Moja kuhinja moja pravila

Mrs.Bi

Veoma poznat
Poruka
13.373
Počeo je dugo najavljivan šou Moja kuhinja moja pravila. Jeste li gledali? Šta mislite? Kako vam se svideo?

Meni je skoro poptuno isti kao Ko dolazi na večeru (ako se tako zove), ali isto se radi o grupi ljudi koji redom kuvaju i idu jedni kod drugih na večeru. Samo što tamo nije bilo žirija, a ovde ima.
Malo je razvučeno, ali valjda kad ulože pare hoće više "zabave", ukoliko je to zabavno.
Ova dva tipa što su probila led su bar bili simpatični. Videćemo ostale.

Jeste, bila je previše kritična prema onoj dvojici, a ona ispala još gora. Oni su bar delovali kao da se dobro zezaju, a ona je ubedjena da je najbolja i da žiri u stvari nije imao s kim da je uporedi.

Slabo prikazuju šta i kako kuvaju, koji su sastojci... samo je nekako nabacano. U onoj emisiji na Prvoj Ko dolazi na večeru je to malo bolje prikazano. (Ma nije se tako zvala, a ne mogu da se setim kako jeste)
I ne znam što moraju za te emisije da nadje neke "naše" iz belog sveta koji su zaboravili naš jezik ako su ga nekad i znali. I onaj Saša iz Paklene kuhinje i ovaj Njegoš... pa zar nema nekih kuvara koji su ovde.
Mnogo mi se više svidjao žiri u Prvom kuvaru Srbije. Naročito Nenad Čanak. Htela sam da prestanem da gledam kad je on otišao.
Ooo kol'ko sam ja tih emisija gledala. Nisam ni bila svesna.

Slabo prikazuju šta i kako kuvaju, koji su sastojci... samo je nekako nabacano. U onoj emisiji na Prvoj Ko dolazi na večeru je to malo bolje prikazano. (Ma nije se tako zvala, a ne mogu da se setim kako jeste)

"Dođi na večeru".. ako na to misliš... :)
i jeste to bilo bolje nego ovo.. pogledala sam malo drugu epizodu... i nisam oduševljena... žiri je previše nadrkan... a i učesnici su mi, onako, bezveze... ili mi tako deluju zbog koncepta emisije...

E, da, hvala ti... Što me nervira kad tako ne mogu da se setim.

Pitam se da li je ona Zorica dobila zadatak da onako sve živo kritikuje ili je po prirodi takva. Žiri jeste strog. I treba! I treba da postoji, jer učesnici kalkulišu kad ocenjuju jedni druge. Kako njima više odgovara da daju ocene zbog sopstvenog plasmana, a ne ocenjuju realno jela.
Možda treba malo vremena da se i oni uhodaju a i mi da se naviknemo.
Sinoć ćerka sela i pita Zašto ti ovo gledaš, baš je bez veze, a onda je ostala do kraja i pitala Hoćemo li i sutra da gledamo...
Ja volim te emisije o kuvanju. Uvek može nešto da se nauči, da se dobije neka ideja

Poslednja izmena:
Vala ova Zorica ide na nerve samo tako, pa ona gleda, sto sve negativno, sto to ziriju u sitna crevca da objasni kako bi to trebalo da bude,naravno a ne onako kako je drugima ispalo, joooooooj!!!
A ove dve pirocanke me bas odusevile, toliko su prirodne, pozitivne , svaka im cast.

Da tu si u pravu,i meni nije bas jasno.Ocito da preferiraju neka "fensi" jela, pa kad su ona na meniju i kako god budu spremljena ,su na vecoj ceni u zirijim ocima.Ko ce ga znati.

Ali naziv deserta me odusevio , na tam' na ovam '

Poslednja izmena:
Kako im pisalo dole kod imena ,gastarbajteri ,ali su smesni skroz .
Pa i meni isto prva pomisao da ce biti pecenja, jer su poznati po tome, bar u mom kraju, da i zadnji dinar ima da daju za dobro pecenje.
Ali i one dve cure me odusevile iz bgd kad su rekle za nislije da vide kako ce kod njih da bude, da li ce da im fali u jelu crni i beli biber.:lol:
Sve su svemu gastarbajteri vade stvari ,stomak me boli od smeha dok ih slusam.

veceras su gastarbajteri i ja jadvacekam da ih vidim,a ovi kumovi sa gibanicom koja to nije i baklavom koja to nije,mislim....ko ih pusti tu.

i ja,al veceras mi se poklapa sa X faktorom,pa ce biti prebacivanja sa jednog na drugi kanal.sinoc sam stigla tek na iznosenje baklave i bas mi je bilo strasno kako je kuma bila potresena losim glasovima,mislila sam da ce se zena uslogirati.vidim u najavi da ce i gastajbajteri dobiti jako lose ocene za neko jelo,cula sam da nije ove kafe,dobili bi jedinicu...verovatno se to odnosilo za kolac

ja sam mnogo matora,meni je juce bilo strasno neprijatno sto su one dve bile obucene onako kurrvanjski i sto su se onako becile,tj.ona jedna.bilo me sramota radi njih :lol:
a klopa njihova mi je bila mljac,rado bih jela i predjelo ,a pogotovu glavno jelo.sa desertom bih imala problem posto ne podnosim sir u kolacima
a ziri je uzasan sa komentarima,mada su obojica ko bombone :rumenko:

Ja sam isto za glavno jelo rekla da bih ga slatko pojela. A i sve ostalo. Ne znam što je žiri imao primedbu da je jelo suviše prosto za tako kvalitetno meso. Od kad to kvalitet smeta. Jedino što ne verujem da im se to meso za vreme koje su imale na raspolaganju skuvalo/ispeklo kako treba.
A jesu bile malo napadne, pa su izazvale i adekvatne komentare.

Back