Gdje sam ono stala?
Aaa da. Kod juna 2011. Tad su mi uveli novu terapiju, interferon beta i od tad mi je bilo super do jula 2012. Cetvrti srednje. Moja Gimnazija BL, moji lesinari i albatrosi, mijenjala momke kao carape, i sve sto ide u ludim godinama. Jesam li spomenula da sam upala u fazon 'Nema sexa prije braka'? U glavnom, Masha [izvinite zbog sh, mrzi me da prebacuem tastaturu na srpski] me je pustila da odem na koncert Metallice u BG i da budem ono sto Ameri zovu prom queen. Divna crvena haljina sa korzetom i crvene baletanke. E onda je ponovo proradila G35, j**** je ja. U glavnom, imam
recept za ugodan zivot pod sifrom G35.
To je:
1. Izbaciti iz zivota sve negativce, depresivce i smorove.
1b. Ako je to nemoguce, sto manje obracati paznju na iste.
2. Prilagoditi sebi zivotni prostor koliko je to moguce. U mom slucaju, to znaci pretvoriti svoju sobu u biblioteku sa policom za plisane igracke.
3. UZIVATI U HRANI. Pacijent od MSa moze jesti sta god zeli bez rizika da se udeblja. Samo treba izbjegavati svinjetinu i mlijecne proizvode.
4. Dotjerujte se svaki dan. Kad ste lijepi sebi, lijepi ste i drugima.
4b. Djevojke neka se sminkaju i prave modnu reviju. Kad ste lijepe sebi i zvot vam je ljepsi.
5. Anti-stress terapija muzikom. Napraviti play listu sa omiljenim pjesmama i pustiti je. Na repeat dok vam ne dosadi. U mom slucaju na maksimum
6. UGADJATI SEBI.
...to be continued...

recept za ugodan zivot pod sifrom G35.
To je:
1. Izbaciti iz zivota sve negativce, depresivce i smorove.
1b. Ako je to nemoguce, sto manje obracati paznju na iste.
2. Prilagoditi sebi zivotni prostor koliko je to moguce. U mom slucaju, to znaci pretvoriti svoju sobu u biblioteku sa policom za plisane igracke.
3. UZIVATI U HRANI. Pacijent od MSa moze jesti sta god zeli bez rizika da se udeblja. Samo treba izbjegavati svinjetinu i mlijecne proizvode.
4. Dotjerujte se svaki dan. Kad ste lijepi sebi, lijepi ste i drugima.
4b. Djevojke neka se sminkaju i prave modnu reviju. Kad ste lijepe sebi i zvot vam je ljepsi.
5. Anti-stress terapija muzikom. Napraviti play listu sa omiljenim pjesmama i pustiti je. Na repeat dok vam ne dosadi. U mom slucaju na maksimum
6. UGADJATI SEBI.
...to be continued...