Moja ravnica

Chat

Ti znaš da ja volim chat ali da retko upoznajem ljude s’ njega, onako uživo ?
Negde oko prvog juna, zakačila se jedna ženska. Prve noći smo pričali do pet ujutru a ja na posao idem u devet.
Druge noći, od šest uveče, čim dodjem s posla, pa tako do kasno.Onda testiranje na mobilni, mail, pričali ono o svemu i svačemu i spojili smo se.
Kaže ona :
-Hoćes da se vidimo ?
Ja reko, ne znam, rano je za upoznavanja a gadno sam se napalio I pristanem.

I nadjosmo se u ponedeljak u hotelu, i na prvi pogled, ono super. Grljenje.Odosmo gore, počnemo tući po viskiju. Doneo sam laptop, naša mjuza dere i mi kao spikamo celo veče, a beogradjanke znaš i sam, kako smaraju onim svojim psihoanalitičkim pričama, a ova je filolog Engleskog jezika, prevela knjigu od jedne engleske književnice.
Malo popismo a ona kaže :
- Onda ajmo spavati.
Sutra idem na put, a meni stvarno nije bilo do onih stvari.Legosmo, ona se prinjonjila, ja muško, 'ebi ga, odmah vataj za du'pe. Pade žvaka holivudska. Počeli se mi vatati i masirati. Ona u tangama, ja u gaćama. Tetovaža JNA.
Svira Bjelo Dugme.
Idila.
-Nije nam sudjeno da budemo zajedno,odjednom kaže ona !
Pošto će ovo biti destruktivna veza. Znaš onaj polaritet, pa se mrzite i volite ?
Ja reko, 'ebi se, idem do kraja!
A ona ustade i kaže ,da sam kreten bolesni ,pošto sam bio malo agresivniji. Ne mislim sad agresivno u pravom smislu reči, nego strastveno znaš ? Takav sam, kidam sve oko sebe. He,he,he.Potrgah joj spavaćicu, šta li je nosila i tu popizd'im, pomislim, idem sada kući, ko te ‘ebe.

Naravno I ona popizd'i, kaže:
- Hajde.
- E pa sada neću !
- Hajde, platiću ti ja taksi !
- Baš neću za inat !
I tako se natezali do zore, a onda kaže :
- Smaraš me, imam let sutra !
Ja odoh i ona zaključi da se nećemo više čuti, i tako se završila moja posljedna romansa.
Najbolje je bilo da smo otišli leći i sutra kulirali kao ekipica.
Čim se ode u krevet, odmah nastane sra'nje.Trebali smo furati ortakluk, ponela nas strast previše, mislim,pa smo se izgubili na momente.
Ima tu jos nekih nijansi i podnijansi,

Neće vezu ,kao biće destruktivno, a nakon dva minuta meni pola ruke u njenim gaćama?!
Posle nastavi :
- Da sam spoj intelektualne sofisticiranosti i dinarske zadrtosti i sirovosti u meni !?

Znaš šta je najveća fora ?
Ležimo mi u krevetu, ono negativan naboj, ja shvatim, 'ebo te, nismo se ni po'ebali kako bog zapoveda a već se svadjamo kao muž i žena ?

Osećaj nekad može da vara, ona ima karijeru i ne treba joj smaranje na daljinski.
Jedino da joj kažem ,za'ebi romatniku, želim te stvarno za ortaka ali ni to nije isto ?
Ok, popušio sam ! Hvala što si me saslušao !
Pa ovo nema ni u španskim serijama.

Back