Moje dete

Au šta se ja ovdi sve načitah...posle se pitaš što mislim da u ogorčenog starca rasteš :lol:

Ма добро, за неке сам паметан, за неке огорчен, за неке нациста, за неке будала, за неке геније... Ти уђи у групу која ти одговара, мсм стани у ред за пљување или хвалоспев, мада нешто не верујем да ћеш у ову другу групу.. А то и није битно, јер док год си ти на супротној страни са тим ставовима, ја сам скроз ок са тим.

Ја пишем генерално, а ово није нека моја жалопојка у којој се ја жалим.. Чисто да се разумемо.. Мени конкретно и не треба ничија пажња јер ми нико и не треба на крају крајева, свакако ћеш умрети сам.. Мене само нервира то што покушавате да се представите као фине, брижне, миле не знам ни ја какве, а иза тога је сасвим друга прича..

И битно је, јер моје поштовање мораш да заслужиш, ја не отерам свакога у пм.. Већ само ко то заслужи..
Zasto ti to smeta,ako TEBI niko ne treba?Pises o sebi,ma kolko se koprco da nije tako!

Zasto ti to smeta,ako TEBI niko ne treba?Pises o sebi,ma kolko se koprco da nije tako!

Исто као што ми смета и што се америка представља као брижна и као добри полицајац свуда по свету, а само сеју смрт...

А не да ми не требају, него.. Просто кад видиш неку неистину онда идеш против тога.

Исто као што ми смета и што се америка представља као брижна и као добри полицајац свуда по свету, а само сеју смрт...

А не да ми не требају, него.. Просто кад видиш неку неистину онда идеш против тога.

:dosadno::mazi::navodnik:

Ето зашто ја кажем да је пишање уз ветар покушај да жени објасниш нешто.. И после буде ја пљујем жене, па ето.. Очит пример.

ни један куди камо нормалан родитељ не воли више једно дете, а друго мање
што не значи да ове појаве нема

A sta rade one koje imaju SAMO zensku decu?To je tvoje vidjenje dogadjaja,a da li je bas tako,to ne znamo.Ima nas raznih,tako da se ne moze naci jednobrazni odgovor.Neke zene abortus koriste kao kontracepciju,neke svoje cim se rodi bace u Dom,neke radjaju kad god zatrudne,pa nek ih je i 12,ona radja,tako da ne mozes generalno tvrditi da sve majke imaju naklonast iskljucivo ka jednom polu je generalizovanje.Ovde svako moze izneti svoj stav,jer i ne postoji kolektivni za bilo koje zivotno pitanje,pa ni za ovo.
Da pretpostavimo da je moguce voleti na kantar,je l to znaci da kada bi se nasli u situaciji da vam neki siledjija kaze da ce vas ostaviti u zivotu a da mu vi za uzvrat morate dati jedno od svoje dece.Imate li takvo dete u svom domu koje bi ladno ztrvovali da bi spasili sebe i ono drugo vise voljeno dete?

Боже, читам која количина глупости па то је страшно.. Мсм ја се извињавам за то али ово је језиво..

Нисам ја рекао да би нас ви дале неком тамо лику, али кажем да свакако више среће и свега желите женском детету... Јер као што ова каже "оне су миле, плашљиве (шта већ не сећам се) а они су мушкарци, треба да се снађу", нешто је било у том фазону.. Ј б т па гледао сам ситуације где мајке неких ликова више воле снајку него сина им, као да је њој лепо па како буде.. И можеш да причаш шта хоћеш, али у свакој породици у којој има мушко и женско дете, мајка више воли женско него мушко.. А ено, у првом посту имаш и доказе..

..mp5, pa ti sebe dozivljavash kao dete svake zene sa kojom polemishesh, naopako..

Volim ih isto, ali ne identično, već potpuno različitim ljubavima. Potpuno su različiti pa im drugačije i prilazim. Učim ih istim stvarima, ali na različite načine. Razlika nije zasnovana na polu nego na njihovim posebnostima....
Mislim da je normanlno da roditelj bude slabiji na slabije dete, dok je u pitanju dete, ne odrastao čovek, zato što obaveza roditelja i jeste da brine o deci i da im koliko god može pomogne u odrastanju. Očekivano je da si potrebniji nesamostalnijem detetu. Dakle, moje ljubavi prema njima su nemerive i neuporedive.

...volim ih oboje...ne zelim da ih delim ni u cemu...ali, moram priznati da mi je lakse uspostaviti komunikaciju sa cerkom, koja je mladja, otvorenija i realnija (ako se tako moze reci za trogodisnje dete), dok mi je sa sinom jako tesko, zanesenjak je i pri tom prvo dete, pa ponekad mislim da ga previse pritiscem i da mu ne dam da dise... :roll:

Psiholozi kazu da je to sasvim "normalna" pojava, zapravo, svi mi uspostavljamo bliskiji odnos sa osobom sa kojom imamo vise sličnosti po temperamentu, karakteru, interesovanjima...tj sa osobom koja nam "više leži" e pa isti princip važi i za rodjenu decu.
Nije u pitanju da se neko dete manje voli, prosto je drugačiji naš odnos prema njima. Kod nekog nam više smetaju njegove osobine, temperament i sl. pa su češce kritike, osudjivanja i sl.dok pokušavamo da ga "uklopimo" u sliku koju smo mi zamislili kakav treba da bude.

Psiholozi kazu da je to sasvim "normalna" pojava, zapravo, svi mi uspostavljamo bliskiji odnos sa osobom sa kojom imamo vise sličnosti po temperamentu, karakteru, interesovanjima...tj sa osobom koja nam "više leži" e pa isti princip važi i za rodjenu decu.
Nije u pitanju da se neko dete manje voli, prosto je drugačiji naš odnos prema njima. Kod nekog nam više smetaju njegove osobine, temperament i sl. pa su češce kritike, osudjivanja i sl.dok pokušavamo da ga "uklopimo" u sliku koju smo mi zamislili kakav treba da bude.

to je tačno...ali ipak nije riječ o ljubavi

Back