Pozdrav.Obraćam vam se kao brucoš jednog od najtežih fakulteta u BiH.Ono što bih želio da kažem je sljedeće.Nemojte nikada omalovažavati svoju djecu niti im nabijati kompleks zašto nisu kao neki drugi i ponižavati ih.Moji roditelji su meni to radili.Posljedica svega toga je da imam blaži PTSP koji se u zadnje vrijeme povlači.Međutim 7 mjeseci sam znao imati flashbackove svađa i uvreda koje sam doživio.Pisao sam već ranije o svojim problemima pa koga interesuje slobodno neka pogleda teme koje sam prije pisao.Rezultat toga imaju da ih sustavno lažem i kad imam problem da nemam.Borim se sam sa svojim problemima i hvala Bogu imam snage.Ovaj semestar mi je prošao grozno.Položio sam samo jedan ispit od 5.Sada imam još 5 novih predmeta u drugom semestru.Hvala Bogu dragom imam motivacije i snage zato što sam odlučio da ne budem žrtva traume već onaj koji će pobijediti traumu tako da od ponedjeljka sada idem da dadnem sve od sebe i položim to.Ono što je tužno u svemu tome što roditeljima i kad me pitaju za rezultate, ja ih slažem.Zato što znam da me čeka nova runda ponižavanja.
Samo molim sve vas kao buduće roditelje ili eventualno ako već jeste da ne traumatizirate svoju djecu.Rezultat toga je da će vaša djeca u budućnosti biti vama potpuni stranci.
Ne trebaju mi riječi utjehe niti išta slično ja idem do kraja u ovome pa šta Bog dadne.
Samo budite prijatelji svojoj djeci i ništa više
Samo molim sve vas kao buduće roditelje ili eventualno ako već jeste da ne traumatizirate svoju djecu.Rezultat toga je da će vaša djeca u budućnosti biti vama potpuni stranci.
Ne trebaju mi riječi utjehe niti išta slično ja idem do kraja u ovome pa šta Bog dadne.
Samo budite prijatelji svojoj djeci i ništa više