Moj DVD video player ne prepoznaje eksterni hard disk

Sve sam pokušao. Više puta sam formatirao svoj eksterni hard disk i moj video DVD player i dalje ne prepoznaje format.

Da li neko zna u čemu je problem?

Nemam nikakve informacije o tvom playeru i prvo sta mi pada na pamet je da ti disk nije formatiran na odgovarajuce. Mozda si za formatirao na NTFS, a on podrzava FAT ili FAT 32.

Претпостављам да га форматираш на рачунару јер да није тако, значило би да плејер види диск?
Ако је тако, онда је диск ок и може бити ово што ти Боле пише. Ако није то, отишла матична на плејеру.
Da tako je. Formatirao sam ga na kompjuteru.
Proverio sam. DVD diskove lepo pušta.

Moj DVD video player je SONY.
Da nije zbog toga što mi je kompjuter nov, a disk je zadnji put formatiran na starom kompjuteru? :think:
Ovo sta ti je zx16 napisao me podsjetilo kada sam od kamere sd karticu formatirao preko kompa. System je bio OK kao sta ga je kamera podrzavala, ali nesto ipak nije bilo dobro. Kada sam ubacio karticu u kameru i preko nje je formatirao onda je bilo OK.

1. provjeri ispravnost diska
2. provjeri koji ti format player podrzava

Sve sam te formate isprobao i ništa.
А прикључак за диск је на флет каблу или директно на конектор на плочи?
Можда ти ту нешто није у реду. Што се тиче формата, скини диск са плејера, који ти ради и стави тај диск који не види. Ако га тамо види, ето ти одговора.

А прикључак за диск је на флет каблу или директно на конектор на плочи?
Можда ти ту нешто није у реду. Што се тиче формата, скини диск са плејера, који ти ради и стави тај диск који не види. Ако га тамо види, ето ти одговора.
To je eksterni hard disk koji se priključi za DVD player.

11.PNG
12.PNG

који од ова два?

Back