Mogunost zaraze?

Pre svega pozradav svima, pre nekoliko dana imao sam seksulani odnos sa nepoznatom devojkom,stranog je porekla i dosta mi je sumnjiva,koristio sam kondom i bio oprezan,ali nesto mi je promaklo.Tokem odnosa stavio sam prste u njenu vaginu.Kada smo zavrsili odnos ja sam zapalio cigaretu,dok sam pusio cigaretu istim tim prstima sam verovatno dotakao svoje usne,nepormisljeno. Sto sam se kasnije dosetio. Interesuje me dali je mogao virus HIV da se zadrzi na mojim prstima i dali postoji mognust zaraze? Interesuju me ozbiljni dogovri. HVALA

Ybg prijatelju šta da ti kažem. Velika je verovatnoća da fasuješ HPV (virus) a onda ti ne gine rak grlića materice. A možda i imaš sreće pa zapatiš samo kancer grla koji se lakše leči. Ako zakačiš samo AIDS pevaj od sreće.

Pre svega pozradav svima, pre nekoliko dana imao sam seksulani odnos sa nepoznatom devojkom,stranog je porekla i dosta mi je sumnjiva,koristio sam kondom i bio oprezan,ali nesto mi je promaklo.Tokem odnosa stavio sam prste u njenu vaginu.Kada smo zavrsili odnos ja sam zapalio cigaretu,dok sam pusio cigaretu istim tim prstima sam verovatno dotakao svoje usne,nepormisljeno. Sto sam se kasnije dosetio. Interesuje me dali je mogao virus HIV da se zadrzi na mojim prstima i dali postoji mognust zaraze? Interesuju me ozbiljni dogovri. HVALA
Trazio sam likove sa ozbiljnim odgovorima ,kome je ovo delovalo smesno mogao je lagano da preskoci temu.Ne razumem na koju foru svi ovi odgovori kad ovde sarkazma nema. :)

Ako je stranog porekla onda nemoj da brineš.
Kod njih je HIV mnogo slabiji nego u Srbiji.

Doktor Google mu može doneti mnogo više štete nego koristi.
Zamisli da naleti na neki post tipa "dobio sidu iako je koristio kondom...".
Da, tako trube medicinari, ali ja ne mogu bas za svaku sitnicu da idem kod specijalca
za neku trivijalnu stvar, pismena sam, procitam desetak nekih studija ( uglavnom skraceno prepricavanje
iz predmetnih) pa onda donosim svoje neke odluke sta cu i kako cu. To naravno nema veze sa ovim dilemama koje
covek u uvodnom postu ima, ali GugleTo nije lose za neke uopstene informacije iz medicine i farmacije, a za mene
i iz veterine. ( Ja nisam marva, imam marvu u kuci pa mi je zato potreban marveni doktor:zcepanje:)

Back