MOJ TATA JE HOBOTNICA

iggymag:
kojote:
iggymag:
Apostol_Black_Boris:
Toliko sam umoran da sam razumeo da ti ona nabacuje svog caleta...Moram malo da odspavam...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ulepsha miu dan ovim postom... mozda je i istina :?: :roll:
...Al' ***** je ( ma mnoogo je slatka :D ), nisam znao da me bas toliko voli! Evo, nabacila mi vas dvojicu, srce moje slatko! :D
Hocete da vas karam pojedinacno ili djuture :?: :!:

8)

I bre ti bi samo da se tuchesh :? ... poslacu ti Blackija... moje nije za obradu :wink:
Igi, aj da se prvo rukujemo, a posle - padne peskiric i... :P :D :P
11151980141444a79ac41f.jpg

kojote:
iggymag:
kojote:
iggymag:
Apostol_Black_Boris:
Toliko sam umoran da sam razumeo da ti ona nabacuje svog caleta...Moram malo da odspavam...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ulepsha miu dan ovim postom... mozda je i istina :?: :roll:
...Al' ***** je ( ma mnoogo je slatka :D ), nisam znao da me bas toliko voli! Evo, nabacila mi vas dvojicu, srce moje slatko! :D
Hocete da vas karam pojedinacno ili djuture :?: :!:

8)

I bre ti bi samo da se tuchesh :? ... poslacu ti Blackija... moje nije za obradu :wink:
Igi, aj da se prvo rukujemo, a posle - padne peskiric i... :P :D :P

Mislish da bi spao peshkiric :?: :roll: a ionako je moja curica postavila bravicu :wink: ... kuku meni ovako grdna sa bravom :lol:

a ti bi crko da budesh na seriji, kladim se da mrzish Hose Ignasija
taj tvoj lik ni ne postoji, a ti si u prichi ispao djbre, poshto ga sazaljevash. odgovara ti da bude takav. zasto mu ne pomognesh svojim iskustvom da se iscupa.
evo, ti njemu sredi brak, a on nek tiprebaci devojku, pa ti sanjari

Back