Leon01 Buduća legenda Poruka 48.570 05.02.2014. u 14:42 - moj muz ne zeli sex #101 morski covik: pa nije sve u sexu, možete šetat, gledat ptice, bavit se kulinarstvom, vrtlarstvom, ima toga koliko oćeš. mislim da vam nedostaje mašte. Kliknite za proširenje... rece zena, seksa nedostaje
morski covik: pa nije sve u sexu, možete šetat, gledat ptice, bavit se kulinarstvom, vrtlarstvom, ima toga koliko oćeš. mislim da vam nedostaje mašte. Kliknite za proširenje... rece zena, seksa nedostaje
NovaIsta Legenda Poruka 51.033 05.02.2014. u 16:06 - moj muz ne zeli sex #102 marijana82: u braku godinu dana beba od sest meseci a ona vec razmislja o prevari mislim sta reci Kliknite za proširenje... ma kurrva! moz misliti, zeli seks, EBOTEEEE
marijana82: u braku godinu dana beba od sest meseci a ona vec razmislja o prevari mislim sta reci Kliknite za proširenje... ma kurrva! moz misliti, zeli seks, EBOTEEEE
NovaIsta Legenda Poruka 51.033 05.02.2014. u 16:08 - moj muz ne zeli sex #103 86bogomoljka: Ne volim da stajem na muku, ali tu nesto zaista ne stima. Dva najverovatnoija razloga su ili preokupljenost poslom ili dr. zena/e. Kliknite za proširenje... slazem se al imam malu repliku- mukarcima nikad nisu obaveze i posao kvarile zelju sa seksom, ukoliko zeli tu zenu. ON OVU NE ZELI
86bogomoljka: Ne volim da stajem na muku, ali tu nesto zaista ne stima. Dva najverovatnoija razloga su ili preokupljenost poslom ili dr. zena/e. Kliknite za proširenje... slazem se al imam malu repliku- mukarcima nikad nisu obaveze i posao kvarile zelju sa seksom, ukoliko zeli tu zenu. ON OVU NE ZELI
Leon01 Buduća legenda Poruka 48.570 05.02.2014. u 16:20 - moj muz ne zeli sex #104 NovaIsta: slazem se al imam malu repliku- mukarcima nikad nisu obaveze i posao kvarile zelju sa seksom, ukoliko zeli tu zenu. ON OVU NE ZELI Kliknite za proširenje... jel ti to ovo isto ta baba rekla? Poslednja izmena: 05.02.2014.
NovaIsta: slazem se al imam malu repliku- mukarcima nikad nisu obaveze i posao kvarile zelju sa seksom, ukoliko zeli tu zenu. ON OVU NE ZELI Kliknite za proširenje... jel ti to ovo isto ta baba rekla?
0077 Elita Poruka 24.748 05.02.2014. u 16:34 - moj muz ne zeli sex #105 Kako ne kapirate..pa on nema srca da je ebe.. ona kuva,pegla mesi,pere,cuva dete,i jos da je hefta..ma idi bre
Kako ne kapirate..pa on nema srca da je ebe.. ona kuva,pegla mesi,pere,cuva dete,i jos da je hefta..ma idi bre