MOJA VELIKA PRAVOSLAVNA SVADBA

Svadba je jedinstven trenutak, i treba ga proslaviti zasigurno, i po našim lepim običajima (izbaciti seljacizam - kutlača-korito, preko mikrofona a od kuma) Zasigurno je lepše proslaiti samo sa onima koji su vam dragi na bilo koji način. Takve svadbe, koje su nešto manje, i ne služe da bi komšija pozeleneo, su mnogo lepše. Obavezno to uradite, pa kada će te. :!:

ja necu!!! ja cu samo da se vencham ako uopste toga bude i to u crkvi da mi bog blagoslovi ev. sex
znaci u krajnjem slucaju. nije iskljucen ni manastir

sta ima da se cimam s tim kao e vidite kao udala sam se. nemam drustvo itd
mozda posle kad se slegne mozda neko veselje.

ja cu u fakire

ok ali prvo moram da isecem ushi

e yebote ja o svadbi i ne razmisljam toliko. ok razmisljam ali vise razmisjlam o sarani! kao, kako ce to da organiyuju!!! pa da me ne kremiraju. pa terba to sve srediti a ko ce??? uzas to mi deluje kao veci problem...

E ja, kad pomislim npr, da se udajem prijavila bih se na emisiju 48 sati svadba, kupila bih neke jeftine sandale, haljinicu i za njega isto garderobu, posto to sve mora da se kupi, i 2 karte do Dominikanske republike. I tamo bih se vencala na plazi.Samo on i ja, a kumovi bi nam bili neki domonikanci koje tamo upoznamo.
To bi se taman uklopilo u budzet, a i ne bi slali onu voditeljku i kamermane posto je karta do tamo skupa.

Queen_:
Milojko Vasic:
Queen_:
Ovde kod nas buduća snaja treba da sedne svekrvi u krilo i da promeša ručak koji je svekrva pristavila pre nego što je ova zvanično ušla u kuću kao snaja :roll:

Sasvim logično i razumljivo ! Zamisli kako bi to bilo da, nedajbože, ne promeša taj ručak !

A tek ako ne zabode klin u zemlju pre ulaska u kuću :roll: :lol:

:lol: :lol: :lol: A sta se obicno kuva za taj rucak?

dzordzV76:
Svadba je jedinstven trenutak, i treba ga proslaviti zasigurno, i po našim lepim običajima (izbaciti seljacizam - kutlača-korito, preko mikrofona a od kuma) Zasigurno je lepše proslaiti samo sa onima koji su vam dragi na bilo koji način. Takve svadbe, koje su nešto manje, i ne služe da bi komšija pozeleneo, su mnogo lepše. Obavezno to uradite, pa kada će te. :!:

Dzordz, posto si ti ocito to -otaljao- , bilo bi lepo kada bi nam rekao dve stvari...bar mene to interesuje...kakva je bila svadba (koliko ljudi, gde, koja muzika...)...i - kako si je zaprosio....?

...mrzim svadbe. I na sopstvenoj sam bila gost. A lepo smo hteli da to odradimo na nas nacin, bez mnogo gostiju, ali onda su roditelji saznali za dogadjaj i pokvarili nam ugodjaj.
Ali nasli smo zlatnu sredinu i sve odradili za 4 sata. Eto toliko je trajalo nase prisustvo na sopstvenoj svadbi. Od 14-18h. A mladozenja nije hteo da sve protekne u dosadnoj, standardnoj atmosferi pa je maticaru, kad ga je ovaj pitao da li me uzima za zenu, rekao samo: "Izvin'te, ali ja sam se pogresno parkirao... :roll: ",- i okrenuo se da krene. 8)
Onda je naravno publika vrisnula u smeh, tako da niko nije ni cuo ono DA posle toga. :?

Aphroditi:
...mrzim svadbe. I na sopstvenoj sam bila gost. A lepo smo hteli da to odradimo na nas nacin, bez mnogo gostiju, ali onda su roditelji saznali za dogadjaj i pokvarili nam ugodjaj.
Ali nasli smo zlatnu sredinu i sve odradili za 4 sata. Eto toliko je trajalo nase prisustvo na sopstvenoj svadbi. Od 14-18h. A mladozenja nije hteo da sve protekne u dosadnoj, standardnoj atmosferi pa je maticaru, kad ga je ovaj pitao da li me uzima za zenu, rekao samo: "Izvin'te, ali ja sam se pogresno parkirao... :roll: ",- i okrenuo se da krene. 8)
Onda je naravno publika vrisnula u smeh, tako da niko nije ni cuo ono DA posle toga. :?

A joj, pa to i nije bas sjajno ispalo....a kako te je zaprosio (ako je ) ?

Suzy:
Aphroditi:

A joj, pa to i nije bas sjajno ispalo....a kako te je zaprosio (ako je ) ?

Pa i nije bas klecao na kolenima i molio me da ostatak zivota provedem s njim. Vise je bilo zbog lenjosti. Mrzelo ga da me svako vece vraca kuci, a kod moje keve nije palilo to kao da samo prespavam kod decka, ...pa tako se zavrsilo. :wink:

No, salu na stranu, dosli smo do te tacke u vezi da je bilo ili razlaz ili brak. A kako nismo mogli da zamislimo zivot jedno bez drugog, izabrali smo brak. :D

Back