moj vikend blam

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
zamislite sta mi se desilo

nikad ne nosim haljine ili suknje to mi je nekako "katastrofa":) ali eto imas drugarice koje su te nagovorile da obavezno moras da obuchesh haljinu i tako odes i kupish sebi lepu klasicnu haljinu sa jaknicom nabacash josh ukrasa na sebe obuchesh "hulahopke" popnesh se na shtiklu i skontash "au pa nije ni loshe"

odesh na feshtu pleshesh jelTe i sednesh za sto da malko odmorish i just u tom momentu osjetjash kako ti niz ledja gmizhu mravi i skontash da to nisu mravi vetj ti se oprashta cifershlus od haljine:confused:

sasvim diskretno ustajesh iza stola i sigurnim ali ipak ubrzanim korakom odlazish do toaleta tamo upadash odmah zakljuchavash vrata i skidash haljinu kachish je na kuku i popravljash cifershlus .......popravka se zavrshava na tomE da si ga kompletno istrgla :eek:

stojish u toaletu haljina na kuki ti u hulahopkama i grudnjaku a u sali 250 gostiju ...........sama sebi govorish "smiri se i razmisli smiri se i razmisli.............zatim ide klasichni serijal razmisljanja tipa "25 minuta sam vec u ovom wc-u kontat tje drushtvo za stolom gde sam sta se desilo sta da kazem bla bla bla a najgore sta da radim" setis se svoje drugarice povuchesh za mobilni da bih videla da nemash signal penjesh se u shtiklama na wc sholju otvarash prozor i isturish mobilni jedva 2 cetre al dovoljno suze ti naviru puls ubrzan i dobijesh svoju drugaricu koja je u shopingu, isprichash shta se dogodilo :besna: zatim ti kazuje da odmah krenesh do nje ima skoro identichnu haljinu

ali kako izatji iz WC-a? pa lepo ruzha koja je na sakoU posluzhi stim shto je na ledja skopchash izvuchesh se iz wc-a i brzo brzinski uskachesh u auto zatim gas do drugarice haljina zaista skoro pa identichna oblachish na sebe i vratjash se na slavlje.

to je moj vikend blam

ujedno me zanima zasto se na jedan problem obavezno nadovezhe josh jedan problem

podsetila me prica na proslavu mature moje sestre
tako ona nikad haljinu nije obukla,nikad nije pila
i onda malo nacvrckana ode u wc i iz njega izadje u punu salu u haljini uredno upasanoj u hulahopke

i vuce toalet papair za sobom iz gaca, a noge joj isprskane od pozadi :lol:

ne preteruj
al meni se desilo da sam vozila kola i brisala naocare toalet papirom koji mi uvek stoji u kolima,pa nisam videla da mi parce toalet papira stoji zakaceno sa strane na cvikama

- - - - - - - - - -

jao bre vas dve ko vas sastavi :sad2:
meni bas zao sto ne zivimo u istom gradu

zamislite sta mi se desilo

nikad ne nosim haljine ili suknje to mi je nekako "katastrofa":) ali eto imas drugarice koje su te nagovorile da obavezno moras da obuchesh haljinu i tako odes i kupish sebi lepu klasicnu haljinu sa jaknicom nabacash josh ukrasa na sebe obuchesh "hulahopke" popnesh se na shtiklu i skontash "au pa nije ni loshe"

odesh na feshtu pleshesh jelTe i sednesh za sto da malko odmorish i just u tom momentu osjetjash kako ti niz ledja gmizhu mravi i skontash da to nisu mravi vetj ti se oprashta cifershlus od haljine:confused:

sasvim diskretno ustajesh iza stola i sigurnim ali ipak ubrzanim korakom odlazish do toaleta tamo upadash odmah zakljuchavash vrata i skidash haljinu kachish je na kuku i popravljash cifershlus .......popravka se zavrshava na tomE da si ga kompletno istrgla :eek:

stojish u toaletu haljina na kuki ti u hulahopkama i grudnjaku a u sali 250 gostiju ...........sama sebi govorish "smiri se i razmisli smiri se i razmisli.............zatim ide klasichni serijal razmisljanja tipa "25 minuta sam vec u ovom wc-u kontat tje drushtvo za stolom gde sam sta se desilo sta da kazem bla bla bla a najgore sta da radim" setis se svoje drugarice povuchesh za mobilni da bih videla da nemash signal penjesh se u shtiklama na wc sholju otvarash prozor i isturish mobilni jedva 2 cetre al dovoljno suze ti naviru puls ubrzan i dobijesh svoju drugaricu koja je u shopingu, isprichash shta se dogodilo :besna: zatim ti kazuje da odmah krenesh do nje ima skoro identichnu haljinu

ali kako izatji iz WC-a? pa lepo ruzha koja je na sakoU posluzhi stim shto je na ledja skopchash izvuchesh se iz wc-a i brzo brzinski uskachesh u auto zatim gas do drugarice haljina zaista skoro pa identichna oblachish na sebe i vratjash se na slavlje.

to je moj vikend blam

ujedno me zanima zasto se na jedan problem obavezno nadovezhe josh jedan problem

Pa kada imash metar preko ledja i dok se dvaput pomerish levo desno kada te neko zovne, sve zivo popuca. Ili veci broj ili materijali sa elsatinom :aha:

Pa kada imash metar preko ledja i dok se dvaput pomerish levo desno kada te neko zovne, sve zivo popuca. Ili veci broj ili materijali sa elsatinom :aha:

nije bila uska i nashta to lichi kad klasichan kroj kupish broj veci? nisam sa sela gde se nose suknje na faltu

ovcakav je kroj

Pogledajte prilog 288704

u sisama jesam malo jacha ali sam namjerno kupila minimajzer

a skim i ja pricham ti se razumijesh u druge stvari a ne bash u zhenske Aljine

aj begaj

mislis, da je drugacije puklo bi na grudima :lol:

Ne, onda ne bi morala da se pomera, svi bi prilazili i gledali je u oci :)

- - - - - - - - - -

nije bila uska i nashta to lichi kad klasichan kroj kupish broj veci? nisam sa sela gde se nose suknje na faltu

ovcakav je kroj

Pogledajte prilog 288704

u sisama jesam malo jacha ali sam namjerno kupila minimajzer

a skim i ja pricham ti se razumijesh u druge stvari a ne bash u zhenske Aljine

aj begaj

Ja se savrseno razumem u zensku modu samo ne smem da se ofiram po forumu. Dok ne vidim tvoju sliku ne mogu da povezem ovu haljinu sa pucanjem:manikir:

Ne, onda ne bi morala da se pomera, svi bi prilazili i gledali je u oci :)

- - - - - - - - - -

Ja se savrseno razumem u zensku modu samo ne smem da se ofiram po forumu. Dok ne vidim tvoju sliku ne mogu da povezem ovu haljinu sa pucanjem:manikir:

dakle cifershlus nikad nemozhe da odkazhe jer on ima neku falinku vetj je vazda krivica u zenama i brojem ?

ovo prvi put chujem

- - - - - - - - - -

al dobro dakle vazda moram kupovati broj vetje

moderatorka zakljuchaj temu

ne preteruj
al meni se desilo da sam vozila kola i brisala naocare toalet papirom koji mi uvek stoji u kolima,pa nisam videla da mi parce toalet papira stoji zakaceno sa strane na cvikama.
:zcepanje:

Tako sam ja jednom kupila novu majicu i sredila se macka, krenula na ajmo reci dejt. Dosla ja tamo, ne hodam, marsiram. :lol: I pita me on, sta ti je to pozadi? Ono cena i etiketa vise li vise. :lol: Ali dobro, bio je to dejt sa starim ljubavnikom pa nije bio tako veliki blam, znamo se, a i misli da sam hot i sa etiketom. :zper:

...tako ja pre 15 godina plesem u plesnoj skoli na generalnoj probi ansambla sa momkom/partnerom (inece lik je bas bio cool skroz teretana, vaterpolo, ples... znaci sve po pe esu) i u jednom momentu mi se u toku plesa (ne znam sta je bilo rumba, cacaca ili dzajv) naglo odkopcava brushalter i ja ga na sceni napustam i izlecem u kupatilo, on pomislja da mi je pozlilo i ostaje u soku kao i profesor plesa...kad sam se vratila trazili su objasnjenje, znaci shit happens : )) ...

Back