Mozda mu je u glavi neki problem, primera radi, tj. mozda te drugacije gleda sada kada si majka, jer vise nisi zena (u njegovim) ocima, vec majka njegove dece, pa te gleda se nekim "postovanjem" a ne kao seksualno bice.
To je ona prica, gde sa zenom oralni seks, pa da ljubi decu sa tim ustima i sl.
Ako nije taj kalibar onda ne znam, ali sve me asocira da te on vise gleda kao majku dece nego kao zenu.
Ili otkud znam, ne smatra te privlacnom posle trudnoce, mozda ostali koji kilogrami, mada ne znam sta bi to smetalo, desava se svima.
Mozda nije znao kako da se nosi sa trudnocnom, ti razdrazljiva, emotivna, hormoni sta vec, ne zna kako da se postavi, a razdrazljiva zena, drama, hormoni zna da ubije volju za seksom, a to je proslo, ali eto, mozda mu je "ostalo" to u glavi.
I mozda je za vreme trudnoce nasao neku sa strane, ti ne mozes, njemu zapelo i eto.
Mozemo samo da nagadjemo do sutra.
U svakom slucaju, ne savetujem ti da nadjes nekog "sa kim bi ti bilo lepo", vec lepo sta i kako da se poprica pa gledaj sta ces odatle dalje.
Tebi ne bi bilo lepo da mu ti ne dajes, a on da navaljuje, pa da on nadje nesto sa strane, zar ne, posebno ako imate dete, mislim da nema tu mesta za "izlete" takve prirode.