11.februar prestupne 2008. (oh, my God!)
Ceo dan mi je bio super dok predveče nisam otišla kod keve i ćaleta. Moja keva, uvek raspoložena, dočekala je mene i Dragana vesela kao i uvek. Ali, moj otac...ljudi! Čovek Koji Pegla Fotelju Sa Daljinskim U Ruci- nervozan, nervozan...dozlaboga!
-Što si neraspoložen, pitam ga.
-Kako da budem raspoložen kad se prodaje Kosovo?!
Ja i Dragan ćutimo jer znamo da je on bomba koja samo što nije eksplodirala.
Okreće na kanal B 92.
-Gledaj izdajnike! Vidi ovo! Pa neka nam je ovako kad smo glasali za Tadića, tako nam i treba! Đubrad! Puu! (pljuje u pravcu televizora)
Ljutito okreće na drugi kanal. Priča se o zdravlju.
-Oni će mi pričati o zdravlju, naši lekari! Neće ni da te pogledaju kad odeš na pregled. Pu!
Okrene na Animal planet jer voli da gleda životinje zbog relaksacije.
-Vidi ovo, nema prevoda! Svašta! Pa nisam ja Englez!
Vidim, pun je negativne energije pa razmišljam da zbrišem. Prošlo je još nekih desetak minuta u ćaletovom psovanju svih ljudi i životinja koje je to veče video na TV-u...Ja pitam muža:
-Dragane, hoćemo li kući?
On oduševljeno prihvata. Keva gunđa i prebacuje svom nervoznom mužu da nas je oterao svojim groznim ponašanjem.
-Neće ti više niko dolaziti u kuću kad si takav, prekoreva ga.
On i dalje pljuje u pravcu televizora
-Pu! Pu! Majku vam izdajničku...Đubrad pokvarena...
O Bože, kako sam se smorila. Stvarno, ali stvarno sam smorena, kao da me je neko prebio od batina. Huuuh!
Cigarete: pokušala ostaviti, noćas posle ponoći trčala po poledici da kupim paklu zbog kriziranja, pokušaj da postanem nepušač neuspešan...
Fizičke aktivnosti: radila vežbe 45 minuta.
Klopa: na dijeti sam, totalan uspeh!
Poslepodnevna dremka: nula.
Ceo dan mi je bio super dok predveče nisam otišla kod keve i ćaleta. Moja keva, uvek raspoložena, dočekala je mene i Dragana vesela kao i uvek. Ali, moj otac...ljudi! Čovek Koji Pegla Fotelju Sa Daljinskim U Ruci- nervozan, nervozan...dozlaboga!
-Što si neraspoložen, pitam ga.
-Kako da budem raspoložen kad se prodaje Kosovo?!
Ja i Dragan ćutimo jer znamo da je on bomba koja samo što nije eksplodirala.
Okreće na kanal B 92.
-Gledaj izdajnike! Vidi ovo! Pa neka nam je ovako kad smo glasali za Tadića, tako nam i treba! Đubrad! Puu! (pljuje u pravcu televizora)
Ljutito okreće na drugi kanal. Priča se o zdravlju.
-Oni će mi pričati o zdravlju, naši lekari! Neće ni da te pogledaju kad odeš na pregled. Pu!
Okrene na Animal planet jer voli da gleda životinje zbog relaksacije.
-Vidi ovo, nema prevoda! Svašta! Pa nisam ja Englez!
Vidim, pun je negativne energije pa razmišljam da zbrišem. Prošlo je još nekih desetak minuta u ćaletovom psovanju svih ljudi i životinja koje je to veče video na TV-u...Ja pitam muža:
-Dragane, hoćemo li kući?
On oduševljeno prihvata. Keva gunđa i prebacuje svom nervoznom mužu da nas je oterao svojim groznim ponašanjem.
-Neće ti više niko dolaziti u kuću kad si takav, prekoreva ga.
On i dalje pljuje u pravcu televizora
-Pu! Pu! Majku vam izdajničku...Đubrad pokvarena...
O Bože, kako sam se smorila. Stvarno, ali stvarno sam smorena, kao da me je neko prebio od batina. Huuuh!
Cigarete: pokušala ostaviti, noćas posle ponoći trčala po poledici da kupim paklu zbog kriziranja, pokušaj da postanem nepušač neuspešan...
Fizičke aktivnosti: radila vežbe 45 minuta.
Klopa: na dijeti sam, totalan uspeh!
Poslepodnevna dremka: nula.