moja natalna karta

Kako su lose odradili chart,nema aspekata,ne vidi se gde pocinje prva,kao da je ASC odvojen strelicom od dvanaeste.Ti si tipicna skorpija,teska si ko crna zemlja.Moras se obuzdati u trosenju novca da kasnije ne bi imala problema kad se desi da ga nema.

A kako da gledam posao i putovanje da li ce to ostvarenje biti ovde ili je bolje da putujem? Inace u godisnjem horoskopu imam los aspekt neptuna i meseca neptun je iznad cetvrte kuce da li me to sputava da nadjem bolji posao, vec godinu dana se mucim na radnom mestu na kom ludim od kolega i posao nije neki a ja sam lepo isplanirala buducnost u nekoj fensi kancelariji.:P:think::rtfm:

Putovanja preko su ti mac sa dve ostrice,daje ti se odlazak u inostranstvo,ali ce tada kuca trpeti,tu nece biti skladni odnosi.Ipak trebalo bi otici daje se i perspektiva i na polju ljubavi i posla.

Saturn te koci u vezi ovog plana nece dati odmah na pocetku ali kasnije hoce.Smetnje od strane rodbine i prijatelja.

U pitanju su kraca putovanja sa cestim dolascima nazad.

Pih a imam takav utisak za sve, tipa polje komunikacije dobro ali me koci i malo taj merkur koji je zaduzen za izrazavanje i sve mi je tako moze da bidne al ne mira da znaci:D da li se vidi nesyo da je sigurno dobro? Znam da ima pretenzije za dva braka jer je venera u ribama kao duplom znaku i neko mi rece da sam sklina da se spetljavam u neke zabranjene veze sa mladjima verovatno mars i venus simbol faalne privlacnosti ali zabranjene veze od strane venerinog muza koji je vezuje da bi je posramio.:p

Taj neko ko ti je rekao mislio je na veneru koja pada u ribe,a o ribama se pise da je simbolika mistike i tajnog,i tako jedna te ista prica svima koji imaju veneru u ribama na osnovu jednog aspekta.I posto je tu mars taj neko ti je rekao da ces imati vatrene i strasne veze sa ovakvim ili onakvim tipovima zbog njihove konjukcije ili si ti strastvena i vatrena pa see palis na ovakve ili onakve.

Malo sutra,kad bi astrologija bila to znao bi je svaki imbecil.

Osoba si koja je sklona tradicionalnim vrednostima,kuca i porodica na prvom mestu i nema govora od avantura.U sportu bi imala uspeha i prvo sto trebas raditi je da upises nesto da treniras jer ce ti to pomoci da se oslobodis depresije i haosa u koje povremeno upadas a ne znas izaci iz toga nego pustis da te apatija i bezvoljnost nosi danima.

Back