Daj neki primer!
Tema inspirativna... Odgovor- mogu i ne mogu! A!? STO MI JE ODGOVOR- tipicno Vageci u podznaku!
Salu na stranu... Aspekti koje planete prave medju sobom su energija kojom medjusobno deluju jedni na druge, pa kao svaka energija nema sanse da se izgubi, nestane ili negde zaluta, mora da nadje mesto i kanal gde ce se ispoljiti. Znaci, planete moraju da odrade to sto nose, samo je pitanje kako preusmeriti energiju. Za to sluzi astrologija i gledanje unapred.. Ako vidite da ide negativan aspekt i znate polje gde ce se ispoljiti i imate vise opcija, preusmerite je svesnom aktivnoscu preko planeta sa kojima dolaze u aspekt. Npr. Mars kvadrat Merkur koji u mom horoskopu oznacava da cu da budem napadana verbalno od strane majke na primer. vesto sam prevazilazila tako sto kad krene Mars, tih par dana idem od kuce, cepam drva, ne odgovaram na provokacije koje upucuje, ne nastavljam se u njene komentare itd. Ili Mars kvadrat Neptun, uopsteno govorim, moze da padne ostar predmet i da vam posece stopalo ali mozete da odete i potrosite pare na umetnicku sliku... Da ne detaljisem bez prikaza natalnih karti, polja i vladara, poenta je u tome, vecina energije planeta moze da se preusmeri, da napravite zamenu ako znate ko je sa cim napadnut i gde su druge planete koje imaju aspekte sa njima i gdejenajbezbolnije da se okrene energija u datom momentu. Svesnost... No, kad postoje karmicke ili bolje receno sudbinske stvari, jaki uticaji Urana,Marsa,Saturna, losi polozaji i odnosi u natalu i kad se jednom aktiviraju, neke stvari ne mogu da se zaobidju, moraju da se dese. Prednost astrologije je u njihovom razumevanju, prihvatanju, oslobadjanju pritiska ili bola na kraju...
Moje licno iskustvo - MOGU I NE MOGU DA SE IZBEGNU LOSI PLANETARNI UTICAJI.