moja ćerka otvorila radnju

Ama nisam ni stigla do kraja, tek sad jesam!, a nisam te ni napala.. nego mi je prosto neverovatan taj stav generalno, da su devojčice osetljivije od dečaka. Pa moj brat i muž su krhkiji od mase ženetina.
Oprosti ti perfi meni, nosim muškaća i panika me već hvata jer ne znam šta da radim s tim, da je devojčica čini mi se da bih žmurećki sve odradila :))))

Ama nisam ni stigla do kraja, tek sad jesam!, a nisam te ni napala.. nego mi je prosto neverovatan taj stav generalno, da su devojčice osetljivije od dečaka. Pa moj brat i muž su krhkiji od mase ženetina.
Oprosti ti perfi meni, nosim muškaća i panika me već hvata jer ne znam šta da radim s tim, da je devojčica čini mi se da bih žmurećki sve odradila :))))

Ja tebi želim svako dobro i u trudnoći i u majčinstvu. a naročito ti želim jednostavan lak i bezbolan porođaj.
Sa ženskom decom je komplikacija utoliko gora u odnosu na dečake što će možda abortus u tim godinama da joj zauvek uskrati mogućnost da ikada više postane majka.
inače odgovornosti su apsolutno podeljene i da ti kažem Lunasa, ne mora niko da drži posebne lekcije o tome koliko je život opasan tamo iza ćoška, već je samo dovoljno da deca imaju primer u svojim roditeljima
jer poznato je da usvajaju mnogo više ponašanje roditelja od verbalnih uputstava koje im roditelji daju

Ja tebi želim svako dobro i u trudnoći i u majčinstvu. a naročito ti želim jednostavan lak i bezbolan porođaj.
Sa ženskom decom je komplikacija utoliko gora u odnosu na dečake što će možda abortus u tim godinama da joj zauvek uskrati mogućnost da ikada više postane majka.
inače odgovornosti su apsolutno podeljene i da ti kažem Lunasa, ne mora niko da drži posebne lekcije o tome koliko je život opasan tamo iza ćoška, već je samo dovoljno da deca imaju primer u svojim roditeljima
jer poznato je da usvajaju mnogo više ponašanje roditelja od verbalnih uputstava koje im roditelji daju

pa sto se onda ti ne ponasas normalno????

moja ćerka je sada sedmi razred.
posle škole je počela da ostaje po sat dva svakog dana i mi smo je posle dve nedelje pitali.
da li si možda našla dečka? ona kaže pa recimo da jesam
ako jesi kaži nam, niko ti ne brani da imaš dečka, samo ne bi bilo loše da znamo gde si da ti objasnimo nekoliko stvari čisto da znaš kada da budeš oprezna i na koji način da se postaviš
bez obzira što misliš da sve znaš i da si dovoljno zrela da hendluješ sama postoje situacije za koje nemaš iskustvo iako imaš teorijsko znanje.

Perfect, ja te sve razumem, :D naročito što je kod dece tog uzrasta mnogo toga i stvar okolnosti, prva iskustva ih i oblikuju, nije baš svejedno u kom će pravcu sve ići.
A tebi kao roditelju manevarski prostor sužen. Ostaje da se malo razgovora, upozorava na opasnosti, da se ne tabuizira bilo šta i da se nadaš da će loše okolnosti zaobići tvoje dete. Ako se to ipak ne desi, mora da zna da si joj ti bezuslovna podrška. Zvuči prilično jednostavno, u praksi ume da bude baš zapetljano. :lol:

:zcepanje: :zag:

I ja sam sklonija devojcicama a dobila decaka. Kada zakmeci bice ti najprirodnije nesto sto si videla i dozivela bez obzira na pol, videces :)

Ja sam osetljivija od brata. Generalno devojcice u nasoj porodici daju vise ljubavi roditeljima ali su osetljivije i treba im vise podrske.
Muskarci kao kamen
moja ćerka je sada sedmi razred.
posle škole je počela da ostaje po sat dva svakog dana i mi smo je posle dve nedelje pitali.
da li si možda našla dečka? ona kaže pa recimo da jesam
ako jesi kaži nam, niko ti ne brani da imaš dečka, samo ne bi bilo loše da znamo gde si da ti objasnimo nekoliko stvari čisto da znaš kada da budeš oprezna i na koji način da se postaviš
bez obzira što misliš da sve znaš i da si dovoljno zrela da hendluješ sama postoje situacije za koje nemaš iskustvo iako imaš teorijsko znanje.
Pricaj sa njom... prisluskuj, proveri telefon... da vidis sta se desava ako te zanima...
ako su to prvi poljupci opusti se... ako je vise, razgovaraj...
Ako sumnjas, ne bezi od svog instikta... vec deluj
eto, da je imala normalnu majku sigurno ne bi imala decka u sedmom razredu

ja sam imala decka u sedmom... pao i prvi poljubac... sedmi osmi razred...

Ja ako bi htela decu pre bi htela musko nego zensko jer smatram da su jednostavniji za hendlovanje,a da su zene komplikovane u majcinu....:lol:
Musko kad oce nesto kaze to i to,zene ispisu knjigu...:lol:

Ja sam jos u osnovnoj znao sve o polnim bolestima, reproduktivnim organima i ostalom vezano za sex jer je u kuci bila knjiga, zaboravio sam tacan naziv, koja je to sve objasnjavala. Mislim da je to dobar nacin posredne komunikacije jer bi mi bilo debilno o tome sa roditeljima. Dobro danas ima internet i sve sto te zanima saznas ali on uglavnom svima sluzi za dijagnostika a ne kao preventiva.

Jesi potpuno u pravu.
Kreativni centar je imao knjigu seks za početnike sa ilustracijama koje je radio Bob Živković i to je bilo sjajno uputstvo i vodič za klince. mi smo tu knjigu kupili sinovima, i oni nisu imali nikakav problem sa čitanjem, čak išli su po kući i naglas čitali smešna i prijemčiva uputstva za njihov uzrast.
Onda je došla ona mala kojoj je teško da pročita i naslov i da bi čitala knjigu ili neko drugo štivo moraš da primeniš razna mučenja...ali
u konačnom ni to ne pomaže. knjigu je odbacila sa gnušanjem....
morali smo usmeno da saopštimo sve što imamo da saopštimo

Čovek,a naročito ženka čoveca je morbidna zverka...:mrgreen:
Egzotićna kad je mlada,postaje ezoterićna kad zamatori i lepo se može videti kako kao pašće ide za svojim porodom koji stasava u
egzotićne mlade zverkice i kako masturbativno pokušava da se uživi u njihovu ulogu...:lol::per:
Narafski da je to perverzno...
Muške jedinke njihov porod daleko manje interesuje i već u ranom stadijumu ih pokušavaju odbiti od sise...:rumenko:
Naravno-čija je sisa da se zna!:per:
Ybg...Takva dominantna zver na planeti,a s tolikooooo emocija i empatija...:lol:

Dakle,slede saveti:Keve,manite se svojih ćera i živite svoj život matorsona-ima i u njemu lepota i dobrih zajebancija,samo se treba dobro organizovati!
Ćalci:Pošto vam još malo pa penis ide po kercu-udrite šta stignete pa makar i bilo žemsko!Manite se kafana i alkoholisanja-to je za luzere.Društvo
i neki svingeraj ,zajebancija od roštiljijade,kotlićijade,sačijade...
Da znate kako žive matori po EU,svakako bi vam zazubice...Pedaliraju porod do 20.god.i dalje se tu i tamo ponekad posete...Žive dalje svoj život!
Ne smetaju!

Мени се чини да је све у реду док је радња - радња.

Но , ако радња прерасте у супермаркет, мегамаркет или не дај Боже отворени тржни центар, онда је очито да се негде поткрала грешка.

Мени се чини да је све у реду док је радња - радња.

Но , ако радња прерасте у супермаркет, мегамаркет или не дај Боже отворени тржни центар, онда је очито да се негде поткрала грешка.

Sta fali otvorenim trznim centrima? Da ih nema, nas narod bi pocrkao jos za vreme nepravedno uvedenih sankcija....jeste prljav posao ali neko mora i to da radi :p

Back