MOJ PAS,ZELI DA SE PARI !

Madaoram priznati,da se nalazim u velikom problemu.Imam divnog psa Australijskog vucjaka.On se nalazi u

zaista najboljem dobu.Ima dve godine,pun je snage,zeljan je dobre kuje,da svu svoju snagu,svu nakupljenu

seksualnu energiju,izbaci iz sebe.Ali,avaj.Ja sam jako zauzet i nije uopste lako naci partnerku za njegov seksualni

zivot,koji me jako brine.On naime,kao i svi rasni pedigrirani psi,ne sme da ima odnos sa kujom,koja nije plemenita,

tj.mora da ima pedigre.Osim sto mora biti pedigrirana,ona mu se mora svideti.Ti veliki rasni psi,i pored najvece

seksualne nadrazenosti,ne zele svaku kuju,za svoje zadovoljstvo.Sta to znaci,treba dati oglas u stampi,da bi se

vlasnik kuje,iste pasmine,javio na oglas.Onda treba da ugovorimo vidjenje,pa da li ce se oni sv ideti jedno drugom.

Za sve to,treba vreme,a ja ga nazalost nemam.Ja sam se stalno zalagao,da se i kod nas,kao u celom svetu,

otvori javna kuca,za parenje rasnih pasa.U takvoj jednoj Kuci,moj Fredi bi izmedju vise Kuja,mogao da izabere

onu,koja ga seksualno zadovoljava,tj.zadovoljava njegove visoke kriterijume.Potpuno sam zbunjen,gledam

njegove muke,a ne mogu da mu pomognem.Ako neko od Forumasa,ima nekakav pametan predlog,i ja i moj

Fredi,bili bi mu zahvalni.:cmok:

E ne moze......Ti bi da prođes jeftino i sa cukom.....Potrudi se momce.Ako volis svog psa naci ces mu svakako i odgovarajucu partnerku.Bez zaljenja vremena i truda.
A imas i setace pasa.Samo ugovoris termin sa vlasnikom kuje i problem je rijesen.......

E draga moja "mizaca". Lako bih ja resio taj problem,da moj Fredi nije veliki probirac.Nece on sa svakom kujom.Pokusavao sam,da mu podmetnem
neke kuje,ali...samo ih omirise i nece.Ne znam zaista,kako da mu pomognem.Mozda cu ipak morati da zatrazim pomoc od nadleznog Ministarstva,
da bude poslat u inostranstvo na parenje,na trosak socijalnog.Znam da u zemlji,iz koje potice njegova pasmina,a to je Australija,ima dovoljno
kuja te rase.Tamo bi on sigurno,mogao da nadje partnerku.Ali,on ne moze naravno sam,da putuje u Australiju.Jedino,da i meni plate kartu i boravak,
kao neophodnom pratiocu psa.

Lord Gledston;bt303129:
E draga moja "mizaca". Lako bih ja resio taj problem,da moj Fredi nije veliki probirac.Nece on sa svakom kujom.Pokusavao sam,da mu podmetnem
neke kuje,ali...samo ih omirise i nece.Ne znam zaista,kako da mu pomognem.Mozda cu ipak morati da zatrazim pomoc od nadleznog Ministarstva,
da bude poslat u inostranstvo na parenje,na trosak socijalnog.Znam da u zemlji,iz koje potice njegova pasmina,a to je Australija,ima dovoljno
kuja te rase.Tamo bi on sigurno,mogao da nadje partnerku.Ali,on ne moze naravno sam,da putuje u Australiju.Jedino,da i meni plate kartu i boravak,
kao neophodnom pratiocu psa.

Mogu li i ja sa vama kao "neophodni pomocnik"????:D
Pa lepo si ti to zamislio......:heart:

Draga moja "mizaca". Sa velikim odusevljenjem,prihvatam vas predlog,da mi pomognete,prilikom eventualnog mog puta u Australiju,kao
pratioca mog psa Fredija,na njegovom putu,do konacnog zblizavanja,sa kujom dostojnog njegovih zelja i ogromne mogucnosti,koje poseduje
u tom smislu.Ne znam samo,da li vam je poznato,da u svim svetskim velikim gradovima,tesko je naci u hotelima,jednokrevetne sobe.Dakle ne
znam,da li ste spremni,da samnom,delite dvokrevetne sobe,na tom nasem zajednickom putu,do savrsenog seksualnog iskustva,mog ljubimca.
Naravno,kao lepo vapitani ljudi,i vi i j,svojim integritetom,garantujemo,da cemo biti posveceni samo dobrobiti mog Fredija,a da nase zelje i potrebe
necemo zloupotrebiti. Naravno,u smislu one narodne izreke:"Nikada ne reci nikad",ni jedna solucija nije za odbacivanje.Mozda nam i sam Fredi,
svojim seksualnim zarom,prenese neke fine vibracije u tom kontekstu...

Back