moje ime odsad ovde znaci... nesto...

sta mislite vi, koliko neki uspeh (materijalne prirode tipa: novo radno mesto, povecanje plate, kupovina auta...) moze da promeni vas odnos prema osobi sa kojom ste u vezi? da li mozda pomislite kako ste vi vise napredovali od nje/ga, kako ste sposobniji i da vas on/a sad vec sputava da napredujete jos brze i jos vise?

poleti čovek ponekad, pa kad se strmoglavi,...ali kasno je...:mrgreen:
retki su oni svesni, treba par takvih proklizavanja i sunovrata i onda skapira svako:neutral:

koliko neki uspeh (materijalne prirode tipa: novo radno mesto, povecanje plate, kupovina auta...) moze da promeni vas odnos prema osobi sa kojom ste u vezi?
MNOGO.
Bio je deceniju stariji od mene i logicno je brze napredovao. Dobio je (s materijalnog aspekta) fantastican posao, ko' u doba socijalizma ugovor na neodredjeno i... eto sam se cekala ja... da se preselim u to selo...
Nisam mogla ni naopako. Divan je covek bio i ostao, ali on sebe jeste ispunio. Do 30te se zezao, posle toga radio ko' zver, posle toga pozeleo kucicu i zenicu.... ali.... ja nisam bila zenica kad me je upoznao, niti smo se upoznali na selu.
U toj vu.koj.ebini ja nisam imala NIKAKVU mogucnost da napredujem, a s druge strane zajedno smo se skolovali... imali smo iste ambicije, uspeh jeste nesto sto se deli... i volim ga i danas na neki poseban nacin sto znam da bi ga na ravne casti delio sa mnom, ali ja nikad ne bih bila ispunjena, da ga cekam na vratima s oklagijom. Ja nikad ne bih imala ni mogucnost da sopstveni uspeh delim sa njim. I polako bih postajala jedna dzandrljiva otuzna osoba.... i bilo bi normalno da me zameni drugim light motivom za 10 godina. Strah od ostavljanja me paralise. Narocito sto bih se osetila da se grebem o njega i njegov uspeh.... a ne bi moglo drugacije, ili tako ili svako svojim putem.
Da mi je garantovao makar jednom recenicom da bi za 3-4 godine napustio sve i putovao za mnom na isti nacin, ne bih se libila ni sekund, ali.... on, veliki muzjak je mastao kako ce on da stvori kucu.... nije se pokolebao ni kad sam pitala s kim ako ja odem :sad2:
Danas kaze da mu je zao... zivi u selendri, tuznim samackim zivotom, devojka mu je opet stotine km udaljena, od aerodroma do aerodroma cekajuci fenomenalne odmore... ali tih 30ak dana naspram 330 i nisu neka cifra
da li mozda pomislite kako ste vi vise napredovali od nje/ga, kako ste sposobniji i da vas on/a sad vec sputava da napredujete jos brze i jos vise?
Nemam ove tripove. Ne zelim poslovni napredak vise od partnera. Ali ne zelim ni partnera toliko jako da mogu da zamislim da ne radim. :heart:

sta mislite vi, koliko neki uspeh (materijalne prirode tipa: novo radno mesto, povecanje plate, kupovina auta...) moze da promeni vas odnos prema osobi sa kojom ste u vezi? da li mozda pomislite kako ste vi vise napredovali od nje/ga, kako ste sposobniji i da vas on/a sad vec sputava da napredujete jos brze i jos vise?

kod mene nije bio upitanju materijalni, vise intelektualni....i stvorene su razlike izmedju nas, neprimetno, mic po mic i sve smo vise uvidjali kako malo toga imamo zajednicko...on se batrgao da to andoknadi materijanim uspehom ali je zagazio u nelegalne vode a ja to nisam mogla da podnesem....jeste, ljudi se menjaju i nekad u tim promenama ne prave mesta i za svog partnera....i jeste ljubav prolazna.....100% :whistling:

:D:D..ja sam pristalica staromodnog pogleda na stvari...mislim da muskarci treba da budu bar za dlaku uspesniji od zene...prosto-njima je to bitnije...

Back