buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.110
Ne glupiraj se i upristoji konverazaciju.Da. Goli otok plače za ovakvi.
Dakle pocni.
Kako bi ti vratio cene na proslogodisnji nivo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne glupiraj se i upristoji konverazaciju.Da. Goli otok plače za ovakvi.
E, ajde stvarno. Da se uozbiljimo. Znači:Ne glupiraj se i upristoji konverazaciju.
Dakle pocni
Ne.E, ajde stvarno. Da se uozbiljimo. Znači:
Iz robovlasništva smo stigli u feudalizam jel tako?
Devalvacija i denominacija. 1 dinar košta 1 evro, pa ću dovesti jagnjetinu i 2 dinara da košta a ne 250Ne.
Kojim merama mislis da bi mogao da dovedes cenu zive vage jagnjetine na 250 dinara?
Evro stampaju ko ludi.Devalvacija i denominacija. 1 dinar košta 1 evro, pa ću dovesti jagnjetinu i 2 dinara da košta a ne 250
Hoće itekako za dva dinara jer će ta dva dinara sada biti 2 evra a ne recimo 2-3 centa. Ili će prodati za 3 dinara ok, ali to će opet biti isto kao i 3€Evro stampaju ko ludi.
Inflacija vec krece sirom SFREU.
Za ta dva dinara po kili niko nece da ti proda jagnje.
Jedino da pitas u Australiji, al jbg poskupeo transport.
Da i ne spominjemo to sto ce u tom slucaju plata da bude 50 60 dinara
Nije sija nego vrat.Hoće itekako za dva dinara jer će ta dva dinara sada biti 2 evra a ne recimo 2-3 centa. Ili će prodati za 3 dinara ok, ali to će opet biti isto kao i 3€
Pa eto šibicaranje maloNije sija nego vrat.
To nece izmeniti cinjenicu da prosecna plata kupuje jagnjetinu po istoj proporciji.
Nazvali mi to eurima, dinarima, bodovima, bitkoinima.....
E sad ce deda buu da ti objasni da ce jeftine jagnjetine biti tek ako sela budu puna mladih ljudi koji ce proizvoditi hranu i imati niz drzavnih subvencija za taj posao.Pa eto šibicaranje malo
Eh da je komunizma pa i da bude takoE sad ce deda buu da ti objasni da ce jeftine jagnjetine biti tek ako sela budu puna mladih ljudi koji ce proizvoditi hranu i imati niz drzavnih subvencija za taj posao.
Slicno kao sto drzava sada daje 10000 evra po otvorenom radnom mestu raznim stranim investitorima, besplatne prikljucke struje vode....
Besplatne domove za decu koja ce studirati na besplatnim drzavnim fakultetima.
Besplatne medicinske i veterinarske usluge drzavnih medicinskih i veterinarskih ustanova.
Kad mladi ljudi budu bez trunke dvoumljenja odabirali da zive i rade u selima umesto da pola plate daju za kiriju ili ratu kredita za stan u gradu
Smisao kapitalizma je postepeno radniku oduzeti i poslednji cent i konacno ga pretvoriti u roblje koje radi samo za hranu i kolibu............skoro da su to ostvarili.
Najbolji dokaz za takvu strategiju kapitalizma je gubitak realne vrednosti plata na zapadu koje su , u odnosu na pre 50 godina izgubile 80 posto svoje vrednosti i danas je prosecna plata na zapadu dovoljna samo za hleb i mleko, odnosno, za "od prvog do prvog".
sta i ko je pobedio ne znam , al znam da je na celu ekonomski najjace nacije na svetu KOMUNISTICKA PARTIJA .............KINE.Значи ипак је 'комунизам' победио ?!
Јер беда 'комунизма' је уствари био 'комунизам' беде
sta i ko je pobedio ne znam , al znam da je na celu ekonomski najjace nacije na svetu KOMUNISTICKA PARTIJA .............KINE.