Moja masta smislja svasta

Poruka
20.421
petak, kraj radnog vremena, sef otisao u Pariz na vikend a ja sedim i razmisljam - blago tebi sefe ...ovaj vikend Pariz , prosli Dubai, sledeci-London ...a onda na dalje ko zna ....

Pa mi sinulo...da pitam vas ...da nemate prepreka nikakvih, ni materijalnih a ni bilo kojih drugih, kako biste provodili vikende ...gde, sa kim?

Meni se sefov koncept svidja.
Svaki vikend drugi grad.
Sto u zemlji sto u svetu.

Samo u mojoj masti ja sam uvek u zenskom drustvu...cerka i drugarice.
Eventualno neki zanosni mladic za jednokratnu upotrebu. :cool:
Nista muz, nista rodbina.

Malo istorija i kultura, malo shoping, malo opustanje u tisini velegrada....

A vi ?

ontopic
ja ne bih izbacila mm iz kombinacije, nije samo jedan vikend u pitanju. nekad sa njim i detetom, nekad sa drugaricama, nekad samo sestra i ja, a nekad sama. ovo poslednje mi najvise prija, samoj sam sebi najbolji prijatelj kad mi teba odmor i opustanje:D
u becu bih mogla da budem sama bez problema, da ni sam kim ne progovorim ni rec do ponedeljka, samo setnja i turisticki obilasci:aha:

meni uopšte nije pitanje gde, nego pitanje atmosfere
nekako težim onom kičerica miru:
zima: sneg veje a ja u mom alpskom šaletu grejem dušu nekim toplim napitkom a noge kaminom
jesen: nema kiše, naravno, nebo je plavo a lišće rujno, samo šuška dok šećem kroz šumu
leto: e to nem pojma, planina ili voda. bolje pola pola
proleće za mene ne postoji ko godišnje doba

to sve pod uslovom da izmisle teleportere, sedenje po aerodromima mi je taaaaako dosadno da uvek moram da kuckam po forumu dok to radim

a sa kim? sa svima =D al ne odjednom, nego vikend ovi, vikend oni
eh, sad sam razvila slike, al mi se nešto ne da da napišem =)

vikend muvanja po velegradima me slabije zanimaju.

Evo zapljunula sam se ....jedan vikend bi volela da provedem sa forumasicama u nekom ultra zezanju u nekom hotelcetu u zabiti gde ce moci samo da se loce neko do jaja vino i da se smeje do besvesti.

Tacno zamisljam u ponedeljak kad bi dosle na forum to prozivanje i zazanciju i evo vec se kezim.
Pa zamisljam nedelju ujutru , podnadule od lokanja i smejanja, kako se razbudjujemo uz kafu i smisljamo pakosti za narednu forumsku nedelju...joj sve mi toplo oko srca kad pomislim.

petak, kraj radnog vremena, sef otisao u Pariz na vikend a ja sedim i razmisljam - blago tebi sefe ...ovaj vikend Pariz , prosli Dubai, sledeci-London ...a onda na dalje ko zna ....

Pa mi sinulo...da pitam vas ...da nemate prepreka nikakvih, ni materijalnih a ni bilo kojih drugih, kako biste provodili vikende ...gde, sa kim?

Svaki vikend drugi grad.

A vi ?
odrekla bih se nekoliko vikenda u ime pune sedmice negdje
nekako ideja vikend izleta... dobra je samo ako ides do susjednog grada - najdalje
u suprotnom pola ode na putovanje i nerve zbog putovanja i na kraju da li je bilo vrijedno tih par sati u novom gradu svega?

Svaki vikend drugi grad.

A vi ?

iskreno i ne privlaci em ideja svaki vikend pakovanje, aerodrom, avion, hotel, štaveć, drugi grad, bla bla... sve i da imam ne ne znam koje pare... meni je idealan vikend dobar san do nekih 11-12, ubrizgavanje kofeina i planiranje dana (sa prijateljima koji su savršeno ažurni, mobilni, ne poznaju prepreke i nemaju izgovore), popodnevno kafenisanje, krkanje, kockanje i pasivna zabava, neki šoping možen ili kulturni sadržaj i večernje alkoholisanje, drogiranje, fenserisanje i kafanjerenje, sa vozačem i neogračenim sredstvima
(u pauzama sex orgijice, sa eskortima koje bih birao iz kataloga i koje bi mi isšporučivači na adresu, da ne ulazim u detalje)
sasvim prozaično i malograđanski, ali šta sad
skoknuo ih nekad negde bliže, ali privatnim džetom

Svaki vikend drugi grad.

A vi ?

Mene smara cimanje toliko za 1-2 dana. Da se drndam do Dubaia zbog 2 dana.

P.S.- A za ovo sam vec obavestio tvog muza ;) Gotova si.

..evo mesechni plan..

..prvi vikend..spa vikend..punjenje baterija..zdravlje i ravnoteza..sa bliskom prijateljicom..
..regeneracija spolja i iznutra, opushtena zenska pricha..lokacija tajna i ekskluzivna..

..drugi vikend..shoping vikend..360 ogledalo, kartica i dostava na broj sobe..sama ili sa cerkom..
..shetnja, kafic, shetnja, ruchak..shetnja, shetnja, kolach, hotel..lokacija - evropski centri, random tj shuffle..

..treci vikend..sex maraton vikend..mm i ja..lokacija i detalji potpuno nebitni..

..chetvrti vikend..go, play vikend..toxichno i iscrpljujuce..mm, ja i prijatelji..
..festival, koncert, mega party, milion ljudi i energy boost..lokacija promenljiva, od megalopolisa do divljih plaza..

:aha:
..ja sam jednostavna osoba.. :manikir:

Svaki vikend drugi grad.

A vi ?

....kako zadnje vreme živim sama, a ne radim, nisam razmišljala o opciji tog
tipa....
...ali....
...u mojoj mašti je opcija dobitka na Loto-u, i onda pustim mašti na volju šta
bi ja u slučaju da me potrefi takav slučaj (što baš nešto ne verujem da hoće),
imam raznoraznih varijanti...naravno samo u slučaju dobitka 7-ce...
...eeee...onda bi par mojih drugarica, znaju one koje su i ja pakovale kofere,
i otišle nedelju dana npr., u Pariz..i radile tamo svašta nešto što nam srce
poželi....
....rešila bi neke stvari oko stana, obezbedila mamu da ne mora ništa da radi,
već da svoju starost provodi kako je zaslužila....zbrinula decu..a onda lepo
kupila kartu za onaj famozni Kruzer o kome maštam od kad postoji, i otišla,
plavila bi i razgledala svet....kad bi pronašla mesto gde bi mi se dopalo da
živim, uslov je da nije hladno ostala bi ko zna do kada....

...to su moje maštarije, mada mi se dopada i ta varijanta kao tvoj šef, meni
ne bi bio smor da se začas spakujem i svaki vikend provedem u drugom gradu,
samo kako je nemoguće...i jedno i drugo, ako se upustim u te maštarije onda
sam mnooooogooo tužna kad se vratim u stvarnos, pa ih izbegavam...

...eto, dal sam malo promašila temu moguće..ne bi znala danas mi je mozak
malo na leru...

Cekajte ljudi nemoj da se tema pretvori u putovnja moye i sire da ide masta.

Bilo koja akcija koju poželite , sta ste se uhvatili za to "ja ne bi nigde to me smara , pakovanje ovo ono"....

Meni je dok sam putovala kuci mozak otisao na jedan bg splav ....i tacno sam se videla kako ceo dan u suncano jesenje vreme provodim buljeci u vodu sama.
Onda nedelja u Beskoj u restoranu Sidro opet tacno znam sa kim je tamo najlepse.

To bi mogao biti jedan od potencijlnih vikenda .

ja bih na putovanja išla isključivo sama
prvo bih obišla Srbiju...celu...svaki grad
posle bih išla u zemlje bivše SFRJ, a vikendima i dalje u Srbiju
posle bih širila krug po evropi,
pa svet...

u toku putovanja bih provodila što više vremena na ulicama, trgovima, pijacama da upoznam duh i mentalitet tog grada/države, obavezna kafa na terasama kafića
onda malo istorija i kultura
i malko šoping...nešto što samo tu ima da se kupi...ali ne klasičan suvenir...nego nešto tipa džemper iz Sirogojna...i ljute popričice odkude Leskovac

Poslednja izmena:
...eee..Mirka kad već insistiraš na mašti...

...ja bi volela da se opet zaljubim, i da osetim opet one leptiriće u stomaku,
i da se radujem što ću tog nekog videti, pa taman šetali po Adi i ne mrdali
nigde dalje od toga....:rumenko:
...dobro valjda bi radili još svašta nešto, al' ne smem da idem tako daleko
baš...
....a volela bi da opet odem i obiđem neka mesta u Grčkoj, posle kojih sam
se zaljubila u tu zemlju, jezik, ljude...i sanjam kako igram sirtaki, pijem metaxu
i uzo (što nisam nikad jako to za mene).....
...ma ubedačiću se totalno nastavim li da razmišljam šta bi ja sve volela i o
čemu maštam kad dozvolim to sebi...

Back