Moja eskadrila

Transportna eskadrila.Steta sto nisam slikao rep aviona ispred zgrade Transportne eskadrile u Batajnici na kome se nalazi pace kao simbol eskadrile.....Pa da vam postavim ovde.

Transportna da....
i da na repu aviona nije pace vec labud...;)
a evo i njega...

originalslika-677-Transportna-Avijacijska-Eskadrila-RETKO--plastika--308111.jpg

Hvala :D

Pa bas su porasli da znate...
Ali to je zato sto se lepo hranimo i zdravo...Ne jedemo koncentrat vec samo voce i povrce i malo prekrupe...

Pre neki dan ima ja dala lubenicu da jedu i posle sat dva zove me moja Lola,sva uplasena:"Mama pacici imaju krvavo govance!"
Ijao kako sam izletela zaboravivsi da sam im dala lubenicu a ono lubenica samo "protrcala"
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Hvala vam devojke...:heart:
Ali 4 "vojnika" nisu vise medju nama i ja ne bih da se secam toga.Nemam zelju .Bilo mi je strasno tesko.
Paki i Djole su super ;)

:sad2::sad2::sad2:
Baš mi je krivo...
Znam kako patke mogu biti sjajni ljubimci... imala sam jednog (ili JEDNU, kako se kasnije ispostavilo :zcepanje: ) dok sam živela u kući sa dvorištem... išao je ko pas za mnom u dvorištu.. čak se i sa mačkama lepo slagao.. Paja :).
Ali jako je kvakao, posebno ujutru (ne znam da li je i kod tebe takav slučaj?) i komšije su se stalno bunile.. Ono svi kučići zalaju u kraju, i on počne da kvače.. :lol:

Back