MOJ KOMENTAR

svi koji smo se smatrali normalnim , u ovoj nazovi demokraciji smo postali nepriglupi ,vec budale.............nazalost

Večeras gledam na RTS-u emisiju 48 sati svadba, nemah drugog posla, na forumu nikog ne bi, a ja eto zaludna, moj komentar bi bio sledeći: svadba u Petrovom Selu, selo nadomak N.S. mlada i mladoženja eto dobili svadbu za džabaka, ali me nešto posebno iznerviralo, nema veze sa politikom ama baš, ali čoveče, ako mladenci koji su eto glavna fora emisije ne znaju (sramota) srpski, što ne dozvaše neke druge ljude koji znaju, baš mi se i život zgadio kada sam čula a videla nisam, (nešto se zabambah na netu), kakav skaredan srpski divane svi oni koji eto dobiše besplatno venčanje,baš grozno, ja ovdeka živim manje od svog pola veka ali ne bih se stidela ni ljudi iz Pešte da dođu iz bilo kog razloga da samnom divane, ne znam da pišem, al što divanim, ta idi begaj, baš me nervira sve ovo, bemti zemlju ovakvu kakva jeste.

Ma sta te boli uvo za to. I tebi i meni i nasoj deci i mnogima okolo ce morati da se obrate na srpskom pa je njima teze ako ga ne nauce dobro. Ja cak i Engleze kuliram kad dodju vamo iako znam engleski (osim u situacijama kad sam placena da ne kuliram i ako su jadni izgubljeni turisti pa im treba pomoc da se snadju). Lepo uvek i svuda pricam na srpskom pa nek nauce ako ih zanima sta pricam.
Ubedjena sam da te ne bi ni zanimalo sta su trtljali na toj svadbi da je Krsta bila zivlja veceras. ;)

Haha Jeko dobro si primetila, ne bih ja to ni primetila da sam imala šta pametno činit' ali da me tako neke stvari nerviraju, baš me nerviraju. Ma nek' se nose budale, ja sam davno rešila da naučim Mađarski ako nizbog čega drugog a ono da mi niko mater iza leđa ne pominje.
A najveća moja muka, a i bruka je da ja ovo ne htedoh u blog da stavim, htedoh nešto da repliciram čovi sa SU-foruma, i pritisnula pogrešno dugme, viš koja sam koza haha

Back