Моја теорија зашто све више младих жена и мушкараца "ратују"

Скроз се слажем са тобом. И ја тако размишљам. Али опет, и то траје 2 године. Треба мајка (а и отац) детету бар до предшколског
Pa okej, ako je ona kući i čuva dete i prima platu, on se vraća kući sa posla i tu je i on sa detetom. Sve je to regulisano u svetu.

Pa okej, ako je ona kući i čuva dete i prima platu, on se vraća kući sa posla i tu je i on sa detetom. Sve je to regulisano u svetu.
Најбоље би било ако је већ тако да се законом усклади... Да један родитељ увек буде са децом, и да се тако мењају по сменама

Kažeš da nisu sve žene htele. Šta to?
Ти си казао да су жене хтеле каријеру. А ја сам рекао да нису "не можемо рећи да су све жене хтеле", многе нису. Под тим сам мислио оно што сам следеће написао "феминистички покрети не значи све жене"

Ти си казао да су жене хтеле каријеру. А ја сам рекао да нису "не можемо рећи да су све жене хтеле", многе нису. Под тим сам мислио оно што сам следеће написао "феминистички покрети не значи све жене"
Da, malo sam to pogrešno rekao, ne sve. Ima puno žena koje žele biti domaćice bez da ih muž primorava. To su te tradicionalne porodice (tradicionalne žene).

Da, malo sam to pogrešno rekao, ne sve. Ima puno žena koje žele biti domaćice bez da ih muž primorava. To su te tradicionalne porodice (tradicionalne žene).
Баш тако, зато ти кажем. Јако је незгодно да све жене и све мушкарце трпамо у једну корпу. Поготово у кад је питању понашање, а то је јако блиско са тим социолошким делом

Back