moj muz ne zeli sex

andjelija23

Početnik
Poruka
1
u braku smo godinu dana ,imamo bebu od 6 meseci i za ovo vreme mogu na prste da prebrojim koliko puta smo imali sex ,kad god mu pridjem on me izbegava ,a da sam pocne nesto bas je retkost ,pocinje da me vredja i razmisljam da najem nekoga sa kime bi mi bilo lepo.nekoliko puta sam mu skrenula paznju i pitala ga da mi kaze sta je problem ,a on me svaki put iskulirao .ne znam sta da radim

Mozda mu je u glavi neki problem, primera radi, tj. mozda te drugacije gleda sada kada si majka, jer vise nisi zena (u njegovim) ocima, vec majka njegove dece, pa te gleda se nekim "postovanjem" a ne kao seksualno bice.
To je ona prica, gde sa zenom oralni seks, pa da ljubi decu sa tim ustima i sl.

Ako nije taj kalibar onda ne znam, ali sve me asocira da te on vise gleda kao majku dece nego kao zenu.
Ili otkud znam, ne smatra te privlacnom posle trudnoce, mozda ostali koji kilogrami, mada ne znam sta bi to smetalo, desava se svima.
Mozda nije znao kako da se nosi sa trudnocnom, ti razdrazljiva, emotivna, hormoni sta vec, ne zna kako da se postavi, a razdrazljiva zena, drama, hormoni zna da ubije volju za seksom, a to je proslo, ali eto, mozda mu je "ostalo" to u glavi.
I mozda je za vreme trudnoce nasao neku sa strane, ti ne mozes, njemu zapelo i eto.

Mozemo samo da nagadjemo do sutra.

U svakom slucaju, ne savetujem ti da nadjes nekog "sa kim bi ti bilo lepo", vec lepo sta i kako da se poprica pa gledaj sta ces odatle dalje.
Tebi ne bi bilo lepo da mu ti ne dajes, a on da navaljuje, pa da on nadje nesto sa strane, zar ne, posebno ako imate dete, mislim da nema tu mesta za "izlete" takve prirode.

u braku smo godinu dana ,imamo bebu od 6 meseci i za ovo vreme mogu na prste da prebrojim koliko puta smo imali sex ,kad god mu pridjem on me izbegava ,a da sam pocne nesto bas je retkost ,pocinje da me vredja i razmisljam da najem nekoga sa kime bi mi bilo lepo.nekoliko puta sam mu skrenula paznju i pitala ga da mi kaze sta je problem ,a on me svaki put iskulirao .ne znam sta da radim

Ajde daj jos neku info. Mislim prostom matematikom ti si bila trudna kada ste se vencali? A ako ste se zbog toga vencali, svako na svoju stranu ako se ovo nastavi. Te price da te sada gleda dugacije jer si "majka njegovog deteta" zaebi to ne pije vodu. Ili zelite jedno drugo ili ne. Prosto i jednostavno.

Ajde daj jos neku info. Mislim prostom matematikom ti si bila trudna kada ste se vencali? A ako ste se zbog toga vencali, svako na svoju stranu ako se ovo nastavi. Te price da te sada gleda dugacije jer si "majka njegovog deteta" zaebi to ne pije vodu. Ili zelite jedno drugo ili ne. Prosto i jednostavno.

Koliko se često na ovom forumu može sresti mišljenje da su sve žene k**** osim (njihove) majke,ne bih rekla da je to zanemarljivo.Jer izgleda da ipak ima puno njih koji tako razmišljaju.

prvo pokusaj da spases vas brak time sto neces traziti ebaca...
ako vec nemas izlaz...neznam..malo samozadovoljavanje ,malo plastika...vredi se boriti..
ukoliko te malouvazava..onda iz strta nadji sebi dobar penis..uzivaj u orgazmima i budi dobra majka i domacica suprugu;)

Svasta i sramota od tebe imati bebu i razmishljati o shvaleraciji. Zemljo otvori se. Al verujem da tjesh ovde i sa tom izjavom i natji to shto trazhish

Radi se o tome da si ti njega zapostavila sto je slucaj kod svih zena kada rode, prestaju sebe trositi na muza vec se orijentisu na dete. I sada ti vraca preko kreveta. Skuvaj mu kafu, kazi lepu rec i on ce se promeniti.

Da li se mozda desilo nesto "problematicno"? Da li je ljubomoran? Da li je izgubio poverenje u tebe?

Reci to svom suprugu ^^

Naravno da ces naci drugog ako se ne promeni....

On nije nikakav mudar covek :aha:

šta da mu kaže...pa jel napisala da mu već rekla
možda čoveku naišo takaav period, shvatio da se zajebo, našo drugu ili ko zna šta već...
strpljenja da se čovek sredi i vrati u kolosek...strpljenja :ok:
:lol:

šta da mu kaže...pa jel napisala da mu već rekla
možda čoveku naišo takaav period, shvatio da se zajebo, našo drugu ili ko zna šta već...
strpljenja da se čovek sredi i vrati u kolosek...strpljenja :ok:
:lol:

Ali ne predugo....

Ja mislim da je svakom muskarcu jasno da ako zanemari svoju zenu,
uopste se ne brine za svoju porodicu...
sa tim ni sebe ne postuje...

Na osnovu toga ja zakljucujem da je on lud covek,koji ce na karaju propasti.....

A ako je takav - nikad joj nece biti dobar muz, i sto duze ostane s njim - bice gore po nju ~~~~

Back