Moja drugarica

Kuglica88

Zainteresovan član
Poruka
201
Sta raditi kad vidis da prijatelj pocne da te izbegava?Celo leto smo se vidjale,zezale,isle jedna kod druge,zvala me cesto na mob i sve to.Pocela je da radi i tad smo se vidjale kad je imala vremena i zavisi od smene.Poslednji put smo se videle krajem septembra,kad god sam je pitala dodji kod mene,da idemo na kafu,te bolesna sam,radim nemam vremena toliko radi da 3 ,4 meseca ne moze da izdvoji.Na fb uvek vidim da je tu i nejavi mi se nikad prva cesto to radim ja.Sta se to desava??:sad2:

..pusti je neka ona tebe sledeci put pozove prva..
..ako te ne kontaktira bilo kako sledecih nedelju dana, verovatno nema vremena samo za tebe..

Ovo se i meni desilo i isto ovako sam postupila - sačekaću da me prva pozove.
Od tada je prošlo 4 godine. A bile smo najbolje drugarice 15 godina. I nikada, nikada nisam saznala šta se desilo...
Srce mi je slomila.

Ovo se i meni desilo i isto ovako sam postupila - sačekaću da me prva pozove.
Od tada je prošlo 4 godine. A bile smo najbolje drugarice 15 godina. I nikada, nikada nisam saznala šta se desilo...
Srce mi je slomila.

pa to je mozda i kad na poslu nadjes neke zanimljivije kolege i onda batalis i zaboravis s kim si se druzio dok te nisi upoznao,ako je i kod tebe takav slucaj?

Sta raditi kad vidis da prijatelj pocne da te izbegava?Celo leto smo se vidjale,zezale,isle jedna kod druge,zvala me cesto na mob i sve to.Pocela je da radi i tad smo se vidjale kad je imala vremena i zavisi od smene.Poslednji put smo se videle krajem septembra,kad god sam je pitala dodji kod mene,da idemo na kafu,te bolesna sam,radim nemam vremena toliko radi da 3 ,4 meseca ne moze da izdvoji.Na fb uvek vidim da je tu i nejavi mi se nikad prva cesto to radim ja.Sta se to desava??:sad2:

O kada će ženetine da odvoje svoje najbolje drugarice od doma i porodice?
:mrgreen:

mozda joj se nesto ruzno desilo ili ima nekog novog decka, ali sta znam desava se to s ljudima. ako ti je bas stalo onda mozda nekim zaobilaznim putem saznaj, preko drugih ljudi ili tako nesto. mozda se promenila i mozda ni ona tebi ne bi nesto prijala. mozda misli da je mnogo pametna a mozd ai jeste :(

je l si je nekad pitala sto nece da se vidite, sto te izbegava
a mozes i da je pustis na miru malo da se distanciras

Ja bih pitala prijateljicu sta se desava i resila se nepotrebnog nagadjanja i zabrinutosti. Ono sto bih cula ili shvatila verovatno bi me u prvi mah povredilo ali bih barem znala na cemu sam. Jednostavno!

mozda si bila samo faza u njenom zivotu, a ne dobra prijateljica..
iako zvuci bolno, velika verovatnoca je da je istina..

e imala sam ja drugaricu, ne najbolju,ali dosta dobru...
dok se nisam porodila druzile smo se sasvim ok
cak nije ni dosla da vidi dete
onda sam posle nekoliko meseci(mislim da je mala imala skoro 8 meseci tada) ja pocela da "se bunim"
i jos sam ja ispala grbava :eek:
kao ona radi nema vremena...ma molim te...nemas sat vremena da izdvojis u 8 meseci! :roll:
i nista ja iskuliram,obecala je da cemo se videti...i onda je par dana kasnije stavila neki link na fb za gejeve nesto i ja joj kazem da preteruje...jer je i preterala....potpuno pogresnu stvar zakljucila na osnovu tamo nekog teksta,nebitno
i ona me izbaci iz prijatelja i blokira me :lol:
videh pre dva dana odblokirala me pa sam joj poslala neki prijateljsku poruku na koju nije odgovorila,pa sam je da prostite napusila i rekla joj da nemam pojma zasto se potresam kada nije ni vredna mojih emocija...
prdela je kako me voli kako smo drugarice,ovo ono sve super i bum...odjednom se odaljila
starija je dosta od mene,nije udata nema decka...mozda je boli sto imam dete...mislim ne znam stvarno...ali sta god da je mogla je da mi kaze

isto i moja sestra od tetke...ne rodjene tetke nego sta ti ja znam,ko ce da proprati tu familiju...
uglavnom,druzile smo se,cule se i vidjale...kako sam se porodila puf! nema je...evo dete ima 16 meseci ona je nije videla jos...staaalno izgovori...nema se vremena...ranije je radila isto sto i sad pa je imala vremena...
i ona je dosta starija od mene

al sam jako ljuta
nju jos nisam naduvala al cu je naduvati ako mi se nadje na putu...

ne mogu ja tako kao ti ljudi sto rade
ja ako imam nekome nesto da kazem ja kazem i okrenem se i odem....a ne ovako....

mozda joj se nesto ruzno desilo ili ima nekog novog decka, ali sta znam desava se to s ljudima. ako ti je bas stalo onda mozda nekim zaobilaznim putem saznaj, preko drugih ljudi ili tako nesto. mozda se promenila i mozda ni ona tebi ne bi nesto prijala. mozda misli da je mnogo pametna a mozd ai jeste :(

je l si je nekad pitala sto nece da se vidite, sto te izbegava
a mozes i da je pustis na miru malo da se distanciras

Pa samo kad smo se cule rekla sam zaboravila si me,nema te.Ona mi samo kaze na to nemam vremena radim,ok ali 4 meseca da nemas vremena od poslednjeg vidjenja mislim da je ne moguce,pa cak i da se ona prva meni javi i pita sta radis?!Bolje ona meni da kaze sta ima nego ja stalno nesto da ispitujem!

Od nedavno primenjujem posebnu diferencijaciju prijatelja. Kada nekoga sretnem, a nisam se duže vreme videla ili čula sa tom osobom, priđem najsrdačnije što mogu uputim par lepih reči, kažem da mi nedostaje i da bi mi bilo mnogo drago da dođe do mene na kafu, kolače... Ako ta osoba krene sa pričama tipa "pa što se ti meni ne javljaš (bez obzira da li sam se ja poslednja njoj javila)" tu je priča gotova, srdačno se rastanemo i ne trudim se više oko tog prijateljstva.
Isto kada nekoga pozovem telefonom (uglavnom rođake), onako reda radi, jednom mesečno da vidim kako su, a oni krenu sa optužbama tipa da sam ih ja zaboravila, e tek onda ih više ne zovem.
Ljudi moji, pa zar niko više ne ume da se obraduje, da kaže lepu reč, nego svi svoje frustracije istresaju na ljude koji im nisu nizašta krivi ?
Opet, imam neke prijatelje koje dugo nisam videla, povremeno razmenimo sms, povremeno se čujemo pa su ipak tu, negde, u mom životu i drago mi je zbog toga, svesna sam da vremena i volje nemaju svi, da se ljudi boje da se druže jer misle da će ih tuđi problemi pritisnuti i da imaju dosta svojih.

e imala sam ja drugaricu, ne najbolju,ali dosta dobru...
dok se nisam porodila druzile smo se sasvim ok
:eek:
Sad sam ukapirala da je i mene moja drugarica otkačila nakon što sam dobila dete. Doduše bila je da ga vidi jednom, ali otprilike u to vreme je prestala da se javlja, posle toga sam je ja par puta nazvala da je čujem, da pokušam da dogovorim viđanje, ali je ona odbijala izgovaravši se da nema vremena.
A nema ni muža ni decu.
I nakon nekoliko mojih poziva, a njenih odbijanja, ja sam joj poslednji put rekla da se javi kad bude imala vremena. I kao što rekoh, prošlo je skoro 5 godina od tada...

:eek:
Sad sam ukapirala da je i mene moja drugarica otkačila nakon što sam dobila dete. Doduše bila je da ga vidi jednom, ali otprilike u to vreme je prestala da se javlja, posle toga sam je ja par puta nazvala da je čujem, da pokušam da dogovorim viđanje, ali je ona odbijala izgovaravši se da nema vremena.
A nema ni muža ni decu.
I nakon nekoliko mojih poziva, a njenih odbijanja, ja sam joj poslednji put rekla da se javi kad bude imala vremena. I kao što rekoh, prošlo je skoro 5 godina od tada...

verovatno ima i toga al to nije glavni razlog:ok:
moje dve najbolje drugarice iz osnovne škole sada imaju decu i daleko od toga da se ne viđamo( mada sam ja u Bg a one u Le) i one su te koje su postale drugačije nakon porođaja, što je i normalno...
ali ne mogu da shvate da moj život nije i njihov život i da mene baš mnogo ne interesuje koliko puta je njihovo dete jelo i gde ima da se kupe lepe igračke za devojčice a gde za dečake: )))

mimoilaze nam se putevi poprilično al se trudim da ih uklopim tu negde, ponekad...
i retko kad im pričam šta se meni dešava jer njih to ne zanima sada:D;)

Back