Mogu li se deca upisati preko veze?

Pa pobogu ljudi sta ima lose sto nekoga poguraju roditelji,pa oni i jesu tu da priteknu u pomoc deci kad im je potrebna.Svkome od nas je potrebna odskocna daska ako hocema nesto da postignemo.

P.S. opet napominjem nije sve u placanju i davanju para svima,vecu ulogu igraju stranacke veze:rtfm:

Da li znate nekog ko se upisao preko veze u željenu školu? Koliko je to moguće i da li bi iskoristili mogućnost da na takav način upišete dete u školu ili bar na željeni smer?

Ima ih... Baš... Što je meni kuriozitet, danas se uopšte ne krije bar malo da upisujem željenu školu preko veze... Otvoreno se priča... Imam druga, nije loš dečko, samo što ima tatu tj. zlatnu ribicu koja ispunjava sve želje... Oblači se najmodernije, ima najskuplje stvari od mobilnog telefona do nekoliko motora koji su... Uaauuuu... Preko veze upisao je 3.beogradsku gimnaziju... Znamo koliko ona poena traži... (min.98) Nije imao te poene, ni izbliza... ŠTO JE ŽALOSNO, ON NIJE JEDINI... MNOGO TAKVIH TIPOVA UPIŠE PREKO VEZE I ZAUZME MESTO PRAVIM UČENICIMA... Posle, na isti način završi fax i bude iznad onoga ko je vredniji i obrazovaniji od njega samog... MADA, NE TRBA POSUSTAJATI... PRVOG U NEČEMU NIKO NE MOŽE DA PRESTIGNE!!! Moj savet je da u takvim slučajevima treba dobro razmisliti i zagrejati stolicu na vreme... Da ne biste strepili za svoju sudbinu...!!!! Ne bih nikada koristila mogućnost upisa željene škole preko veze, jer na taj način sam pokazala, prvenstveno sebi, da nisam u stanju da ostvarim željeni rezultat bez nečije pomoći... Uostalom, svako treba da dobije ono što mu pripada!

Poslednja izmena:

Back