Pošto uletelo malo keša juče, taman će mi dobro dodje za neki posao dok traje "probno"
tačnije rad na crno i možda isplata za "crno probno"
Prijavim se ja na sve sajtove gde se oglašavaju ovi uspešni što nikako da formiraju firmu kako treba.
"Uspešni" a na minimalcu tj 20 dinara iznad da ne bi išli u stečaj posle 6 meseci kako to zakon nalaže kad nisi uspešan.

da vidimo... obzitrom da su ovo "uspešne firme" na minimalcu tj iznad sa 20 dinara pa tako ne odu u stečaj posle 6 meseci
minimalac je restriktuvna PRIVREMENA mera, ali kada fukara seljačka tumači zakon onda samo stavi 20 dinara više pa "nije minimalac"
EVO CV u skladu sa ponudama - čekam poslednji krug... pa šta bude...
najteži deo testa sam prošao - Denver pobedio...

trudim se da ispoštujem "dnevnicu" za desetočasnovni mukotrpni rad bez pauze a to je do 800 dinara
kada strani investitori odu
odlazi, otkazujem te,
dajem ti blagoslov i slobodu
jer pukli smo zar ne?
Kaže Vesić da će Beograd da izgradi i renovira dosta škola kako osnovnih tako strukovnih
Pa da imamo stručne za butik, hangar, portira, čistačicu i operatera na šalteru i kasi.
Druge struke u Beogradu ne trebaju...
nekada, u komunizmu, em tražili da znaš šta radiš em daleko bilo da si promenio više od dve-tri firme
to je značilo samo jedno...

p.s. NCR kompanija sama piše pohvale, inače su realni komentari očaj,
koliko sam razumeo šta su ljudi pisali to je neka rodjačko-jajarska IT drnde mrnde firma
p.p.s. pisaću ja još CV-ja danas... nedelja... pa polako... za ponedeljak da se ima spremno...