lucky duki
Primećen član
- Poruka
- 795
Znao sam da postoji,moja kći,moja izgubljena kći,ali nikada je nisam sreo…do juna 2020…onda se moj život promenio,moj i njen život i to posle 31 godine,31 duge godine.
Zahvaljujući mojoj sadašnjoj ženi, pronašao sam svoju kći iz prethodnog braka nakon toliko godina,kći koju nikada nisam zagrlio ni poljubio.Hvala takodje i jednoj društvenoj mreži koju ovom prilikom ne bih imenovao.
Ona je sada u Irskoj gde vredno radi!!!
Tog Juna 2020,kada sam je preko kamere društvene mreže prvi put u životu video,nije bilo kraja mojoj sreći,suze,smeh,sreća…eksplozija emocija!
Imao sam na žalost i taj peh da se sve ovo dogodilo u jeku Korone,tako da se nismo mogli sresti,nisam mogao putovati zbog raznih mera a i ona je zaposlena tako da,vidjamo se mi bukvalno svaki dan po nekoliko puta i pričamo ali sve je to preko kamere,nisam je još zagrlio ni poljubio, još uvek čekam taj trenutak.Nadam se da ćemo se videti u martu 2022,kako smo se dogovorili.
Verovatno će vas zanimati kako se sve ovo dogodilo,možda i ko je kriv za sve ovo…reći ću vam ukratko,kriv je RAT.Krivi su možda ljudi koji idu u RAT…njena majka je Hrvatica a ja sam Srbin,u stvari sam samo ljudsko biće,samo čovek koji ne deli ljude po nacionalnosti ,već neko za koga postoje samo dobri i loši ljudi!
U toj noćnoj mori zvanoj rat mnogo ljudi iz moje familije je poginulo,nestalo a ja sam bio ranjen.Ne verujem više toliko ljudima,ali ne mrzim ih…sada ne bih više o ratu i čija je krivica,ko je u pravu itd.
Našao sam izgubljenu kći,to mi je najvažnije!!!
Ona sada ima 32 godine,zdrava je i srećna žena a ja sam srećan otac!
Hteo bih još samo dodati da se čuda ipak dešavaju.
Hvala na čitanju!
Poslednja izmena od moderatora: