Moj posao šteti mom zdravlju

Vjerujem i ja da nešto postoji, ali ne u obliku u kojem mi se nudi ili koji mi je nametnut od rođenja.
Malo kada se zadubiš u sebe nameću ti se razne predpostavke, koje ne odgovaraju ni jednoj religiji, ali shvatiš da postoji nešto što je skriveno od nas i što jednim dijelom upravlja našim životom i opstankom na zemlji.
Ja imam toliko pitanja na koja još uvijek nemam odgovor. Nadam se i ja, slično kao i vjernik. Nadam se nečemu. Zastrašujuće je da nema ništa poslije svega, ali s druge strane realnije od bilo čega.
Pa onda nisi ateist već agnostik, poput mene.
Ti i ja praktički vjerujemo u isto.

Ako ti je za utjehu, svi smo što u današnjem vremenu, što zbog nemogućnosti mijenjanja posla , zbog loše atmosfere na poslu, malih primanja i još trista čuda jako frustrirani i nezadovoljni.
Sve što si navela je tačno , samo što nisam frustriran i nisam nezadovoljan .
Morao sam da radim gde radim , a tu gde se nalazim ugrozio sam sebi zdravlje , a sad ko me hebe .

Vjerujem i ja da nešto postoji, ali ne u obliku u kojem mi se nudi ili koji mi je nametnut od rođenja.
Malo kada se zadubiš u sebe nameću ti se razne predpostavke, koje ne odgovaraju ni jednoj religiji, ali shvatiš da postoji nešto što je skriveno od nas i što jednim dijelom upravlja našim životom i opstankom na zemlji.
Ja imam toliko pitanja na koja još uvijek nemam odgovor. Nadam se i ja, slično kao i vjernik. Nadam se nečemu. Zastrašujuće je da nema ništa poslije svega, ali s druge strane realnije od bilo čega.
Lepi su tvoji odgovori , samo što treba da otvoriš temu na filozofiji , pa da se pridružimo .

Back