Postovani, zanima me da li devojka koja je inace nevina moze da zatrudni ako njena vagina dodje u kontakt sa spermatozoidima, devojka nikada nije imala penetraciju, niti pokusaj bilo kakve penetracije.. molim vas pomozite mi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala, a mozete mi reci da li za to postoji velika sansa, pozdrav.
postoji mala sansa 1 u milion..ali eto bas ti mozes biti taj nesrecnikHvala, a mozete mi reci da li za to postoji velika sansa, pozdrav.
Postovani, zanima me da li devojka koja je inace nevina moze da zatrudni ako njena vagina dodje u kontakt sa spermatozoidima, devojka nikada nije imala penetraciju, niti pokusaj bilo kakve penetracije.. molim vas pomozite mi.
Tesko da moze,zena ne zatrudnjuje tek tako kao sto ti mislis!
Ne vidim razlog tolikom strahu,ako znas sigurno sta si radio zasto si se ovoliko uspanicio?
Jedan savet posto ti ga ocigledno stariji nisu dali a nisi bogme vise ni dete imas 20 godina -- Uvek korisiti kondom i onda neces morati da razmisljas da li je tamo neki spermatozoid otisao do jajne celije i tralalalalala.... Ili je mozda tamo neka devojka imala neku polnu bolest pa mi je prenela....i td...
Znaci dok ne steknes neko seksualno iskustvo i dok ne budes imao stalnu partnerku koristi zastitu!
Tesko da moze,zena ne zatrudnjuje tek tako kao sto ti mislis!
Ne vidim razlog tolikom strahu,ako znas sigurno sta si radio zasto si se ovoliko uspanicio?
Jedan savet posto ti ga ocigledno stariji nisu dali a nisi bogme vise ni dete imas 20 godina -- Uvek korisiti kondom i onda neces morati da razmisljas da li je tamo neki spermatozoid otisao do jajne celije i tralalalalala.... Ili je mozda tamo neka devojka imala neku polnu bolest pa mi je prenela....i td...
Znaci dok ne steknes neko seksualno iskustvo i dok ne budes imao stalnu partnerku koristi zastitu!
Hvala, a mozete mi reci da li za to postoji velika sansa, pozdrav.
Postoji kod nekih šansa samo ako ga malo namiriše ona zatrudni.
хахахахах нелупај
Evo moja komšinica kaže da nikad nikoga nije imala već ga samo malo namirisala a već ima dvoje djece.
ајде ајде
Vidiš li ti kakve danas postoje tehnike - sve na daljinu pa i trudnoća.
Samo pošalje vođeni spermatozoid po mobilnom i eto ti .
Sasvim je moguće da je ta devojka zatrudnela ali sa tobom, po tvom opisu, sigurno ne!