MOJA DRUGARICA SE LOZI NA NJEGA,A JA SE NJEMU SVIDJAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala, hvala.... za lokaciju... reci cu ti poslije.... :p

Ok...inache ono mi treba za petak! :kiss:

@Daco

E prichaj mi o tome...nekoliko puta mi se deshavalo da se ja svidjam njemu a on mojoj drugarici...:-| Od toga nikad nishta nije bilo,jednostavno ne mogu da unishtim prijateljstvo zbog nekog lika sa kim cu biti max mesec dana! Nije vredno toga!

Btw promeni avatar,mislim da imash i lepshih svojih slika...nekako je ugly jer si se tako podbochila ruku...praktichno ishta se ne vidi osim tamnog duxa i podbochene ruke...:-|

--------------------------------------------------------------------------------

NASLOV SVE GOVORI.OVO MI JE JAKO VAZNO.MOJA NAJBOLJOJ DRUGARICI SE SVIDJA NEKI DECKO IZ DANA U DAN JA PRIMECUJEM DA SE JA TOM DECKU SVIDJAM ,MISIM OK I ON SE MENI MALKO SVIDJA ALI NIKADA NISTA NE BI URADILA SA NJIM ZBOG DRUGARICE A I DOK NISAM ZNALA NA KOGA SE LOZI ZNLA SAM SA NJIM NIKADA !!!!!!e sad ja primecujem da mu se svidjam tako kao muva me itd,ja kao necu tj nesmem,a mislim da i moja drugarica provaljuje sve ovo,ali bas mislim da nije toliko glupa da ne provali!!!!!!kako joj ovo reci,mislila sam jos veceras da joj kazem,ali ne znam kaok.ona ce verovatno reci,,pa ne svidja mi se vise,,ili ce se bas naljutiti,ali znam da bi posle toga bilo sve hladno!!!nije on vredan iako je dobar decko,znaci nije on vredan naseg dugogodisnjeg drugarsva!!!!! :arrow::mad::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Naravno da nije vredan. Drugarice su važnije od prolaznih vezica. Ja bih ga ignorisala da sam na tvom mestu i prošlo bi sve to. Ne terba gubiti prijatelje, dobre prijatelje, zarad nečeg što je prolazno.

nashla sam se u zayebanoj situaciji.
isto kao shto kaze naziv teme.
samo je poduplano.
momak moje drugarice otvoreno mi je rekao da mu se svidjam,a i josh jedan momak koji se jako svidja toj drugarici je malo,jelte,navalentan po tom pitanju.
ne znam shta da radim.
sa tim njenim momkom necju biti,on mi je xtra drug vecj neko vrijeme,al taj drugi mi se svidja i sve shto ide s tim...chak smo i bili par puta zajedno... :-|
pfffffffff...shto li ja ovo pishem?

Pre neki dan mi se desilo sledece...Ali upravo sam saznala i shvatila sta je problem...jedan decko sa kojim se vecito muvam po odmorima i tako bas nam je lepo,sve extra...i ja bih bila sa njim,i pricali smo o tome,i ja kao pa cekaj svidjamo se jedno drugome i sve to,sta nas sprecava da budemo zajedno(njemu ne mseta moj deckl(mada ja bih mogla da radkinem sa njim zbog tog decka)),i on mi kaze(pre neki dan)poslusaj od Ace Pejovica pesmu idi ti prpadas njemu('igra bez granica')pa ces shvatiti...
Pesma ide ovako(ja ne mogu protiv tog,ti si zena druga mog.Idi ti pripadas njemu,nek prestane sad ova igra bez granica,ne brini necu da pravim probleme,jer tebi sam usputna stanica...itd)...i tad nisam skontala bas najbolje...al sad sam saznala da se njegov najbolji drug lozi na mene...o Gospode zasto mi to radis???
Sta sad???
Ja mislim da zaboravim na obojicu,i istanem privazena mom decku...ali i ja sam kriva,ja sam posto poto htela da budem sa nekim iz te druzine(jer njih ima 5,oni su najsmekeri us koli,i ja sma ih redom muvala,al najvise mi se svidjao Avramovic taj:(:(:(

Pre neki dan mi se desilo sledece...Ali upravo sam saznala i shvatila sta je problem...jedan decko sa kojim se vecito muvam po odmorima i tako bas nam je lepo,sve extra...i ja bih bila sa njim,i pricali smo o tome,i ja kao pa cekaj svidjamo se jedno drugome i sve to,sta nas sprecava da budemo zajedno(njemu ne mseta moj deckl(mada ja bih mogla da radkinem sa njim zbog tog decka)),i on mi kaze(pre neki dan)poslusaj od Ace Pejovica pesmu idi ti prpadas njemu('igra bez granica')pa ces shvatiti...
Pesma ide ovako(ja ne mogu protiv tog,ti si zena druga mog.Idi ti pripadas njemu,nek prestane sad ova igra bez granica,ne brini necu da pravim probleme,jer tebi sam usputna stanica...itd)...i tad nisam skontala bas najbolje...al sad sam saznala da se njegov najbolji drug lozi na mene...o Gospode zasto mi to radis???
Sta sad???
Ja mislim da zaboravim na obojicu,i istanem privazena mom decku...ali i ja sam kriva,ja sam posto poto htela da budem sa nekim iz te druzine(jer njih ima 5,oni su najsmekeri us koli,i ja sma ih redom muvala,al najvise mi se svidjao Avramovic taj:(:(:(

ma ance bole te uvo,smuvaj ga pase on,zaboravice on na druga!
a ,,igra bez granica,, je dobra fora!

ja sam se lozila na jednog lika bas bas a njegov naj drug je 3god bio izlozen na mene, bukvalno me voleo, sve bi dao za mene, a da stvar bude gora moja najnajdrugarica je volela tog decka...htela sam da umrem u tom periodu, bilo mi je krivo zbog svega, a bio mi je sladak taj decko, ali nisam smela nista sa njim...

:lol::lol::lol: Pa vi niste normalni. Odakle izvlačite ove reči?:lol::lol::lol:Grozno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back