...moja Djevojcice...

...moguce je sve osim
Tebe
i da je moguce
nemoj
opet bi kao i prije
nemoguca bila
radosti i nesigurna svoja
pratiljo
znam,
izdao sam te
ali si mi mogla to reci
a ne,
jednostavno uteci
i sve moje puteve osuditi
da neizvjesni budu
kad su jos
putevi bili
sad si na pocetku
isto kao i ja
ali
i djeca nasa sad divljaju
meni i tebi ostalo je da se
trazimo istinskim stazama
i sve da obasjamo
a to nije isto
i nije
onako kako je bilo
kad sam te
iz duge
istrgao...moja Djevojcice...

trazimo istinskim stazama
i sve da obasjamo
Pitam se često da li su nam ljubavi u životu postavljene samo kao mamci, putokazi i baklje večite potrage za istinskim stazama?
Da li bi bez uznesenja na neba zaljubljenosti i pakla razočarenja uopšte ikakvu istinu tražili ili neprohodnim putevima hodili?
Neostvarena ili izgubljena ljubav, pogotovo, je samo povod i neophodan uslov za duhovno traganje...
Obasjavate vi već svoje staze, a i obasjaće vas još mnogo sakrivenih sunaca što samo čekaju na vas...
Veoma lepo... :D:heart:
Dugo vas nema i baš ste mi nedostajali :(

....a meni se javlja da je ovdi reč o mudrosti koja je zablistala pa utekla , koja je istine mnoge u sebe utkala , a de ne govorim o idejama , lepim i svetlim mislima...samo mi se na trenutak ova misao javila , kao razumevanje ovih stihova....voleo bih da nisam u pravu !...ali opet , stvar tako dejstvuje !

Sfyontull;bt291030:
Pitam se često da li su nam ljubavi u životu postavljene samo kao mamci, putokazi i baklje večite potrage za istinskim stazama?
Da li bi bez uznesenja na neba zaljubljenosti i pakla razočarenja uopšte ikakvu istinu tražili ili neprohodnim putevima hodili?
Neostvarena ili izgubljena ljubav, pogotovo, je samo povod i neophodan uslov za duhovno traganje...
Obasjavate vi već svoje staze, a i obasjaće vas još mnogo sakrivenih sunaca što samo čekaju na vas...
Veoma lepo... :D:heart:
Dugo vas nema i baš ste mi nedostajali :(
Idealna ljubav čovek i žene ne može u ovom svetu biti ostvarena jer onda ne bi bilo mesta za Boga.Zato je ona u stalnom traženju i vodi osim jedno drugome i svemu ostalom lepom i uzvišenom...
Danas kad su srca ljudi zauzeta igračkama i zabavom čoveku takodje Bog viiše ne treba ali msm da neće to moći dugo da traje;omlatiće se to sve ljudima o glave.Živi bili pa videli;):D

Sveta je dužnost čoveka da iz bega, vrati svoj život unazad, u svoje snove, da ih osvetli i u sveti cilj pretvori. Tetovirana ljubav u najdubljem delu srca hiljade pitanja postavlja i zove i zarobljava kao smrt. Čekaju mnogi Dečaci i Devojčice svelta na skritim stazama srdaca i pišu Zapis svih zapisa svete dužnosti čoveka. I kada kreneš osvetljenim stazama, Prijatelju, iščeznućeš iz rama svoje slike i posle, iako sebi nalik, više nikada nećeš biti isti. Jer duboko u sebi hram ljubavi i snova kao Svetinju nad svetinjama nosiš.

Zaista, divni stihovi. Tako ljudski, ne okrivljujući druge do sebe, a opet nežni i prirodno istiniti, jer
Priroda je rekla par, s razlogom.
Priroda je rekla stabilna promena je obavezna, s razlogom.
Stoga, Priroda podrazumeva vazda prilagođavanje i traženje.
Svaki put udahnemo drugačiji vazduh, svaki udah nam je različit, a ipak dišemo tako željno, spontano i prirodno.

ulepša mi veče ovim stihovima:zag:

Back