Upisao sam elektrotehničar računara smer, jel sam ograničen na neke fakultete ili mogu bilo koji, kad završim srednju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upisao sam elektrotehničar računara smer, jel sam ograničen na neke fakultete ili mogu bilo koji, kad završim srednju.
Mislim da ne možeš samo medicinski fakultet....ostale sve možeš.
Odakle ti to da ne može.Kojim pravilnikom ili zakonom je propisano ko može da upiše te fakultete.Gde piše???Medicinu,stomatologiju i veterinu ne mozes upisati,sve ostalo je u opticaju...
1.Nemoj da budes drzak,da se primetiti i preko poruke,a pisem ono sto znam,ne bih napisao nesto neprovereno.Odakle ti to da ne može.Kojim pravilnikom ili zakonom je propisano ko može da upiše te fakultete.Gde piše???
Prema zakonu o visokom obrazovanju svako ko je završio četvorogodišnju srednju školu ili gimnaziju može konkurisati na neki od državnih fakulteta.Ukoliko položi prijemni sledi rangiranje i upis na budžet ili na samofinansiranje.Tako bi trebalo da bude.
Odakle tebi da sam ja drzak?Kako si ti preko mrtvog slova na na forumu mogao to da zaključiš?1.Nemoj da budes drzak,da se primetiti i preko poruke,a pisem ono sto znam,ne bih napisao nesto neprovereno.
2.Evo,ovde to lepo pise:У прву годину студија медицине може да се упише лице које има одговарајуће средње образовање у четворогодишњем трајању и ако је здравствено способан за студије медицине.
Под одговарајућим средњим образовањем за студије медицине сматрају се
гимназија, средња медицинска школа, школа ветеринарског усмерења и остале школе из области здравства.