Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 32.391
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не умем бити неко други. Ни не желим.Da, mnogo mi je dosadno
Ajde da se igramo
Posto prsti od klonova na svakom cosku, pa covek vise ne zna ko je menjao nick, ko se klonirao, koga su banovali, inspirisalo me za ovu temu
Da ste recimo podvojena licnost, pa vam je hajlajt dana da pravite vise naloga na krsti i kucate simultano, koji bi forumas od postojecih voleli da bude vas klon??
Evo recimo da vam primerom pojasnim na sta misli
Ja bih izmislila cileta, dve majke kraljice, jedna macke druge dece, pa se svadjamo ko macke u dzaku i tako zabavljamo sve vas, a ustvari ja pisem na oba![]()
Definitivno bih voleo da budem Ganfajter, nas Gani, Ganisa, Ganfula, vecinu forumskih likova uvazavam i stujem, ali njegovoj kreativnosti se prosto divim, ne znam odakle mu inspiracija, unikatan nacin razmisljanja.Da, mnogo mi je dosadno
Ajde da se igramo
Posto prsti od klonova na svakom cosku, pa covek vise ne zna ko je menjao nick, ko se klonirao, koga su banovali, inspirisalo me za ovu temu
Da ste recimo podvojena licnost, pa vam je hajlajt dana da pravite vise naloga na krsti i kucate simultano, koji bi forumas od postojecih voleli da bude vas klon??
Ja bih izmislila cileta, dve majke kraljice, jedna macke druge dece, pa se svadjamo ko macke u dzaku i tako zabavljamo sve vas, a ustvari ja pisem na oba![]()
Da, mnogo mi je dosadno
Ajde da se igramo
Daaa ja sam njen klonDa li ti to pokušavaš da nam kažeš da ste ti i Čičak u stvari ista osoba???
Sprdnja vredjanje omalovazavanje zezanje provokacije STOPPa šta znam, Peconi, Daco, neki muškarac tradicionalnih shvatanja...skoro svi na Krstaricičast izuzecima.
Sprdnja vredjanje omalovazavanje zezanje provokacije STOP
Bar da imas neki ljudski razlog al zbog tradicionalnih shvatanja Boze sacuvaj
Stavi me na ignor, ne moras ti da komentarises moj al cu ja komentarisati tvoj ako bude slican ovomPa tebe sve vređa. Izvini, nije bila namera. Staviću te na ignore da slučajno ne bih prokomentarisala neki tvoj post jer je za tebe svako drugačije mišljenje - sprdnja vredjanje omalovazavanje zezanje provokacija.
Pa tebe sve vređa. Izvini, nije bila namera. Staviću te na ignore da slučajno ne bih prokomentarisala neki tvoj post jer je za tebe svako drugačije mišljenje - sprdnja vredjanje omalovazavanje zezanje provokacija.