Moj klinac ujeda

• Začetnik teme Začetnik teme Koko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
procice i Stefan je na tu uzrast ujedao ali je proslo , trajalo je odprilike oko 2 meseca ali smo pricali sve dok ne padnem u nesvest i jos nemogu da ga odviknem od cucle ( ima skoro tri i po godine) , mislim nije to nista radikalno , trazi je samo pre nego sto zaspi i neophodna mu je 5 minuta i onda je sam skloni .

nekako sam stekla utisak da vam je svima pomalo smesno i simpaticno to sto dete ujeda..:confused:
verujte da nije nimalo smesno kad dete dodje iz vrtica ujedeno...bukvalno sa ranom..
imala sam poriv da ja odem da ujedem mamu...:otkacio:
ko ne ume da dete nauci OSNOVNIM PRAVILIMA PONASANJA..NE TREBA DA GA SALJE U KOLEKTIV!!!
drzi ga kuci sestro..dok ga ne prodje...:neutral:

@unsaie
jel imas ti dece? mala deca se dresiraju kao male zivotinje..ja imam dva komada, zivi , zdravi, obozavam ih..ali da ujedaju i da se biju nisu smeli..alo bre ljudi..sta tu nije jasno?:???:

Хм, моја млађа је знала понекад да уједе старију...имала је баш ту фазу једно време...али на то сам реаговала мнооого оштрије него на обичне чарке, гурања и макљаже... Кад се деси тако нешто, онда станем, то јест чучнем да бих била са њом у равни, и мирно, полако али врло одлучно, разговетно и тоном као да говорим нешто јааако важно и пресудно кажем:''НЕ СМЕШ да уједаш никога!!!'', и при томе је јааако озбиљно гледам у очи!ђ

Тако да су обе брзо уклавириле да је то нешто што се никако не толерише, па су прешле на обично макљање.:lol:

Hvala vam na odgovorima, na neke komentare sam se slatko nasmejala...
Znam da je to faza, ali stvarno je gadno, zao mi je te decice, pa mene kad ujedeja vrisnem, a mogu da zamislim kako je njima..Dacu sve od sebe da mu to izbijem iz glave, primenjujem razne tehnike, ali me je posteno da vam kazem i sramota! Cekaju me roditelji, i stvarno su ok, ne znaju ni oni sta da kazu, ali osecaju potrebu da mi to napomenu, sto je skroz u redu. Jutros me je talo cepio za butinu, da sam zvezde videla

E ovo je sve tako slatko, tako bih volela da mi se moji dlakavi i bradati sinovi makar na jedan dan vrate u te godine:D:D:D

Baš vala...
To jeste faza, imali su je i ovi moji indijanci, svaki u svoje vreme. Majka ih je izlečila tako što je ona njih ujela, ne toliko jako kako su oni ujedali, ali dovoljno jako da dobro zaboli. Pa onda kad mali zakuka, ona mu objasni da on ujeda još jače i da to puno boli ujedenu osobu.
Mada se kosi sa pravilima vaspitavanja, delovalo je. Em su prestali da ujedaju, em su počeli da razmišljaju o tome kako je onom drugom - prva lekcija iz empatije.

Back