Mogu li se

pa ja mislim drugacije
mislim da mozes da volis vise osoba u isto vreme
ne tatu i mamu, nego ono kao devojku i tako to

Mislio sam da li ima neko ko misli da se ne mogu voleti više osoba u isto vreme.
--------------------------------------------------------------------------------
I ne tupite bre o mami i tati i otadžbini. Ovo je pdf LiS. Ne¨ceš valjda jébati mamu i tatu ili otadžbinu. :sad2:

Mislio sam da li ima neko ko misli da se ne mogu voleti više osoba u isto vreme.
--------------------------------------------------------------------------------
I ne tupite bre o mami i tati i otadžbini. Ovo je pdf LiS. Ne¨ceš valjda jébati mamu i tatu ili otadžbinu. :sad2:

zamisli imas dva druga - jel mozes da ih volis u isto vreme?
mozes
sto ne bi mogao onda da volis i dve devojke?

Ja ne mogu,a nisam sigurna ni da je moguce.Moras da razlikujes ljubav od zaljubljenosti.

Mislim da si uvek svestan da li voliš ili si zaljubljen. Ali ti još nisi nagomilala, sa svojih 22 godine toliko osoba u isto vreme pa da možeš sa sigurnošcu da kažeš da ih ne možeš voleti u isto vreme. :(

- - - - - - - - - -

Ja recimo ne volim (tepam):hahaha: 3 tvoja prijatelja :hahaha:

Jako ih voleš da bi svu trojicu nabio na k**** :hahaha::hahaha: :hahaha:

- - - - - - - - - -

zamisli imas dva druga - jel mozes da ih volis u isto vreme?
mozes
sto ne bi mogao onda da volis i dve devojke?

Koliko ih ti trenutno voliš? :(

Mislim da si uvek svestan da li voliš ili si zaljubljen. Ali ti još nisi nagomilala, sa svojih 22 godine toliko osoba u isto vreme pa da možeš sa sigurnošcu da kažeš da ih ne možeš voleti u isto vreme. :(

- - - - - - - - - -

Jako ih voleš da bi svu trojicu nabio na k**** :hahaha::hahaha: :hahaha:

- - - - - - - - - -

Koliko ih ti trenutno voliš? :(

Gde ja to tvrdim?Napisala sam da nisam sigurna da je moguce.

Back