Moj tip pije bip

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.691
Na forumu obicno malo pricate o vasim partnerima kod kuce :)

evo vam prilike da se malo i o njima pohvalno izrazite ... da ne ispadne da ste zavrsili sa nekim Boze me sacuvaj likom ili likusom :)

kazite neku lepu rec o vasem tipu ili tipki :D

p.s.
posle mozete da ih pozovete da procitaju kako javno lepo mislite o njima :)

ili ne smete da kazete... :mrgreen:

da li vasi partneri znaju za vas lik i delo na forumu?

ja sam administrator..to spada pod sluzbenu tajnu :mrgreen:

- - - - - - - - - -

cuti dobro je..kad bi saznao sta sve radis ovde :mrgreen:

:rotf:

p.s.
pitaj ga jel i on misli da pobedjuju bronkosi :)

ej ne gleda ovih dana, stisle neke obaveze

nego vidim svidja ti se reklama da bip leci grip :lol:

- - - - - - - - - -

nije da spamujem temu ali mogao si ti kao postavljač, prvi nešto da napišeš o tipu ili tipki

jes da napise da ima zensku pa da se modulatorke kolektivno samobanuju od zalosti
oces anarahija da nastane z:shock:

evo vam prilike da se malo i o njima pohvalno izrazite ... da ne ispadne da ste zavrsili sa nekim Boze me sacuvaj likom ili likusom :)

p.s.

moj zna za lik,al ne zna za delo :mrgreen:

p.s.

Ja nekako stekla dojam da su sve ovdje sretno udate ili bar sretno zaljubljene...:think:

Moj vam je savet da dobro obratite paznju ako pocnu da vas javno hvale na forumu. Znaci svaki put kad su me forumasice hvalile usledila je korpa, i to vrlo brzo nakon tih hvalospeva. :rumenka: :lol:

jes nije lud da me fali, nije on piccka bre, nego muskarcina, alfa i omega, bije i pije :snesko5:
:lol:

- - - - - - - - - -

Na vreme su se otrgle i nasle se van moje kontrole, inace sam nameravao da ih obavezem, dakako iskljucivo one koje su bile nezavisni subjekti u tom formalno pravnom pogledu... :rumenka: :lol:

ne bijes dovoljno :aha:

Odes na LJiS, na neku od onih tema u fazonu "sta mislite o osobi iznad, ispod, levo, desno, okolo-naokolo" i analiziras postove imajuci u vidu ko je sve s kim bio u shemama, iznenadices se brojem kombinacija, kao udzbenik statistike i verovatnoce... :lol:

- - - - - - - - - -

jes nije lud da me fali, nije on piccka bre, nego muskarcina, alfa i omega, bije i pije :snesko5:
:lol:

- - - - - - - - - -

ne bijes dovoljno :aha:

Lirski sam tip, to ih i odbija. :rumenka: :lol:

čekaj je li tema o pertnerima ili potencijalnim partnerima...

Ako ti otkrijem tajnu Tab ce me eliminisati. :sad2: Ali, 'ajde, posto si mi ortak rizikovacu trajni ban naloga i u poverenju ti reci da je ova tema nacin da se dodje do potencijalnih partnerki. Kada zene pocnu da iznose podatke o svojim muzevima, momcima, svalerima stice se uvid u stanje tih veza i vezica, one koje su nezadovoljne i neostvarene u tim odnosima se evidentiraju i automatski postaju cilj forumskih zavodnika, a takvih nije malo medju muskarcima koji ovde zalaze. :deda:

Back