mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
:shock: da, sta? :?bleach:sta je u subotu??? :? :?Black_Swan:Opaaaaaaaaa,svaka cast!!!Cestitam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daj Boze da se i meni posreci tako sad u subotu :wink:
SRECNO! 8)
jel english?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: da, sta? :?bleach:sta je u subotu??? :? :?Black_Swan:Opaaaaaaaaa,svaka cast!!!Cestitam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SRECNO! 8)
mortishaaa::shock: da, sta? :?bleach:sta je u subotu??? :? :?Black_Swan:Opaaaaaaaaa,svaka cast!!!Cestitam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SRECNO! 8)
jel english?![]()
hehe...Black_Swan:E,da, HVALA :wink:
Electra:E, pa da ja odgovorim...Ipak je prevagnulo onih 47 posto... znam da ce me sada vecina obesiti, ali... druga sam u Republici
!
Electra:E, pa da ja odgovorim...Ipak je prevagnulo onih 47 posto... znam da ce me sada vecina obesiti, ali... druga sam u Republici
!
Hm,ja se pitam da li si ti tinejdzer????Kazes da imas suprigu.Hm..... :?srebrni_letac:Maštam o komšinici preko puta, o koleginici moje supruge koja uvek ima dubok dekolte, o net-devojci s kojom ćaskam godinu dana a još ne znam kako izgleda, o sredovečnoj doteranoj dami koju sam jutros sreo u Knez Mihailovoj, o Vesni koja radi na šalteru moje pošte, o šefovoj ljubavnici, o dve bliznakinje rolerke koje sam video na Adi, a na prvom mestu, uvek i ubedljivo najviše o jednoj Aleksandri
Cheaf:Hm,ja se pitam da li si ti tinejdzer????Kazes da imas suprigu.Hm..... :?srebrni_letac:Maštam o komšinici preko puta, o koleginici moje supruge koja uvek ima dubok dekolte, o net-devojci s kojom ćaskam godinu dana a još ne znam kako izgleda, o sredovečnoj doteranoj dami koju sam jutros sreo u Knez Mihailovoj, o Vesni koja radi na šalteru moje pošte, o šefovoj ljubavnici, o dve bliznakinje rolerke koje sam video na Adi, a na prvom mestu, uvek i ubedljivo najviše o jednoj Aleksandri
Electra:Cheaf:Hm,ja se pitam da li si ti tinejdzer????Kazes da imas suprigu.Hm..... :?srebrni_letac:Maštam o komšinici preko puta, o koleginici moje supruge koja uvek ima dubok dekolte, o net-devojci s kojom ćaskam godinu dana a još ne znam kako izgleda, o sredovečnoj doteranoj dami koju sam jutros sreo u Knez Mihailovoj, o Vesni koja radi na šalteru moje pošte, o šefovoj ljubavnici, o dve bliznakinje rolerke koje sam video na Adi, a na prvom mestu, uvek i ubedljivo najviše o jednoj Aleksandri
Mozda je slucajno upao na temu preko onih brzih linkova... :? Ja se pitam, ako je ozenjen, kako to da ne masta o supruzi...? :?
boze kako pitanje, pa to je supruga!miss:Electra:Cheaf:Hm,ja se pitam da li si ti tinejdzer????Kazes da imas suprigu.Hm..... :?srebrni_letac:Maštam o komšinici preko puta, o koleginici moje supruge koja uvek ima dubok dekolte, o net-devojci s kojom ćaskam godinu dana a još ne znam kako izgleda, o sredovečnoj doteranoj dami koju sam jutros sreo u Knez Mihailovoj, o Vesni koja radi na šalteru moje pošte, o šefovoj ljubavnici, o dve bliznakinje rolerke koje sam video na Adi, a na prvom mestu, uvek i ubedljivo najviše o jednoj Aleksandri
Mozda je slucajno upao na temu preko onih brzih linkova... :? Ja se pitam, ako je ozenjen, kako to da ne masta o supruzi...? :?
ma ona ga je vise smorila...
Mastam cesto,mada bi bilo bolje da to ne radim,jer kada se vratim u realnost,razocaram se na neki nacin. Ovih dana mastam o lepom letovanju,mada znam da je to nemoguce.fizio:Koliko cesto mastate i o cemu?????
mortishaaa:boze kako pitanje, pa to je supruga!miss:Electra:Cheaf:Hm,ja se pitam da li si ti tinejdzer????Kazes da imas suprigu.Hm..... :?srebrni_letac:Maštam o komšinici preko puta, o koleginici moje supruge koja uvek ima dubok dekolte, o net-devojci s kojom ćaskam godinu dana a još ne znam kako izgleda, o sredovečnoj doteranoj dami koju sam jutros sreo u Knez Mihailovoj, o Vesni koja radi na šalteru moje pošte, o šefovoj ljubavnici, o dve bliznakinje rolerke koje sam video na Adi, a na prvom mestu, uvek i ubedljivo najviše o jednoj Aleksandri
ma ona ga je vise smorila...![]()
inace.. bas ima preopterecenih ljudi
![]()