moja prva tema

Izvini Betty, ali nista nelogicnije nisam cuo! A ti dodir duse, opet i ti izvini, ne tupi vise, ako zelis ljubav, zagrizi, prelomi i trazi je! Mozda je nikad ne nadjes, mozda prozivis ceo zivot sama ali barem ces znati da si pokusala ili uspela! Neces misliti jesi li bila u pravu ili ne, ima li ljubavi ili nema. Znaces da li si bila u pravu ili si napravila katastrofalnu gresku, a neces slusati tudja misljenja i pretpostavke!

herrr:
A ja cu to sigurno imati utata utata lalalala utata utata! Cuo sam izreku da se prvo dete i druga zena najvise vole! Izgleda da ima istine!
Nista nije sigurno. Je l da? Ali, rekoh da te podsetim.
Sreca je varljiva pojava.Ne treba se na nju oslanjati,ne sluzi tome,vec samo za uzivanje i zelju da potraje sto duze.
"Nije lepo smejati se tudjoj nesreci."Dum pesnicom u nos. Replika iz filma "Mrtav ladan".
Ja sam cula da muskarac koji ne voli svoju zenu ne voli ni dete koje ima sa njom.Cula sam jos i da se prva zena nikada ne zaboravlja i da joj se muz vraca kao Lesi kada odrtavi i ne sluzi vise nicemu.Svasta ljudi tripuju u dokonosti uma svog.Malo toga je primenljivo i odrzivo.
A to sto si se ti zaljubio,lepa je stvar.

Back