moj vikend blam

E, ova je dobra, pre neku nedelju, isto bilo ovako slindža vreme. Bio sam na nekom sastanku, potrajal i izlazim sa koleginicom ispred firme, ponudio se da je odbacim, a napolju kiša pada.
U torbi sam imao i nosim skoro uvek portabrl kišobran.
Kao svaki Đentlmen krenem ja elegantno da ga vadim iz torbe, kad u rukama ona mala pumpa za bajs umesto kišobrana ;))))
Možda je pomislila da ću da je pumpam ili da je vozim na bajsu

zamislite sta mi se desilo

nikad ne nosim haljine ili suknje to mi je nekako "katastrofa":) ali eto imas drugarice koje su te nagovorile da obavezno moras da obuchesh haljinu i tako odes i kupish sebi lepu klasicnu haljinu sa jaknicom nabacash josh ukrasa na sebe obuchesh "hulahopke" popnesh se na shtiklu i skontash "au pa nije ni loshe"

odesh na feshtu pleshesh jelTe i sednesh za sto da malko odmorish i just u tom momentu osjetjash kako ti niz ledja gmizhu mravi i skontash da to nisu mravi vetj ti se oprashta cifershlus od haljine:confused:

sasvim diskretno ustajesh iza stola i sigurnim ali ipak ubrzanim korakom odlazish do toaleta tamo upadash odmah zakljuchavash vrata i skidash haljinu kachish je na kuku i popravljash cifershlus .......popravka se zavrshava na tomE da si ga kompletno istrgla :eek:

stojish u toaletu haljina na kuki ti u hulahopkama i grudnjaku a u sali 250 gostiju ...........sama sebi govorish "smiri se i razmisli smiri se i razmisli.............zatim ide klasichni serijal razmisljanja tipa "25 minuta sam vec u ovom wc-u kontat tje drushtvo za stolom gde sam sta se desilo sta da kazem bla bla bla a najgore sta da radim" setis se svoje drugarice povuchesh za mobilni da bih videla da nemash signal penjesh se u shtiklama na wc sholju otvarash prozor i isturish mobilni jedva 2 cetre al dovoljno suze ti naviru puls ubrzan i dobijesh svoju drugaricu koja je u shopingu, isprichash shta se dogodilo :besna: zatim ti kazuje da odmah krenesh do nje ima skoro identichnu haljinu

ali kako izatji iz WC-a? pa lepo ruzha koja je na sakoU posluzhi stim shto je na ledja skopchash izvuchesh se iz wc-a i brzo brzinski uskachesh u auto zatim gas do drugarice haljina zaista skoro pa identichna oblachish na sebe i vratjash se na slavlje.

to je moj vikend blam

ujedno me zanima zasto se na jedan problem obavezno nadovezhe josh jedan problem

cekaj malo, a jaknica? :think:

inace, poznato je da problemi uvijek stizu u trojkama
recimo putem do drugarice te pokenya golub...
sto se, tehnicki, racuna ko sreca u nesreci :lol:

Poslednja izmena:
E, ova je dobra, pre neku nedelju, isto bilo ovako slindža vreme. Bio sam na nekom sastanku, potrajal i izlazim sa koleginicom ispred firme, ponudio se da je odbacim, a napolju kiša pada.
U torbi sam imao i nosim skoro uvek portabrl kišobran.
Kao svaki Đentlmen krenem ja elegantno da ga vadim iz torbe, kad u rukama ona mala pumpa za bajs umesto kišobrana ;))))
Možda je pomislila da ću da je pumpam ili da je vozim na bajsu

:lol::lol::lol::lol:

Back