Mogući kandidati za Oskara 2015

nenadivicbg

Početnik
Poruka
6
Dosta dobrih filmova je izašlo ove godine pa me zanimaju vaši kandidati za Oskara ove godine. Možete i predlagati i kandidate za najbolji dokumentarac :)

Evo ja ću prvi započeti. Što se mene tiče jedan od sigurnih kandidata:

The Martian koju potpisuje čuveni Sir Ridley Scott.

Film je rađen po knjizi Andija Vira, sa Met Dejmonom u glavnoj ulozi.

sq_martian.jpg

Poslednja izmena:
Nije los Marsovac, gledao sam ga u 3D. Ocekujem da i Bridge of Spies bude visoko kotiran, onda novi Tarantino, novi Inaritu... ima kandidata, bice jaka ova godina sto se tice Oskara...

Očekujem i ja da će navedeni filmovi biti dobri. Dobra glumačka ekipa sa dobrim režiserom na čelu ima predispozicije, mada se neću zaletati pa pričati u napred da će biti dobri :D

Ne sme se zaboraviti ni Mad Max: Fury Road, koji će, po meni, sigurno osvojiti Oskara za dizajn kostima, tu nema greške. Usudio bih se da kažem da je i dobar kandidat za Oskara za vizuelne efekte.

2015080311242317b.jpg

Poslednja izmena:
gledaj to sa strane komercijale ,da danas moraju naduvati svaki film ne bi li ga priblizili android populaciji i zaradili dobro ,jer ne kosta isto snimiti film sad i 80ih godina,prvi i drugi deo posebno iako gledan ko zna koliko puta, bio je osecaj gledati u bioskopu kao da ga uvek gledas prvi put

Back