske daleko složenije?
2. da li su uvek iste, ustaljene i šablonske... ili taj film u glavi uvek režirate iznova?
3. da li od partnera zatražite realizaciju neke sitnije fantazije? jer pretapanje u stvarnost onih pravih će izgubiti na smislu i značaju... može biti veoma frustrirajuće gubljenje sopstvenih fantazija.
4. da li vas uopšte zanima šta je onom drugom u glavi?
5. da li ste spremni, tj. imate li volje i želje za ispunjenje tudjih fantazija?
6. da li bi priznali partneru da on uopšte nije u njima?
7. da li se plašite da su vaše fantazije devijantne i perverzne?
8. da li ste nekog uplašili, prepali sa svojim najtajnijim mislima?
9. šta mislite koje su najčešće fantazije kod muškarca a koje kod žena?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10. zaboravite da sam išta pitao i nonšalantno predjite na drugu temu...