Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Ni pagan ni Paganini...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti sitao :smajlikojisekrsti:difrent from others...:ja sam citao(skoro pa proucavao) paganizam mojih predaka.
ali znam ponesto i o keltskom,staroslovenskom,citao sam i grcku i rimsku mitologiju...
mada slabo sam upamtio stvari
a da! sad nesto se zanimam za vesticarenje jer sam upoznao jednu bas upucenu devojku koja je opsednuta time pa me nadahnulo na edukaciju8-)
Eeeeee, kad samo pomislim da me ceka prijemni.......Makijavelli:to preporuka a....jbg-a....nema vishe vremena za freestyle chitanje,mora se priprema shtivo za faks....
difrent from others...:ae nesto poznato..."herodotova istorija"
koliko o istoeiji,koliko o mitovima,bogovima...zanimljivo stivo
Doslovce moja prica.Mintaka:Secanja, secanja.. A kao da je juce bilo. Ulazi calac sa kutijom kaseta, vadi jednu i kaze mi: Mala da cujes sta je zvuk i ostavis se dr. iggija i ostalih olosa (malo sam zacinila, nisu bile bas bile ovakve reci.. Ali uglavnom ukljucujem kasetofon i prvi put se susrecem sa super muzikom.. Bili je to neki mix hitova od "Doors", boga pitaj gde je to nasao. Moj zivot se menja i pocinjem da saznajem za prave vrednosti.. Od tada nista vise nije bilo isto... Krenula sam da slusam peperse, depeche mode, pearl jam i tako dalje i tako dalje...
Trilijan:Doslovce moja prica.
Cak su isto Dorsi bili u pitanju.
Mada ne mogu da kazem da je to bio pravi pedagoski potez.Pogotovo zato sto vecinu pesama nisam skontala ni posle 10 godina...
Ali,onda je bas imalo efekta na mene.Posle toga su mi Tajci i Lepa Brena i druge gluposti koje su slusali ostali klinci delovali potpuno nedoraslo.Onda sam u stvari i prestala da slusam domacicu...