Moja masta smislja svasta

Za pocetak bih samo visila za vikend kod drugarice u Luganu :) vikend za vikendom,dok ne dosadimo jedna drugoj :lol:
Onda bih sa mojom najdrugaricom otisla negde na more,nisam jos smislila gde,vazno je da je more u pitanju :)
Zatim bih pokupila jos par drugarica pa bi putovale po Evropi :)
To mi je do sada palo na pamet :)

Bar ovi vikendi u Luganu da mi se uskoro ostvare i bicu bas srecna :)
Ne zato sto je Lugano u pitanju,vec zato sto mi mnogo nedostaje druzenje sa tom drugaricom :aha:

sve zavisi od rasplozenja
nemam vikende na raspolaganju,imam samo nedelju pa nekako uvek ispadne da taj dan sluzi da se odradi ono sto nismo stigli u toku radne nedelje,da se ispavamo,sport i tako
u idealnom svetu nekad bih volela da provodimo vikend u pidzami,da igramo monopol,gledamo filmove,da ukljucim grejanje do daske,pijuckamo vino,grickamo,narucimo klopu
leti da provedemo na plazi,izlezavanje na suncu
kapiram da su moji prizeljkivani vikendi poluaktivni jer se dosta trosim u toku radne nedelje pa ne mogu da zamislim da se vucem po aerodromima to bi mi bilo previse
onda vikendi gde bih malo zivela kao single,tj izlasci do ujutro,onda spavanje,da me niko ne budi ne smara
ili uz knjigu,sasvim sama
ili da nam dodju neki prijatelji/familija,da se smejemo uz raclette ili tako nesto
ili da dete ode negde,a on i ja da provedemo vikend en amoreux,sex mazenje,masaze i tako

Moj prosli vikend je bio u domenu mastanja petak Paris,subota Barsa, divno vreme 12 km sam ubila peske jos tabane nisam oporavila...ovaj je svecan i praznican, sledeci ce biti radan i to udarnicki.I nemam nista protiv ovakvog tempa.
Meni vucanje po aerodromima ne predstavlja problem (osim kada se negde bas mnogo ceka a iza toga je i let duuuuug), pakujem se brzo i sistematski, a najvise volim vikend en amoreux u nekom besnom hotelu,sa nepotrosivom toplom vodom, i posteljinom koju posle ja ne moram da perem i peglam;)
Uz sve to Veuve Clicquot u dovoljnim kolicinama.:zper:

Sef opet ode :( a moja masta opet podivljala....sedim u ovom odvratnom cosku i mislim se ....sve bi bilo lakse kad bi umesto kuci sad isla negde na more....kofer spakovan donosi tip na koga se lozim nevidjeno ....zavrsavam radno vreme i on i kofer me cekaju ispred kancelarije, uskacem....iskacem na aerodromu, kofercic na avioncic, ja u avioncic, iskrcavanje negde u krugu do 3 h avionom ne mora dalje...hotelcic, vecera uz svecice, negde pored mora, onda sexic ( kad vec pisem sve u deminutivu ) i sancic...a sutra sesiric i cvike i baja pod ruku, koktelcic i milina....bog da me vidi ...:aha:

isla bih gde mi se ide... mozda po bgd

s kim?... eh... ne znam... sacekala bih taj treutak... i onda ko se pojavi ili sta... snjim... slika
ili sama
zavirivala bih svuda

ali put od kog si bogatiji
ok postoji i more...
postoje i reke
a na more... ne znam... sa svima... i da je lepo... onako skromnije more ali ne tres... neki kafic... sve je tu
crna gora? mediteran neki?
ma uzimala bih razne ljude za razne puteve mozda... tako dok ne dosadi... ono nekoliko zivota...

a evo sad da mi dodje vila isla bih na neku planinu sa mx na zlatibor... dosadno al ebiga. nije ni prava planina...

Meni vikend ništa ne znači, potrebno mi je tri meseca, da hodam i razmišljam ceo dan. Ona pešačka (hodočasnička) trasa u Španiji, recimo.
Ili nešto od ovoga http://www.bootsnall.com/articles/09-02/10-best-hiking-trails-world.html
Ili sve, što da ne?
Dva para dobrih cipela, i novac za pristojan hotel (luksuzno tuširanje i krevet) između poduhvata...

peruhike511.jpg

petak, kraj radnog vremena, sef otisao u Pariz na vikend a ja sedim i razmisljam - blago tebi sefe ...ovaj vikend Pariz , prosli Dubai, sledeci-London ...a onda na dalje ko zna ....

Pa mi sinulo...da pitam vas ...da nemate prepreka nikakvih, ni materijalnih a ni bilo kojih drugih, kako biste provodili vikende ...gde, sa kim?

Meni se sefov koncept svidja.
Svaki vikend drugi grad.
Sto u zemlji sto u svetu.

Samo u mojoj masti ja sam uvek u zenskom drustvu...cerka i drugarice.
Eventualno neki zanosni mladic za jednokratnu upotrebu. :cool:
Nista muz, nista rodbina.

Malo istorija i kultura, malo shoping, malo opustanje u tisini velegrada....

A vi ?

Samo dečko, a nije bitno gde. Trudim se da idem svaki vikend negde, ne mogu baš do Pariza, ali u okolna mesta mogu. Nije bitno gde si, bitno je sa kim si.

Back