e imala sam ja drugaricu, ne najbolju,ali dosta dobru...
dok se nisam porodila druzile smo se sasvim ok
cak nije ni dosla da vidi dete
onda sam posle nekoliko meseci(mislim da je mala imala skoro 8 meseci tada) ja pocela da "se bunim"
i jos sam ja ispala grbava

kao ona radi nema vremena...ma molim te...nemas sat vremena da izdvojis u 8 meseci!

i nista ja iskuliram,obecala je da cemo se videti...i onda je par dana kasnije stavila neki link na fb za gejeve nesto i ja joj kazem da preteruje...jer je i preterala....potpuno pogresnu stvar zakljucila na osnovu tamo nekog teksta,nebitno
i ona me izbaci iz prijatelja i blokira me

videh pre dva dana odblokirala me pa sam joj poslala neki prijateljsku poruku na koju nije odgovorila,pa sam je da prostite napusila i rekla joj da nemam pojma zasto se potresam kada nije ni vredna mojih emocija...
prdela je kako me voli kako smo drugarice,ovo ono sve super i bum...odjednom se odaljila
starija je dosta od mene,nije udata nema decka...mozda je boli sto imam dete...mislim ne znam stvarno...ali sta god da je mogla je da mi kaze
isto i moja sestra od tetke...ne rodjene tetke nego sta ti ja znam,ko ce da proprati tu familiju...
uglavnom,druzile smo se,cule se i vidjale...kako sam se porodila puf! nema je...evo dete ima 16 meseci ona je nije videla jos...staaalno izgovori...nema se vremena...ranije je radila isto sto i sad pa je imala vremena...
i ona je dosta starija od mene
al sam jako ljuta
nju jos nisam naduvala al cu je naduvati ako mi se nadje na putu...
ne mogu ja tako kao ti ljudi sto rade
ja ako imam nekome nesto da kazem ja kazem i okrenem se i odem....a ne ovako....