27.10.2024. u 23:08 - Moja zbirka neodgovorenih pitanja Odgovora: 77 Ovo je potpuno nova tema. Sa pitanjima. Ne trazim odgovore, samo skupljam pitanja. Ako bas morate da odgovorite, odgovorite. Kliknite za proširenje...
Ovo je potpuno nova tema. Sa pitanjima. Ne trazim odgovore, samo skupljam pitanja. Ako bas morate da odgovorite, odgovorite.
Nemoguća Могућност seriously? VIP Poruka 12.984 05.07.2025. u 00:33 - Moja zbirka neodgovorenih pitanja #76 bird again: Naravno Kliknite za proširenje... znaci pitanje bez odgovora kako postici najboljost? I odma odustanem od pitanja
bird again: Naravno Kliknite za proširenje... znaci pitanje bez odgovora kako postici najboljost? I odma odustanem od pitanja
Nemoguća Могућност seriously? VIP Poruka 12.984 05.07.2025. u 00:39 - Moja zbirka neodgovorenih pitanja #77 trebalo bi da promenim naslov ovog bloga da se zove: Moja zbrka neodgovorenih pitanja.
Nemoguća Могућност seriously? VIP Poruka 12.984 danas u 00:06 - Moja zbirka neodgovorenih pitanja #78 ovo nekako pripada ovde, kako? ne znam. Ali mi nekako pripada. Posle cu da mislim zasto (a mozda i necu) “I would rather have questions that can’t be answered than answers that can’t be questioned.” Richard Feynman
ovo nekako pripada ovde, kako? ne znam. Ali mi nekako pripada. Posle cu da mislim zasto (a mozda i necu) “I would rather have questions that can’t be answered than answers that can’t be questioned.” Richard Feynman