McGrady023
Zainteresovan član
- Poruka
- 336
Pa da mi neko kaze njegovo misljenje i eventualne korekcije,bio bih mu zahvalan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u sine to je meni zaliha za nedelju dana)))
uzgred, nisam sigurna kako to misiš dve iljade kalorija, pa samo pola litra nemasnog jogurta ti ima oko 400
ovsene pahuljice dve supene kašike- 150-200 kalorija sa sve mlekom da kažemo oko 300 + pileća prsa to nemam pojma kolko ti izadje kalorija, ajde da bude oko 200 a? to ti je već petsto četvrtina, a pazi tek smo na prvom obroku a imaš ih 62 supene kasike ovsenih u 2 dl Ella nemasnog mleka + 150g pilecih prsa
pilece belo na rostilju(ili snicla 1x nedeljno)sa 50g int pirinca ili 100g kuvanog krompira(tim danima radim sa tegovima) takodje 1 nedeljno jedem pecurke,ribu,a kad ima uzmem i karfijol
jabuka + 150g pilecih prsa
tuna(ocedjena) sa nekom salatom ili ponekad kuvanim krompirom(100g)
6 belanaca(kuvanih) + fit jogurt(500g)
fit jogurt(a zimi 200g ella sira)
okej neka bude, ajde baš da izračunamo
ovsene pahuljice dve supene kašike- 150-200 kalorija sa sve mlekom da kažemo oko 300 + pileća prsa to nemam pojma kolko ti izadje kalorija, ajde da bude oko 200 a? to ti je već petsto četvrtina, a pazi tek smo na prvom obroku a imaš ih 6
pileće belo ima oko 200,250 + 50 gr. pirinča ima oko 150 + krompir isto tako nekako > opet petsto da računamo
jabuka 40 opet ta pileća prsa oko 150 = 200
tuna i salata/krompir = 600 pod uslovom da ne pojedeš celu konzervu jer tuna beše ima oko 500 na sto grama
6(šes brate mili?) belanaca i tih dvesta kalorija jogurta , kolko je to opet 350, 400
200 grama sira ili jogurta , računaćemo ti ajde jogurt = 100
pa kad sabereš to ispadne = oko 2300 ili četiristo,
a preporučena doza je 1800?
oprosti za eventualne greške ili dezinformacije, ali bilo kako bilo možda treba da izbaciš taj je beni uštogljeni režim ishrane i slobodno sebe katkad častiš i čokoladnim barom, samo da ne gruvaš šes belanca odjednput i opijaš se jogurtima oslobodjenih masnoćama koji uzgred uopšte nisu zdravi ni prirodni, bolje popij dve čaše regularnog punomasnog
E Pussy Glore i ostali smorovi hejteri, ne s e rite i otpalite sa teme....Niko ne zove vas masne nikakve da ovde hejtujete....
NEka pije nemasni jogurt PO CEMU JE ON NEZDRAV, ZASTO DA PIJE PUNO MASNI? ZATO STO TI IMAS KOMPLEXE I KRIVO TI JE STO CE NEKO DA IZGLEDA EXTRA?
Tebe niko ne tera, ti si lenjivac i niko i nista...
Otpali sad sa teme jer nemas nista pametno i tacno da kazes....
E Pussy Glore i ostali smorovi hejteri, ne s e rite i otpalite sa teme....Niko ne zove vas masne nikakve da ovde hejtujete....
NEka pije nemasni jogurt PO CEMU JE ON NEZDRAV, ZASTO DA PIJE PUNO MASNI? ZATO STO TI IMAS KOMPLEXE I KRIVO TI JE STO CE NEKO DA IZGLEDA EXTRA?
Tebe niko ne tera, ti si lenjivac i niko i nista...
Otpali sad sa teme jer nemas nista pametno i tacno da kazes....
E,bru zanimame tvoje misljenje,i naravno neke korekcije...pozz
nisam ti ja na kućnom posedu pa da otpalim
ili šta god
elem,
šta je pa toliko striktno i tačno na pdfu rekreacija, ne zamaraj me. pričam o stvarima koje čujem ili pročitam usput, ne kažem da su istinite provereno od strane globalne ogledne organizacije
Odgovoricu kada nadjem malko vise vremena (znas ti moje odgovore koliki su hahahah, nema kod mene nista uopsteno generalizovano i ofrlje napisano nego sve do detalja, + zasto kako zbog cega objasnjeno)
E ali smesno je kada sam citao tvoj jelovnik nisam isprva primetio da su brojevi na pocetku recenica oznaka za vreme tj oznaka u koliko sati jedes taj obrok nego sam mislio da je to broj namirnica pa je ispalo dok sam citao ovako :
10 puta 2 supene kasike ovsenih u 2 dl Ella nemasnog mleka + 150g pilecih prsa
12 pilecih belih prsa na rostilju(ili snicla 1x nedeljno)sa 50g int pirinca ili 100g kuvanog krompira(tim danima radim sa tegovima) takodje 1 nedeljno jedem pecurke,ribu,a kad ima uzmem i karfijol
14 jabuka, da da ukupno 14 jabuka za obrok:eek: + 150g pilecih prsa
16 tuna(ocedjena) sa nekom salatom ili ponekad kuvanim krompirom(100g) Ovde sam se vec zamislio, ma daj pa ko moze da pojede 16 tuna ovaj lik nije normalan koliko je jesanAli dobro ako neko moze da skrka ceo leba litar koka kole i 500gr kulena zasto ne bi mogao neko i 16 tunjevina, reko mozda su one malecke, tu su 2-3 nista, za na zub
18 belanaca(kuvanih) + fit jogurt(500g) Ovo mi je vec bilo i ok, s'obzirom da ja jedem 10 belanaca, sta 18 nije mnogo18 jaja je mnogo ali belance nije mnogo, pogotovo ako su jaja manja jos i ne mozes sve lepo da iscedis belance i razdvojis pa 1/4 i bacis, tako da 10 manjih belanaca je isto za na zub
20 fit jogurt(a zimi 200g ella sira) E ovde sam vec zastao i rekao , ma daj nema sanse da moze da popije 20 fit jogurta, da pojede neceg 20 pa i da poverujem ali da popije nema sanse..I onda sam u kapirao da si napisao da u 20:00h popijes jedan fit jogurt, i onda sam provalio "foru" i vracajuci se na gore saznao pravu istinu tvoje ishrane
JA reko ti si neko High gain mega giga bodybuilding cudoviste od 110 kila ciste misicne mase i taman DA TI NAPISEM E ISHRANA TI JE EEEEXTRAAAA ODAKLE TI TOLIKO PARA DA KUPUJES TOkad ono pogresno sam shvatio...
Mada nije losa ni ovakva ishrana....Samo fali ti obrok pred spavanje (jedino ako ne lezes u 21h) kao sto ti je vec neko sugerisao...Ono ne valja da se UH jedu pred spavanje ALI TO NE ZNACI DA TREBA IZVUCI UOPSTENU KRILATICU - "NE VALJA JESTI PRED SPAVANJE ILI UVECE", ne treba jesti UH, ALI TREBA JESTI PROTEINE.....![]()
PA ako neko trazi savet i veoma mu je bitna kompetentnost odgovora i odgovaraca, nemoj da pises nesto sto si " cula ili pokupila usput" , nego ne pisi nista, vise ces tako unaprediti forum sto neces napisati nista....N ja tako ne idem po raznim podforumima i ne piskaram neto o cemu nemam blage veze ili sto sam nacuo neku krilaticu i neku generalizovanu neosnovanu hipotezu usput...![]()
ma znam da ne ideš po raznim pdfima, čitala sam te na psihologiji i filmu :*
nemam ja ništa protiv ovakvog režima ishrane, ali postavlja se pitanje oće li on istrajati u današnjem svetu sa ovakvom ishranom doveka, jer ovo čim prekineš jednom i efekat prestaje automatski, onda povratiš sve ono za šta si se maltretirao do tad i padaš u depresiju., ko paradoks. poenta je da naučiš kad ti je dosta jela, a ne da ti oči budu gladne.
ja ne znam kako to ide sa muškarcima možda, ali sam se i ja bavila sportom profesionalno i nikada ali nikada trener nije zahtevala da devojke posvete pažnju nekom striktnom režimu ishrane osim dva meseca pred takmičenje i to samo one koje su baš morale da smršaju.