Moj plakar (teen)

Pa ja cu da radim,i da zaradim.

I ima i uzinu sebi da pravim,i da motam u celofan.

I to samo leba i margarina.

I mozda malo soli.

Pa cek,ti bi pre dao 160 e za kosulju,ili bi skupio koliko treba da se skupi za divlji put po evropi?

p.s-a koliko treba da se skupi?:huh:

edit-sad nadjoh,za studente(a bicu valjda student tada) je 400 evra cena za jednomesecnu kartu vozova po evropi.

To mi je kao cena maturske eksurzije do grcke.

Poslednja izmena:
I hajde,osvrnite se ovde na cene i kazite da Srbi nemaju para.

Pogotovo ovi juzni koji bi trebalo da umiru od gladi-160e za kosulju:eek:

ne bih majko moja

I mozda malo soli.

Pa cek,ti bi pre dao 160 e za kosulju,ili bi skupio koliko treba da se skupi za divlji put po evropi?

edit-sad nadjoh,za studente(a bicu valjda student tada) je 400 evra cena za jednomesecnu kartu vozova po evropi.

Pogotovo ovi juzni koji bi trebalo da umiru od gladi

Cek, jel to neko pravilo da ljudi sa juga Srbije treba da crkavaju od gladi i da nemaju para?

Kosulja je bila poklon...

I mozda malo soli.

Naravno da ne bi nija pre kupovao krpice nego putovao , a sto se tice cene treba ti nekih soma evra minimum za komplet aranzman ,ako bi htela da ostanes oko mesec dana i da obidjes ove zemlje da tako kazem "blize ": Cesku , Austriju , Nemacku , Holandiju , Belgiju , Francusku , Italiju , evntualno Svajcarsku ili Spaniju ... za skandinavske zemlje i UK bi vec trebalo vise para ,mada se do Danske i Malmea u Svedskoj moze dosta lako iz Hamburga otici sa istom kartom , a za UK treba viza i dalje i mnogo je skuplje sve nego na kontinentu ... al i ovo napred nabrojano je dosta za pocetak .

Poslednja izmena:
Da,Brite svakako ne bih ukljucila u tu pricu.

Pa ne bih ja to nista preko agencije,vec onako,gerilski:mrgreen:

Ali opet,verujem da ce minimum 600 evra biti potrebno za sve ostale troskove,tipa prenocista(moze se putovati vozom nocu,i ustedeti na prenocistu,ali treba se i okupati,***:mrgreen: )

@filozof-pa vidis da sam rekla da cu da jedem leb i margarin,de ces veceg odricanja od toga?!

UŠAO SAM NA TEMU "MOJ PLAKAR"
A PRE TOGA SAM SE ZALIZAO KO OLIVER MLAKAR

OliverMlakar.jpg

1. jeli držite stvari po nekom redu i sređene ili svud po sobi po foteljama, biciklama za vežbanje, vratima, prozorima...
2. jeli sami perete i peglate svoj veš ili arčite roditeljku (kućna posluga?)
3. čega ima najviše u vašem garderoberu, koja vam je najdraža stvar u njemu
4. šta je najskulje što posedujete u njemu i koliko soma
5. kakav veš nostite (slip, box, tange, u kojim bojama i od kojih materijala) i kakve čarape
6. koja marka je najzastupljenije u njemu
7. opišite svoj asortiman po želji (fakultativno)

1. Sve je složeno. Košulje okačene, džemperi okačeni, ešarpe okačene, ostalo sve na policama savijeno. I, bruseve kačim. Ne držim u fioci, nego po ofingerima. XD
2. Sama perem i peglam, za celu kuću.
3. Najviše ima džempera, jako ih volim, džemper mi je pojam odeće. Najdraža stvar mi je bordo/ljubičasti džemper, i jedna izbledela crna majica sa devojkom koja gleda Mesec.
4. Najskuplje što posedujem ... Nemam pojma. Većina stvari je od tetaka iz Amerike, nemam predstavu o cenama.
5. Čarape, pamučne. O donjem vešu neću da pričam.
6. Strane, nemam pojma. Od ovog što ima kod nas Tajm aut i Beneton.
7. Nobodys gonna break my stride, nobodys gonna slow me down Ou-ouuuu. XD

I držim svašta u ormaru. Imam i lanac metalni, i katanac i ključ, tako da je to moja riznica blaga. I foto aparat, i štek para, i šminku, parfeme, kutiju sa šnalicama, masku za ronjenje, kutiju sa suvenirima sa ekskurzija, čizme, tašne, deo nakita, i svašta još.

Poslednja izmena:
sad treba nešto da razbudžim ovaj moj krš pa da postavim par pitanja:

1. jeli držite stvari po nekom redu i sređene ili svud po sobi po foteljama, biciklama za vežbanje, vratima, prozorima...
5. kakav veš nostite (slip, box, tange, u kojim bojama i od kojih materijala) i kakve čarape
1. Imam najneuredniji plakar na planenti, slozim ga svake nedelje :prstic: ali kada se spremam moram sve da izvadim i probam, tako da opet bude kao da je bomba pala!
2. Imam zenu koja pegla ves inace bi to mama radila, osjetljivo perem sama, a ostalo u masini za ves:D
3. Najvise ima crne robe, jednom prilikom, mada nije tema, mama me pitala sta cu dodati od crnog na sebi kada ona umre, rekla sam maknucu sminku. :dosadno: . Volim crno jer je elegantno.. :rumenka:
4. Kaputic, ne sjecam se tacno koliko sam je platila.
5. To me ne pitaj imam svakakvih, a za carapice isto nemoj da pitas, kakve pozelis imam, pretezno crne.. :)
6. P.S. i tally weijl
7. Jakne i kaputi su na prvom mjestu, pa ostalo muka mi je nabrajat sad :lol:

"nemam shta da obucheeeeem!!", tipichna rechenica kada pogledam u svoj orman :) nije da nemam, imam, ali nishta shto mi se oblachi u ovom trenutku... a sad exqrzija, i kad bi mogla spakovati ceo orman u kofer, ja bi... a i da spakujem ceo orman opet na exqrziji ne bi znala shta da obuchem :))

1. Farmerke i trenerke su okacene o moj krevet, duskevi i tanka jakna su okaceni o burazerov krevet, ostalo je u ormaru
2. Ne. Osim kada keva nije tu, onda preuzimam sve duznosti, ovako dok se keva ne nakani da nadje posao, ne...
3. Pa neam poima, ovako mozda neki duks u kom izgledam ko u dzaku
4. Verovatno tike
5. Muske tange :per:
6. Kineska roba, matori :mrgreen:

sad treba nešto da razbudžim ovaj moj krš pa da postavim par pitanja:

1.volim da prebacim stvari preko kućne bicikle,pošto stolicu nemam

a u Bg,pošto su mi cimerke control freak,sve guram u neke fioke
2.sve sama
3.ešarpi
najdraža stvar mi je jedna haljina koja ima izrez do pupka
4.sve je buvljačko
5.bokserice,ne biram materijal,mislim wtf
ali zbog vaginalne infekcije najviše pamuk
6.sve je buvljačko,rekoh
7.?

1.Vecina stoji u ormaru,ali nadje se i na stolici,krevetu,radnom stolu..:p
2.Majka i masina odrade posao,ali opeglam ponekad kad mi treba nesto.
3.Uh,najvise ima majici i dukseva.Najdraza stvar mi je jedna kosulja na prugice.
4.Cini mi se da je kaput najskuplji..Bio je negde oko 12000. :)
5.Haha,obican pamucan ves.Carape nosim u svim bojama-crne,crvene,narandzaste,plave,zute-samo kazite. ;)
6.Zara,Timeout,Women'secret. :D
7.Farmerke,majice,duksevi,kosulje,jakne..:heart:

1. Kad raspremam gardarobu, to obicno ide po bojama i sve mora da bude pod konac.....ali se rasturi za cas!
pa moram opet....xD
2. pere masina, mama pegla...ili ja ako mi je nesto hitno, a ne bih kevu da cimam....
3. Najvise....hmmm....ima svega....mada, farmerica verovatno...oko 20ak :roll:
4. Nemam pojma....i ne secam se....jakne? kaput? xD ili patike skuplje od oboje...ako se to svrstava u gardarobu....:lol:
5. Ne nosim tange...ostalo ima....najvise bele...mada ima i drugih boja....a sto se tice carapa.....sve su bele...osim onih debelih rundavih...njih imam u vise boja....
6. nemam pojma....ima svih....ne gledam...kupujem ono sto mi se svidi i sto znam da da ce da traje....
7. crno-crveno najcesca kombinacija....i plavo u poslednje vreme...sivo... starke u vecini kombinacija ( posto imam 4 para xD ).....zimu prezimljujem u patikama (a imam ih grdilo ), jer ne volim cizme.....a mama se cudi....i sprema se da me udavi :D

Poslednja izmena:

Back