Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Е, што знам један пар - он никакав, она просечна, а деца што су им лепаааа!
Стално их гледам и питам се како им то иде од руке (или чега већ
), шта једу кад тако лепу децу праве...(а имају их три комада)...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, што знам један пар - он никакав, она просечна, а деца што су им лепаааа!Стално их гледам и питам се како им то иде од руке (или чега већ
), шта једу кад тако лепу децу праве...(а имају их три комада)...
ovo samo da vas namamim, proći će još vremena..
htela sam da kažem moja prva tema na DIP-u.
elem
plastična hirurgija nam je sve dostupnija, sve se više ljudi odlučuje na sitne, i manje sitne opravke. ko bi ih krivio. sve znamo.
međutim, kad se izdvoje sada lepih, nekada ružnih ljudi rodi dete, dete će povući na njih i po svoj prilici biti ružno ko đavo.
e sad, zamislite vi taj svet u kome će odrasli biti lepi a deca nosata, klempava, krivozuba, debela.
hoće li u tom novom svetu postojati poslovica "ružan ko dete"?
kako li će to izgledati?
a a?
samo da napomenem, mojne neko da mi se izjašnjavao za ili protiv plastike. nije to tema.
i još da napomenem da ako mislite da je ovo za sci fi slobodno prebacite tamo.
i tamo bi mi bilo prvenče. u stavri ne bi, al su mi prošlu zaključali brzinom svetlosti.
Прво - навукла си ме!
Друго - ,,ружан као дете''- насмејала си ме!
То даје прилику за разне коментаре, типа ,,ко зна какви су му гадови били родитељи док се нису средили..''
Такво дете могло би бити изврсна реклама неким пластичарима.
Шалу на страну, слажем се са Маринац (не знам како да је деклинирам, изем јој ник!), и деца ће се сређивати тако да личе на родитеље.
Ипак...
Деца су лепа, заиста лепа, ово причам као неко ко виђа мнооого деце свакодневно.
moje dete je bilo bas ruzna beba.. sav je bio zguzvan.. kad sam ga doneo kuci, prisao moj brat onoj korpi i podigao veo da ga vidi i kad ga je ugledao prosto je ustuknuo![]()
их, па у породилисту су сви збрчканито се не рачуна
ал после..нису![]()
Aaaaaa....jes ti sigurna da je tata- tata??!![]()
...otju li se sutra osetjati loshe kad mi neko detetu kazze " isti si tata"...?ovo samo da vas namamim, proći će još vremena..
elem
plastična hirurgija nam je sve dostupnija, sve se više ljudi odlučuje na sitne, i manje sitne opravke. ko bi ih krivio. sve znamo.
međutim, kad se izdvoje sada lepih, nekada ružnih ljudi rodi dete, dete će povući na njih i po svoj prilici biti ružno ko đavo.
e sad, zamislite vi taj svet u kome će odrasli biti lepi a deca nosata, klempava, krivozuba, debela.
kako li će to izgledati?
a a?
samo da napomenem, mojne neko da mi se izjašnjavao za ili protiv plastike. nije to tema.
i tamo bi mi bilo prvenče. u stavri ne bi, al su mi prošlu zaključali brzinom svetlosti.
ovo samo da vas namamim, proći će još vremena..
elem
kako li će to izgledati?
a a?