MOJ PLAN ZA KOSOVO. Autorski tekst Blagoja Grahovca.

Blagoje Grahovac: Moj plan za Kosovo

• Da, prihvatam.

• Ne, ne prihvatam.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kosovo je Srbija. Nema povlacenja nema predaje.

Dogodine u Prizrenu.

Blagoje Grahovac koji pise ovde pod nikom komsija je nebitna licnost, americki spijun dokazano, izdajnik svoje drzave SFRJ ciji je bio general, i propagator stranih interesa na nasim prostorima, Srbima neprijateljskim.
KOSOVO SE OSLOBODJA U VASINGTONU.......................kao i Libija, Sirija, Ukrajina, Makedonija, Hrvatska, Avganistan, Italija, Kolumbija...................

Na zalost ne leci se... imas li pojma koliko stotina hiljada evra ode za Kosovo svakodnevno? Od naroda iz Srbije za mafiju na kosovu, do naroda dole dodje deseti deo tog novca.. istina siptari se ne mnoze kao nekad.. ali opet im je PP daleko bolji od naseg, Srbi izumiru i uskoro ce ih ovde zameniti neki drugi narod.. bez veze se zamaramo ispraznim pricama i zivimo Orvelovu 84`...
Onda pustimo Kosovo u EU pa će onda oni PRVI otići u EU, i ostaviti prazno Kosovo? :zcepanje:

Autorski tekst Blagoja Grahovca: Moj plan za Kosovo.

blagoje-725x436.jpg

Blagoje Grahovac Foto:N1
Ponovo se pred Srbiju postavlja rešenje pitanja Kosova. U otvorenom pismu predsedniku Aleksandru Vučiću od 24. septembra 2019. izneo sam predlog za rešenje koje sam prezentovao 2007. godine na međunarodnoj konferenciji o Zapadnom Balkanu, koja je održana na Brdu kod Kranja.
Taj plan je više puta javno publikovan u raznim medijima (u Srbiji u listovima NIN i Danas… kao i u mojim knjigama. Taj plan koji je objavljen prije samoproglašenja Kosova je i danas aktuelan i ponovo ga dajem na uvid javnosti, a on glasi:

https://nova.rs/politika/autorski-tekst-blagoja-grahovca-moj-plan-za-kosovo/

Plan je u trenutnoj okolnosti protivan Ustavu Republike Srbije, ali ukoliko bi se u međuvremenu Ustav Republike Srbije promenio a što nije nemoguće zbog 2/3 većine u Narodnoj Skupštini Republike Srbije, koju ima SNS Aleksandra Vučića, plan bi mogao biti ponuđen narodu na referendum, kao deo pregovora, poglavlja 35, o pristupanju Republike Srbije Evropskoj Uniji, pa šta narod Republike Srbije odluči.

Mislim da je kolumna Blagoja Grahovca " samo jedan u nizu probnih balona".
Ovaj p[redlog je besmislica smisljen od strane propalog komunjarskog idiota.
Priznati Kosovo znatci dati kosovo sipcima i dubokoj drzavi pa neka ta komunjarcina da svoju imoinu sipcima ako ih toliko voli.
Mars bre djubre izdajnicko u TPM.

Back