gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Sve sam pokušao. Više puta sam formatirao svoj eksterni hard disk i moj video DVD player i dalje ne prepoznaje format.
Da li neko zna u čemu je problem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sam pokušao. Više puta sam formatirao svoj eksterni hard disk i moj video DVD player i dalje ne prepoznaje format.
Da tako je. Formatirao sam ga na kompjuteru.Претпостављам да га форматираш на рачунару јер да није тако, значило би да плејер види диск?
Ако је тако, онда је диск ок и може бити ово што ти Боле пише. Ако није то, отишла матична на плејеру.
Moj DVD video player je SONY.Nemam nikakve informacije o tvom playeru i prvo sta mi pada na pamet je da ti disk nije formatiran na odgovarajuce. Mozda si za formatirao na NTFS, a on podrzava FAT ili FAT 32.
Не, онда је ово што Memnom каже.Moj DVD video player je SONY.
Da nije zbog toga što mi je kompjuter nov, a disk je zadnji put formatiran na starom kompjuteru?![]()
Ovo sta ti je zx16 napisao me podsjetilo kada sam od kamere sd karticu formatirao preko kompa. System je bio OK kao sta ga je kamera podrzavala, ali nesto ipak nije bilo dobro. Kada sam ubacio karticu u kameru i preko nje je formatirao onda je bilo OK.Moj DVD video player je SONY.
Da nije zbog toga što mi je kompjuter nov, a disk je zadnji put formatiran na starom kompjuteru?![]()
Sve sam te formate isprobao i ništa.Nemam nikakve informacije o tvom playeru i prvo sta mi pada na pamet je da ti disk nije formatiran na odgovarajuce. Mozda si za formatirao na NTFS, a on podrzava FAT ili FAT 32.
А прикључак за диск је на флет каблу или директно на конектор на плочи?Sve sam te formate isprobao i ništa.
Sve sam te formate isprobao i ništa.
To je eksterni hard disk koji se priključi za DVD player.А прикључак за диск је на флет каблу или директно на конектор на плочи?
Можда ти ту нешто није у реду. Што се тиче формата, скини диск са плејера, који ти ради и стави тај диск који не види. Ако га тамо види, ето ти одговора.
Како, на који начин? Каблом, директно...?To je eksterni hard disk koji se priključi za DVD player.
Da kablom.Како, на који начин? Каблом, директно...?
Промени кабалDa kablom.
Како, на који начин? Каблом, директно...?
Каквим, усб 3 или усб-сата?Usb kablom ide, ako se ne varam.
Da.Usb kablom ide, ako se ne varam.
Pokušaću.Промени кабал
Znam samo da je USB.Каквим, усб 3 или усб-сата?
Ne znam, da imam to doma onda bi bio vise informiran. Sorry sta mi treba malo vise za odgovorit, ali ne citam bas dobro cirilicu. Ovdje cu je barem malo obnovitКаквим, усб 3 или усб-сата?
Ne verujem da je reč o kablu jer na kompjuteru sasvim lepo radi.Оба краја или само један
Najsličniji je ovaj desno.