moj prvenac

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Е, што знам један пар - он никакав, она просечна, а деца што су им лепаааа! z:)Стално их гледам и питам се како им то иде од руке (или чега већ z:mrgreen:), шта једу кад тако лепу децу праве...(а имају их три комада)...

Е, што знам један пар - он никакав, она просечна, а деца што су им лепаааа! z:)Стално их гледам и питам се како им то иде од руке (или чега већ z:mrgreen:), шта једу кад тако лепу децу праве...(а имају их три комада)...

e025.gif
Aaaaaa....jes ti sigurna da je tata- tata??!

ovo samo da vas namamim, proći će još vremena..
htela sam da kažem moja prva tema na DIP-u.
elem
plastična hirurgija nam je sve dostupnija, sve se više ljudi odlučuje na sitne, i manje sitne opravke. ko bi ih krivio. sve znamo.
međutim, kad se iz :heart: dvoje sada lepih, nekada ružnih ljudi rodi dete, dete će povući na njih i po svoj prilici biti ružno ko đavo.
e sad, zamislite vi taj svet u kome će odrasli biti lepi a deca nosata, klempava, krivozuba, debela.
hoće li u tom novom svetu postojati poslovica "ružan ko dete"?
kako li će to izgledati?
a a?

samo da napomenem, mojne neko da mi se izjašnjavao za ili protiv plastike. nije to tema.
i još da napomenem da ako mislite da je ovo za sci fi slobodno prebacite tamo.
i tamo bi mi bilo prvenče. u stavri ne bi, al su mi prošlu zaključali brzinom svetlosti.

Прво - навукла си ме! z:)
Друго - ,,ружан као дете''- насмејала си ме!
То даје прилику за разне коментаре, типа ,,ко зна какви су му гадови били родитељи док се нису средили..''
Такво дете могло би бити изврсна реклама неким пластичарима.

Шалу на страну, слажем се са Маринац (не знам како да је деклинирам, изем јој ник!), и деца ће се сређивати тако да личе на родитеље. z:)

Ипак...
Деца су лепа, заиста лепа, ово причам као неко ко виђа мнооого деце свакодневно.

Прво - навукла си ме! z:)
Друго - ,,ружан као дете''- насмејала си ме!
То даје прилику за разне коментаре, типа ,,ко зна какви су му гадови били родитељи док се нису средили..''
Такво дете могло би бити изврсна реклама неким пластичарима.

Шалу на страну, слажем се са Маринац (не знам како да је деклинирам, изем јој ник!), и деца ће се сређивати тако да личе на родитеље. z:)

Ипак...
Деца су лепа, заиста лепа, ово причам као неко ко виђа мнооого деце свакодневно.
e030.gif

meni nisu sva deca lepa. z:cry:
i svi se zgrazavaju kad kazem tako nesto, ali kad stvarno nisu. neka deca su mi ruznjikava, ali umiljata, sarmantna, ali neka su mi ruzna, bas bas.
a sto se teme tice, sto da se uzbudjujemo ako znamo da ce ta deca da postanu labudovi ko i roditelji kad porastu?

Ima ruzne dece...ima i ruznih beba...recimo, jedna moja poznanica je imala bas ruznu bebu...nekako, sve bebe su kazu slatke dok su male...ali, ovaj decak je bas bio ruzan...majka je prosecnog izgleda...ni lepotica, ni ruzna...tata isto tako...ali dete je bilo takvo kakvo je bilo...ruzno je reci, ali nisu sva deca lepa...ponekad iz ruznog paceta postane labud, a ponekad i ne...od cega zavisi, ne znam...od miksture...:)...Plasticna hirurgija je svakako dobrodosla ukoliko moze da pomogne...
Btw, ne znam da li neko prati onu seriju gde ljudi, koji sebe smatraju ruznim, salju slike i oni biraju od " kandidata " kome ce pruziti mogucnost besplatnog resavanja svih fizickih nedostataka...jednu zenu su bukvalno skroz na skroz promenili...el to off topic...?

moje dete je bilo bas ruzna beba.. sav je bio zguzvan.. kad sam ga doneo kuci, prisao moj brat onoj korpi i podigao veo da ga vidi i kad ga je ugledao prosto je ustuknuo :)

moje dete je bilo bas ruzna beba.. sav je bio zguzvan.. kad sam ga doneo kuci, prisao moj brat onoj korpi i podigao veo da ga vidi i kad ga je ugledao prosto je ustuknuo :)

Е, и мој први је био ружан,али се ја ваљда навикла у породилишту, па нам био леп.
А кад смо стигли кући, ја га утрапила сестри која никад није држала бебу, а имала предрасуде да су све бебе лепе..
Јадна, тек нам је касније рекла да је био јако гадан, само да се правила да јој је леп...

Но, сад је баш прелеп, морали бисмо на пластичњак да бисмо личили на дете... z;)

их, па у породилисту су сви збрчканиz:lol: то се не рачуна
ал после..нисуz:)

Mа нису. Моја прва беба била је прелепа, бела, затегнута, најлепша у породилишту!z:)

Али кад су ми донелу другу: а онооо, будибокснама, нешто смежурано, жуто-црвено, са неким белим пегама...фуууј! Кад год су их доносили са купања и делили их нама, просто ми било криво кад друге маме добију онако лепу децу, а мени припадне баш најружније! z:lol:

(Љуби је мама! z:))

elem
plastična hirurgija nam je sve dostupnija, sve se više ljudi odlučuje na sitne, i manje sitne opravke. ko bi ih krivio. sve znamo.
međutim, kad se iz :heart: dvoje sada lepih, nekada ružnih ljudi rodi dete, dete će povući na njih i po svoj prilici biti ružno ko đavo.
e sad, zamislite vi taj svet u kome će odrasli biti lepi a deca nosata, klempava, krivozuba, debela.
kako li će to izgledati?
a a?

samo da napomenem, mojne neko da mi se izjašnjavao za ili protiv plastike. nije to tema.
i tamo bi mi bilo prvenče. u stavri ne bi, al su mi prošlu zaključali brzinom svetlosti.
...otju li se sutra osetjati loshe kad mi neko detetu kazze " isti si tata"...?:)

elem
kako li će to izgledati?
a a?

u tom svetu bih otisla medj amise z:mrgreen:

i iskreno bas mi je muka od te istripovanosti na opsteprihvacen standard lepote, obima butke, idealnog razmaka izmedju obrva i nafilovanih usana... i nije mi jasno sto se na forumu toliko forsira (ni ja nisam imuna, ali brate, sesto, sudjajo, sto trujes narod...) dokle vise o "lepoti" skin deep-neko cuo za izraz?
dodje mi da otvorim jednu anti girl power temu...

Mnogo je kul ona epizoda Zone sumraka, kada tokom cele epizode se svi sklanjaju od one devojke i zgrazavaju se nad njom jer je ruzna i sazaljevaju je i na kraju se ispostavi da je ona normalna, a oni su cudovista. E, sad, sto ovo ispricah...

Jeste gledali film "Gataka", sa Umom Turman i Itanom Houkom? Mislim da je genetski inzenjering buducnost!
Trendovi se menjaju. Ne bismo smeli da ooperisemo dete, pa da se ispostavi za 20 godina da je prvobitni njegov izgled bio super trendi, a da smo ga unakazili :/
Ideali lepote se menjaju, zavise od vremena u kom zivimo, od geografske pozicije, od drustvenog sloja u kom se krecemo. Deca ce uvek biti slatka (ne mislim da su sva deca lepa), sa svojim manama i zubicima i usicima, tako da mislim da nece nikome normalnom pasti na pamet da ih operise.
Inace,. ljudi kao da postaju sve gluplji i gluplji, globalno....

Back