Moja kuhinja moja pravila

Kad sam bila mala jedina emisija o kuvanju je bila ona sa Karapandzom i Mlakarom.
Sad svaki kanal ima po 1 emisiju o kuvanju, i nekako je postalo moderno kuvati...recepe mozes naci na svakom koraku za sta god ti padne na pamet..
Tako da mi je razumljivoo da njih dve kuvaju po uzoru Dzejmi Olivera i Gordona Remzia i da tako mlade svasta znaju, ja u skladu sa svojim detinjstvom u sve dodajem zlicicu vegete :)

Ovo kao da sam ja napisala....

Da, bio je taj komentar da sada moderni restorani u svetu poslužuju jela tako uz ivicu tanjira, ali ja moram da priznam da se užasavam toga.
Imam običaj da kažem da je to uglavnom hrana nacrtana na tanjirima, koji su sve veći a negde tamo u sredini, ili malo sa strane ili uz ivicu, parče nečega, što treba lupom da se traži, a na ostatku tanjira razmazan neki sos i pobacano malo mrvica nečega.

Videla sam da su u Bulevaru, ali ne na vreme, već se završavao prilog. Ali sam čula da Sima voli Zoricu kompletnu. Valjda su ga pitali dal je više voli kao pevačicu ili kuvaricu

Ovo kao da sam ja napisala....

Da, bio je taj komentar da sada moderni restorani u svetu poslužuju jela tako uz ivicu tanjira, ali ja moram da priznam da se užasavam toga.
Imam običaj da kažem da je to uglavnom hrana nacrtana na tanjirima, koji su sve veći a negde tamo u sredini, ili malo sa strane ili uz ivicu, parče nečega, što treba lupom da se traži, a na ostatku tanjira razmazan neki sos i pobacano malo mrvica nečega.

Videla sam da su u Bulevaru, ali ne na vreme, već se završavao prilog. Ali sam čula da Sima voli Zoricu kompletnu. Valjda su ga pitali dal je više voli kao pevačicu ili kuvaricu

Та мода је почела у Француској, и на жалост није стала на нашој граници.

Ушла је без пасоша, дали смо јој азил и сад ти стисни петљу па иди у фенси ресторан кад си гладан :evil:

Зато ја волим наше кафанчине :heart:

Нисам гледала Булевар.

А ко беше јин и јанг :think:

Оматорило се, мајку му...

Skladni par :)
Sto se tice novih trendova u aranzmanu tj. trazenja hrane po tanjiru, to je zbog toga sto ljudi koji drze do sebe treba da brste travke i vizualizuju obrok, a ne da jedu :ljutko:
Ako se ja pitam a ne pitam se...najlepsa, najsocnija kuvarica koju bih pojela zajedno sa njenim receptima i nacinom kuvanja je ova...obozavam je:

Poslednja izmena:
Skladni par :)
Sto se tice novih trendova u aranzmanu tj. trazenja hrane po tanjiru, to je zbog toga sto ljudi koji drze do sebe treba da brste travke i vizualizuju obrok, a ne da jedu :ljutko:
Ako se ja pitam a ne pitam se...najlepsa, najsocnija kuvarica koju bih pojela zajedno sa njenim receptima i nacinom kuvanja je ova...obozavam je:

Ја не држим до себе.

А ни до моде.

Најџела :ok:

jao, protnuh dezinformaciju o sinu, ocigledno mi slusni aparat treba...ali kci je...o milog li deteta, i ...nek mu je sa srecom, naucice ga mati da kuva, ako nista drugo.
:vatromet: za skladni par....ovo je moj maksimalni doprinos vecerasnjem ugodjaju.
Gospodja trenutno daje interwju na bulevardu.

Upravo ih odgledah i na Bulevaru, bila je doterana jeeeeeee
Sta znam, da kazem da mi je drago jeste malo, novac im je potreban, mada kome nije, ali naspram mrtveee zivotinje,cini mi se njima ipak vise.
Cudi me da imaju onako malo dete mislila sam da je dosta starije.

ocekivala sam malo vise pompe na proglasenju pobednika.vise su se radovale marija i bojana.ovo dvoje kao da su unapred bili obavesteni...ni kod jednih ni kod drigih se nije videlo ocekivanje...?
Sima je inače flegma, pa se od njega nije ni očekivala neka reakcija, a Zorica je izgleda svoje potrošila ranije. Toliko vremena smo utrošili gledajući ih, a oni zbrzaše taj kraj. Očekivala sam da možda još poneko od učesnika nešto kaže kad su ih već sve doveli tamo.

Upravo ih odgledah i na Bulevaru, bila je doterana jeeeeeee
Sta znam, da kazem da mi je drago jeste malo, novac im je potreban, mada kome nije, ali naspram mrtveee zivotinje,cini mi se njima ipak vise.
Cudi me da imaju onako malo dete mislila sam da je dosta starije.
Zorica reče da je 20 godina držala mikrofon, pa valjda kad je završila karijeru posvetila se porodici. Kad je našla nekog ko će je slušati. Ili, ko zna, da ne grešim dušu, nekad ljudima to ne polazi za rukom i drugim delovima tela.
Nekako, kad vidim ljude u njihovom porodičnom okruženju, malo sam tolerantnija na njihovo ponašanje. U svakom slučaju, rekla bih da je Zorica veliki borac i drago mi je što je pobedila iako sam navijala za ove lujke (u pozitivnom smislu).

Bi u pravu si, ja posle cuh i to 22 godine je drzala mikrofon, tako da moguce i da je to razlog.
Inace i ja navijah za te lujke , pa zato mi posle nije bilo nesto ni do gledanja, ali ajd' kad sam ovoliko vreme gledala daj i kraj.
I ja sam se nadala nekom veselju mnogooo vecem i da i ostali ucesnici nekako vise budu aktivni oko slavlja ili kojecega ali avaj.
Ne znam nekako je bilo bezlicno, cak i dok su Filip I Njegos ocenjivali kao da su napamet pricali ocene,bez emocija .

Drago mi je zbog njih. Eto, ne znam ni sto al mi drago. Jos kad sam videla da imaju malo dete, ja kapirala da imaju cerku ali veliku..jos mi draze. I Njegosu je drago sto su oni pobedili videlo se...dobar je Njegos :aha:
Bojana i Marija su isto bile super, duhovite su, blesave, slatke..
Mislim da su bili preumorni i istresirani i da kada su zavrsili kuvanje nisu imali vise snage za euforiju.
I slazem se da su mogli malo da priupitaju ponesto bivse ucesnike, malo da osvecane emisiju. Al ok. Mozda su ih i pitali ali ih nisu izmontirali :lol: Montazeri su im haos, u polufinali procaju o jednom jedlu a prikazuju kadar drugog jela...i nije mi jasno Marija u polufinalu daje intervju kroz emisiju skroz kratko osisana bez cirokanice a dok kuva i u polufinalu i finalu ima cirokanu???? Kako jel zalepi i odlepi po potebi:think:
Sta ja sad da gledam kad mi se ovo zavrsilo? Taman mi odgovara taj temin, jedino tada mogu da kao sednem uz tv.
Samo survivor bi me spasio, drugo nista ne gledam.

Drago mi je zbog njih. Eto, ne znam ni sto al mi drago. Jos kad sam videla da imaju malo dete, ja kapirala da imaju cerku ali veliku..jos mi draze. I Njegosu je drago sto su oni pobedili videlo se...dobar je Njegos :aha:
Bojana i Marija su isto bile super, duhovite su, blesave, slatke..
Mislim da su bili preumorni i istresirani i da kada su zavrsili kuvanje nisu imali vise snage za euforiju.
I slazem se da su mogli malo da priupitaju ponesto bivse ucesnike, malo da osvecane emisiju. Al ok. Mozda su ih i pitali ali ih nisu izmontirali :lol: Montazeri su im haos, u polufinali procaju o jednom jedlu a prikazuju kadar drugog jela...i nije mi jasno Marija u polufinalu daje intervju kroz emisiju skroz kratko osisana bez cirokanice a dok kuva i u polufinalu i finalu ima cirokanu???? Kako jel zalepi i odlepi po potebi:think:
Sta ja sad da gledam kad mi se ovo zavrsilo? Taman mi odgovara taj temin, jedino tada mogu da kao sednem uz tv.
Samo survivor bi me spasio, drugo nista ne gledam.[/QUOTE]

jao i mene

Ja sam u petak ono finale gledala sa pola jednog oka, rekoh već da mi nisu bili simpatični takmičari. Danas, šetajući daljinskim, naletim na reprizu. Opet sam pogledala samo jednim okom, ali sam primetila nešto. Mrrrtve životinje su bile u belim uniformama, koje su na kraju emisije bile apsolutno bele, čiste, skroz, sneg. Bogami, tog momenta su zadobile moje poštovanje, simpatije nisu, ali poštovanje je veća stvar. Dakle, ništa na uniformama.I to u onoj žurbi.

Kako bre, ja se sva isprljam dok kuvam, kao neko dete. :rumenko:

Немам више шта да гледам :sad2:

И кога да оговарам :sad2:

Финале јадно, сиромашно, многе емисије су биле садржајније од њега.

Или сам ја превише очекивала.

И Зорка није "разбила", једва победи са 2 поена разлике, ваљда се зато није ни радовала.

И која је оно фора да доведу њено дете у емисију?

Да буде људима симпатичнија, јер није само аждаја и алапача, него и брижна мајка :evil:

Што се пара тиче, свима су потребне.

Некима да школују децу, некима да преживе, некима да купе бољи ауто.

То ми ништа не значи, емисија није хуманитарног карактера, него такмичарског.

И баш сам љута што је она победила, "ничим изазвана".

Back