Мој цимер има мононуклеозу !

Poruka
24.255
Пре око месец дана се разболео и ишао је на инфектологију.

Када ми је рекао да мора да мирује 3 месеца одмах сам знао о чему се ради ! :rtfm:

Кретен ми и даље не прича да има мононуклеозу, као фора то је прехлада, мора да мирује... бла-бла трућ !

Данас сам погледао хистори у гугл хрому и видео да је тражио на википедији о мононуклеози ! :rtfm:

Значи гарант је заражен имбецил !

Само ме занима јел може и мене да зарази пошто користимо исти прибор за ручавање... ?

Шта знам, јеб.еш то што се пере детерџентом, можда треба да се стерилише !

Јао сад би му разбио главу ! :dash:

Нервира ме само то што није хтео да ми каже !

Мононуклеоза је болест пољупца, и преко пљувачке може да се добије, неким другим путем мислим да не може. Карактеришу је малаксалост, увећаност жлезда на врату и увећање јетре. Углавном није опасна, али треба неких месец дана лежања у кревету тј. без физичке активности. Ако је прибор за јело опран, мислим да не би требало да дође до заразе.

Vlajko, ako je pribor za jelo dobro opran, deterdžentom i toplom vodom i ako se ne ljubiš sa cimerom, nemaš razloga za brigu...:lol:
A preturanje po tuđem kompu je posebna priča...:lol:
Није то туђ комп него мој који он користи...

А ушао сам у хистори да бих нашао неку страницу коју сам јуче прегледао...

@остали
Добро, сад сам мирнији...

Da, drugacije se naziva i boles' poljupca... E sad zavisi kakva ste "vrsta cimera"... :) Salim se, ja sam je imala i nije nimalo bilo naivno.. Oteknu ti limfne zlezde, uveca ti se jetra i slezina, moras da pijes puno odvratne surutke, da lezis jer nemas snage ni za sta... Mene su isto,nazalost strpali u bolnicu, pa su me medicinske sestre prozvale jegulja pobegulja jer sam par puta pokusala da nonsalntno isetam iz bolnice i da se vratim svojoj kuci z:lol: Ja sam imala tu nesrecu , kao prvo doktori su kasno ustanovili da je mononukleoza, a prva dijagnoza jedne posle ce se pokazati,pre svega brilijantne doktorice, je bila da imam leukemiju , sto je mojima skratilo zivot par godina, da bi na kraju se ispostavilo da je eto, slucajno doslo do zabune, i da je ipak mononukleoza u pitanju... Tako da sam mogla i bolje da prodjem, ali svakako nije naivna bolest...Posle nje nekih 6 meseci nije preporucljivo bavljenje sprotom zbog jetre koja biva ostecena...

Back